Reviews over Jeugdcentrum, Westdijk 9, Spijkenisse

5/5 - (3 stemmen)

Het jeugdcentrum, bekend als Stichting Joz, is gevestigd op het adres Westdijk 9 in Spijkenisse en staat bekend om zijn brede scala aan activiteiten en voorzieningen voor jongeren. De faciliteit is uniek in zijn soort, aangezien het 24 uur per dag geopend is, zeven dagen per week.

Overzicht van Jeugdcentrum

Het jeugdcentrum, bekend als Stichting Joz, is gevestigd op het adres Westdijk 9 in Spijkenisse en staat bekend om zijn brede scala aan activiteiten en voorzieningen voor jongeren. De faciliteit is uniek in zijn soort, aangezien het 24 uur per dag geopend is, zeven dagen per week. Dit betekent dat jongeren altijd welkom zijn, ongeacht het tijdstip van de dag of de nacht. Het jeugdcentrum heeft als missie om een veilige en inclusieve ruimte te bieden waar jongeren kunnen samenkomen, plezier kunnen hebben en deel kunnen nemen aan diverse activiteiten.

Een van de belangrijkste kenmerken van het jeugdcentrum is de toegankelijkheid. De faciliteit is volledig rolstoeltoegankelijk, met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Dit zorgt ervoor dat jongeren met verschillende fysieke mogelijkheden zonder beperkingen kunnen genieten van alles wat het centrum te bieden heeft. Bovendien is de locatie gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar, wat het voor jongeren nog aantrekkelijker maakt om het centrum te bezoeken.

Stichting Joz biedt een breed scala aan activiteiten en programma's voor jongeren van alle leeftijden. Van sportevenementen en workshops tot educatieve sessies en sociale bijeenkomsten, het centrum heeft voor elk wat wils. Bovendien zijn er gekwalificeerde medewerkers en vrijwilligers aanwezig die de jongeren begeleiden en ondersteunen in hun ontwikkeling en groei.

De website van Stichting Joz biedt een uitgebreid overzicht van alle activiteiten, evenementen en programma's die in het jeugdcentrum worden aangeboden. Het is een handige bron van informatie voor jongeren en hun ouders die meer willen weten over wat het centrum te bieden heeft. Bovendien dient de website als een platform voor het delen van verhalen en ervaringen van degenen die het jeugdcentrum hebben bezocht en erbij betrokken zijn geweest.

Al met al is Stichting Joz een essentiële bron van ondersteuning en verrijking voor de jeugd in Spijkenisse. Het centrum biedt een veilige en stimulerende omgeving waar jongeren kunnen leren, groeien en plezier hebben. Met zijn 24-uurs openingstijden en diverse activiteiten is Stichting Joz een waardevolle aanwinst voor de gemeenschap en een plek waar jongeren kunnen gedijen.

Meer informatie over Jeugdcentrum

Jeugdcentrum Foto’s van Jeugdcentrum
Openingstijden
Maandag 22 jul.24 uur geopend
Dinsdag 23 jul.24 uur geopend
Woensdag 24 jul.24 uur geopend
Donderdag 25 jul.24 uur geopend
Vrijdag 26 jul.24 uur geopend
Zaterdag 27 jul.24 uur geopend
Zondag 28 jul.24 uur geopend
Locatie en contact van Jeugdcentrum
Jeugdcentrum: 5(3 reviews)
 • Westdijk 9, 3206 RM Spijkenisse, Nederland
 • https://stichtingjoz.nl/
 • 2.54 km (Afstand van het stadscentrum van Spijkenisse naar Jeugdcentrum ).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Jeugdcentrum die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Oberonweg 3, 3208 PE Spijkenisse, Nederland (0.58 km).
100% klanten tevreden
Hekelingseweg 11-A, 3206 LA Spijkenisse, Nederland (1.41 km).
100% klanten tevreden
Vlinderveen 475, 3205 EE Spijkenisse, Nederland (1.93 km).
80% klanten tevreden
Stadhuispassage 2, 3201 ES Spijkenisse, Nederland (2.26 km).
100% klanten tevreden
Spuistraat 2, 3201 AR Spijkenisse, Nederland (2.33 km).
80% klanten tevreden
Iepenlaan 1-17, 3203 XV Spijkenisse, Nederland (2.42 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Jeugdcentrum . We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Jeugdcentrum . Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

2 Comments

 • Nathan Hbayloss
  Nathan Hbayloss
  Posted 3 januari, 2020 at 11:45 pm 0Likes
  Fijne plek met enthousiaste jongerenwerkers
 • aaron ‘de’ neef
  aaron ‘de’ neef
  Posted 11 januari, 2022 at 11:55 pm 0Likes
  vriendelijk en er is veel om te doen hier

Leave a comment