Reviews over Kerbert Dierentehuis, Heerenduinweg 8, IJmuiden

5/5 - (230 stemmen)

Het Kerbert Dierentehuis is gelegen aan de Heerenduinweg 8 in IJmuiden en is een toegewijd dierenasiel dat zich inzet voor het welzijn van dieren. Het asiel is open van maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 16:00 uur.

Overzicht van Kerbert Dierentehuis

Het Kerbert Dierentehuis is gelegen aan de Heerenduinweg 8 in IJmuiden en is een toegewijd dierenasiel dat zich inzet voor het welzijn van dieren. Het asiel is open van maandag tot en met zaterdag, van 10:00 tot 16:00 uur. Met een focus op het bieden van een veilige en liefdevolle omgeving voor verlaten en mishandelde dieren, biedt het Kerbert Dierentehuis een tijdelijk thuis voor talloze dieren terwijl ze wachten op adoptie door een zorgzame en verantwoordelijke eigenaar.

Het dierentehuis is toegankelijk voor alle dierenliefhebbers die geïnteresseerd zijn in het adopteren van een huisdier, evenals voor degenen die graag vrijwilligerswerk willen doen. Met een rolstoeltoegankelijke parking en faciliteiten is het dierentehuis toegankelijk voor iedereen die graag een bezoek wil brengen en wil helpen. Het Kerbert Dierentehuis streeft ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van dieren door hen te voorzien van de zorg en liefde die ze verdienen.

 Foto’s van Kerbert Dierentehuis

Foto’s van Kerbert Dierentehuis

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het adopteren van een huisdier, biedt het dierentehuis de mogelijkheid om verschillende dieren te ontmoeten en te leren kennen, waaronder katten, honden en konijnen. Het ervaren en toegewijde personeel staat klaar om potentiële adoptieouders te begeleiden bij het vinden van het perfecte huisdier dat past bij hun levensstijl en behoeften. Bovendien biedt het dierentehuis educatieve programma's en informatie over dierenwelzijn om bewustwording te creëren over de verantwoordelijkheden van het hebben van een huisdier.

Naast adoptie biedt het Kerbert Dierentehuis ook de mogelijkheid voor vrijwilligerswerk, waarbij individuen de kans krijgen om te helpen bij de dagelijkse verzorging en interactie met de dieren. Door vrijwilliger te worden bij het dierentehuis kunnen mensen een waardevolle bijdrage leveren aan het leven van de dieren en tegelijkertijd een unieke en lonende ervaring opdoen.

 Foto’s van Kerbert Dierentehuis

Foto’s van Kerbert Dierentehuis

Het Kerbert Dierentehuis verwelkomt iedereen die zijn steentje wil bijdragen aan het verbeteren van het leven van dieren. Of het nu gaat om het vinden van een nieuw huisdier, het bieden van vrijwillige hulp of het ondersteunen van de missie van het dierentehuis, er zijn talloze manieren waarop mensen betrokken kunnen raken en een positief verschil kunnen maken in het leven van dieren.

Meer informatie over Kerbert Dierentehuis

Kerbert Dierentehuis Foto’s van Kerbert Dierentehuis
Openingstijden
Maandag 15 jul.10:00 tot 16:00
Dinsdag 16 jul.10:00 tot 16:00
Woensdag 17 jul.10:00 tot 16:00
Donderdag 18 jul.10:00 tot 16:00
Vrijdag 19 jul.10:00 tot 16:00
Zaterdag 20 jul.10:00 tot 16:00
Zondag 21 jul.Gesloten
Locatie en contact van Kerbert Dierentehuis
Dierenasiel: 5(230 reviews)
 • Heerenduinweg 8, 1971 JE IJmuiden, Nederland
 • https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/kerbert-dierentehuis
 • +31888113450
 • 0.73 km (Afstand van het stadscentrum van IJmuiden naar Kerbert Dierentehuis).

Foto’s van Kerbert Dierentehuis

Reviewoverzicht van Kerbert Dierentehuis

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Kerbert Dierentehuis hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Kerbert Dierentehuis en een geschikte keuze maken.

