Reviews over Kapsalon Hair&Beauty By Naomi, Bastion 5, Zevenaar

5/5 - (4 stemmen)

Kapsalon Hair&Beauty By Naomi is een gezellige kapper gelegen aan Bastion 5 in Zevenaar. De kapsalon wordt gerund door de getalenteerde en professionele ondernemer Naomi, die zich toelegt op het leveren van hoogwaardige haarservices aan haar klanten.

Overzicht van Kapsalon Hair&Beauty By Naomi

Kapsalon Hair&Beauty By Naomi is een gezellige kapper gelegen aan Bastion 5 in Zevenaar. De kapsalon wordt gerund door de getalenteerde en professionele ondernemer Naomi, die zich toelegt op het leveren van hoogwaardige haarservices aan haar klanten. De openingstijden zijn ruim en flexibel, met de kapsalon open van dinsdag tot en met zaterdag. Op dinsdag tot en met vrijdag is de kapsalon geopend van 09:00 tot 17:30, en op zaterdag van 09:00 tot 13:00 voor degenen die in het weekend graag hun haar willen laten verzorgen.

Een van de meest opvallende aspecten van Kapsalon Hair&Beauty By Naomi is de toegankelijkheid. De kapsalon beschikt over rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, waardoor mensen met een mobiliteitsbeperking gemakkelijk toegang hebben tot de kapsalon. Bovendien is er een toilet aanwezig voor de klanten, wat zorgt voor extra gemak en comfort tijdens hun bezoek.

Om een bezoek aan de kapsalon te plannen, is het verplicht om van tevoren een afspraak te maken. Dit zorgt ervoor dat Naomi haar tijd en aandacht volledig kan wijden aan elke klant, en dat de klanten een gepersonaliseerde en professionele service kunnen verwachten. Het telefoonnummer van de kapsalon is 0615270975, waar klanten terecht kunnen om een afspraak te maken of meer informatie te verkrijgen over de aangeboden diensten.

Kortom, Kapsalon Hair&Beauty By Naomi is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve kapperservaring. Met een focus op toegankelijkheid, comfort en professionaliteit, garandeert Naomi dat elke klant met een glimlach de kapsalon verlaat. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf de uitstekende service van Kapsalon Hair&Beauty By Naomi.

Meer informatie over Kapsalon Hair&Beauty By Naomi

Kapsalon Hair&Beauty By Naomi Foto’s van Kapsalon Hair&Beauty By Naomi
Openingstijden
Maandag 8 jul.Gesloten
Dinsdag 9 jul.09:00 tot 17:30
Woensdag 10 jul.09:00 tot 17:30
Donderdag 11 jul.09:00 tot 17:30
Vrijdag 12 jul.09:00 tot 17:30
Zaterdag 13 jul.09:00 tot 13:00
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Kapsalon Hair&Beauty By Naomi
Kapper: 5(4 reviews)
 • Bastion 5, 6901 NS Zevenaar, Nederland
 • +31615270975
 • 1.74 km (Afstand van het stadscentrum van Zevenaar naar Kapsalon Hair&Beauty By Naomi).

Foto’s van Kapsalon Hair&Beauty By Naomi

Reviewoverzicht van Kapsalon Hair&Beauty By Naomi

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Kapsalon Hair&Beauty By Naomi hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Kapsalon Hair&Beauty By Naomi en een geschikte keuze maken.

ImageNaomi luistert super goed naar wat je wensen zijn. Ze levert goede kwaliteit en ga altijd meer dan tevreden de deur uit. Zeker aan te raden!Image

Noelle Wiggers
17 december 2022

ImageSuper service! Ze denkt met je mee en geeft aansluitend (kleur)advies. Ik kom eens in de drie maanden en elke keer weer maken we samen een nieuw plan op basis van mijn wensen. Ik heb nog nooit zo mooi haar gehad!Image

Romy Wienholts
15 december 2022

ImageBen altijd zeer tevreden met resultaat. Ze weet wat ze doet, luistert goed naar de wensen van de klant, heeft oog voor detail.Altijd heel vriendelijk. Een aanrader!!Image

Renate Te Winkel
12 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Kapsalon Hair&Beauty By Naomi die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

Brainwash Kappers Zevenaar
80% klanten tevreden
Grietsestraat 66, 6901 GW Zevenaar, Nederland (0.19 km).
80% klanten tevreden
Mallemoolen 3, 6901 GP Zevenaar, Nederland (0.24 km).
80% klanten tevreden
Mallemoolen 3, 6901 GP Zevenaar, Nederland (0.24 km).
100% klanten tevreden
Schoolstraat 3, 6901 HD Zevenaar, Nederland (0.26 km).
80% klanten tevreden
Mallemoolen 32, 6901 GR Zevenaar, Nederland (0.26 km).
80% klanten tevreden
Wittenburgstraat 10-D, 6901 AN Zevenaar, Nederland (0.37 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Kapsalon Hair&Beauty By Naomi. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Kapsalon Hair&Beauty By Naomi. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

4 Comments

 • Renate Te Winkel
  Renate Te Winkel
  Posted 12 december, 2022 at 7:47 pm 0Likes
  Ben altijd zeer tevreden met resultaat. Ze weet wat ze doet, luistert goed naar de wensen van de klant, heeft oog voor detail.Altijd heel vriendelijk. Een aanrader!!
 • Romy Wienholts
  Romy Wienholts
  Posted 15 december, 2022 at 9:32 am 0Likes
  Super service! Ze denkt met je mee en geeft aansluitend (kleur)advies. Ik kom eens in de drie maanden en elke keer weer maken we samen een nieuw plan op basis van mijn wensen.
  Ik heb nog nooit zo mooi haar gehad!
 • Noelle Wiggers
  Noelle Wiggers
  Posted 17 december, 2022 at 7:25 am 0Likes
  Naomi luistert super goed naar wat je wensen zijn. Ze levert goede kwaliteit en ga altijd meer dan tevreden de deur uit. Zeker aan te raden!
 • Roy Wiggers
  Roy Wiggers
  Posted 22 december, 2022 at 12:31 pm 0Likes
  Zeer professionele kapster, die weet waar ze mee bezig is!

Leave a comment