ImageMooie plek tegen de duinen, waar enthousiaste mensen hard werken om zoveel mogelijk dieren te helpen.Image

Ton Kalkman
9 december 2023

ImageGoede plek om met kinderen naar toe te gaan, het is niet groot maar wel interessant voor de kleintjes in huis. De toegang is gratis en momenteel kun je souvenirs en ijs kopenImage

Rosiris Cedeño de Bakker
17 september 2023

ImageOnze kitten geadopteerd via Kerbert Dierentehuis. Ze reageren erg snel op mails wat fijn is. Zo was alles snel geregeld en konden wij onze kitten al gauw ophalen uit het gastgezin waar hij verbleef. Bij ondertekening van papieren werd alles netjes uitgelegd. Ik heb veel ervaring met katten en kittens dus kan beamen dat ze naar waarheid spreken. Al met al, fijn dierentehuis!Image

Luna Ebi
29 maart 2023

ImageDoen erg goed werk! Tuurlijk kan het beter voor de honden, maar ze zijn beperkt met de ruimte die ze hebben. Ze willen graag oude handdoeken etc. Vind ze erg vriendelijk!!! En vooral, toegewijd aan de dieren!Image

Qwen
13 februari 2023

ImageWij zijn hier erg goed geholpen. Van online kennismaken tot adoptie van een hele lieve kater in 24 uur. Het is na een paar dagen al onvoorstelbaar geworden dat we ooit zonder hem hebben moeten leven. (Foto niet bij Kerbert Dierentehuis genomen)Image

Mathew Cloin
17 december 2022

ImageEen heel goed dieren tehuis. Ik heb daar mijn kat vandaan gehaald toen zij nog kitten was. Helaas wel schuw en is zij nog steeds. Alleen het vrouwtje mag haar aaien. Ik dus. Ze gaat me overal achterna en komt bij me op schoot als ze gekoeld wil worden. Ze zijn heel lief voor de dieren.Image

Hetty Otto
13 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Kerbert Dierentehuis die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

Hart Voor Ijmuiden
100% klanten tevreden
Spaarnestraat 8, 1971 XD IJmuiden, Nederland (0.56 km).
80% klanten tevreden
Velserduinweg 48, 1971 ZE IJmuiden, Nederland (0.62 km).
80% klanten tevreden
P.J. Troelstraweg 20, 1971 HL IJmuiden, Nederland (0.94 km).
Stadskerk Ijmuiden
100% klanten tevreden
Gijzenveltplantsoen 32, 1972 XN IJmuiden, Nederland (0.95 km).
Woonzorgcentrum De Moerberg
100% klanten tevreden
Zuiderkruisstraat 74, 1973 XM IJmuiden, Nederland (1.22 km).
100% klanten tevreden
Kanaalstraat 166a, 1975 BJ IJmuiden, Nederland (1.83 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Kerbert Dierentehuis. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Kerbert Dierentehuis. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

76 Comments

 • Frank Petiet
  Frank Petiet
  Posted 20 januari, 2017 at 8:03 am 0Likes
  Hele prettige ontvangst en zeer kundig geholpen in mijn zoektocht naar een kat. Kerbert Dierentehuis kwam op mij over als een goed en eerlijk asiel met medewerkers met verstand van zaken.
 • A Achternaam
  A Achternaam
  Posted 31 mei, 2017 at 9:17 am 0Likes
  Zeer kundig en vriendelijk personeel. Ze nemen rustig de tijd om samen met een hond een rondje te lopen om te kijken of het klikt. Ze proberen veel en hebben alles voor de diertjes over. Ik snap de reactie over de sluitingstijd niet helemaal. Dicht is dicht, zo moeilijk is dat toch niet?
 • Mary Beelen
  Mary Beelen
  Posted 6 juni, 2017 at 11:05 pm 0Likes
  Hele lieve vriendelijke mensen. Ondanks dat het oud is ruikt het heerlijk fris en is het er schoon
 • Jaap Garos
  Jaap Garos
  Posted 19 juni, 2017 at 2:43 pm 0Likes
  Zeer vriendelijke organisatie en mensen
 • Harry Kuyper
  Harry Kuyper
  Posted 20 juni, 2017 at 4:02 pm 0Likes
  We zijn prima geholpen bij onze aanschaf van een kat. Men nam alle tijd voor ons en was heel vriendelijk. Een aanrader bij de aanschaf van een kat of hond
 • martin driessen (3ssie)
  martin driessen (3ssie)
  Posted 10 juli, 2017 at 8:16 am 0Likes
  zou een heel goed thuis kunnen bieden aan een leuke hond van al 8 jaar oud. had haar al een x uitgelaten en kwam terug voor de tweede kennismaking. ik kreeg daar de maken met iemand die achter de balie stond. wat een vreselijk nare vrouw. dit arrogante mens haalde allerlei dingen door elkaar en is nou niet echt oprecht bezig met het serieus kijken of een dier ergens geplaatst kan worden. volgens mij is ze meer met haarzelf bezig dan met het welzijn voor de dieren! echt een hele nare ervaring! arme dieren. met 2 andere medewerkers wel leuk contact gehad. de heks achter de balie (zwart haar, onverzorgd) geloof dat ze marga heet of zoiets, is niet geschikt om dit werk te doen. dierenbescherming…. ga eens een steekproef doen daar. ik heb ondertussen bij andere asiels ondervonden dat het ook héél anders en véél beter kan.
 • Stefan de Graaf
  Stefan de Graaf
  Posted 31 juli, 2017 at 12:45 am 0Likes
  Zeer tevreden over de begeleiding in het zoeken naar een kat. Vanaf het eerste telefonische contact tot de uiteindelijke keuze. Er werd voldoende tijd genomen voor een weloverwogen keuze … met als resultaat dat ik erg blij met de uiteindelijke keuze!
 • Hofstad TV
  Hofstad TV
  Posted 12 augustus, 2017 at 4:06 pm 0Likes
  Zeer diervriendelijk en mooi met super service.Mijn hond komt er vandaan en ben zeer tevreden
 • johan oosting
  johan oosting
  Posted 14 augustus, 2017 at 4:27 pm 0Likes
  heel goed voorgelicht mensen zijn vriendelijk en hebben veel geduld met de (katten), mijn ervaring de katten zijn nog schuw en wat wild maar raskal went al page is nog wat schuw,
 • Susette Schoone
  Susette Schoone
  Posted 27 augustus, 2017 at 11:01 am 0Likes
  Super geholpen. Werden voorgesteld aan ons droomhondje: Torres. Mochten nog 2x terug komen om te kijken of het ging met mijn dochter en de zoons van mijn man (die zijn er alleen in het weekend) en fantastische uitleg. Direct de dag erna gebeld hoe het ging. Super!! Oja. Snap de opmerking van de sluitingstijd ook niet. Er word overal duidelijk de openingstijden aangegeven. Als je dan te laat binnen komt, is dat je eigen schuld. Jammer dat diegene dat zelf niet inziet.

  Nogmaals top medewerkers!! Bedankt voor onze droomhond.

 • an nieuwendijk
  an nieuwendijk
  Posted 5 oktober, 2017 at 10:18 am 0Likes
  Heerlijke kat voor mijn dochter gekocht hij is echt thuis bij haar zo leuk
 • Hans Bilars
  Hans Bilars
  Posted 12 december, 2018 at 9:58 am 0Likes
  Wordt goed geholpen met goede adviezen
 • Chantal Jose
  Chantal Jose
  Posted 13 december, 2018 at 8:23 pm 0Likes
  Veel liefde, kennis en ervaring voor een verscheidenheid aan knaagdieren. Vrolijke en stinkende plek?
 • B T
  B T
  Posted 27 december, 2018 at 11:22 am 0Likes
  Diertjes zitten soms wel wat klein, maar het personeel is vriendelijk en je voelt je erg welkom. Ze doen erg hun best en roeien met de spanen die ze hebben.
 • An Nieuwendijk
  An Nieuwendijk
  Posted 16 februari, 2019 at 1:50 pm 0Likes
  Geweldig
 • Sabine Liese
  Sabine Liese
  Posted 18 maart, 2019 at 12:10 am 0Likes
  Onze hond heeft een super goed verzorgd weekend hier gehad. De medewerkers hebben hem met veel liefde verzorgd. Bedankt namens RICO!
 • Marc Commandeur
  Marc Commandeur
  Posted 20 maart, 2019 at 10:12 pm 0Likes
  Ik ging voor een kat en zag een mooi en schoon tijdelijk thuis voor dieren. “Blazer” heeft nu weer een fijn permanent huis.
 • Melanie Ouwerkerk
  Melanie Ouwerkerk
  Posted 19 december, 2019 at 9:23 pm 0Likes
  Ze hebben onze hond goed opgevangen
 • Tim van der Lugt
  Tim van der Lugt
  Posted 25 december, 2019 at 7:38 pm 0Likes
  Beetje jammer van het weer maar binnen zijn er genoeg andere leuke dingen te doen voor de kinderen … …
 • Melanie Brouns
  Melanie Brouns
  Posted 3 januari, 2020 at 9:35 am 0Likes
  Kerbert gaat erg slordig om met eventuele nieuwe ‘klanten’. Begrijp dat men het beste wil voor het beestje, maar iemand buiten spel zetten om in aanmerking te komen voor een huisdier, ondanks dat je een van de eerste was die voor hem gekomen was, puur om te kijken of er ‘betere’ matches zijn. Is het behoorlijk lullig, om zonder enige uitleg of überhaupt op de hoogte te worden gebracht, er vervolgens online achter te komen dat het hondje waar je nog over zou horen al een week een baasje heeft. Nou lekker dan. Geen Kerbert meer voor mij dus.
  Ik had een behoorlijk onderliggend gevoel dat ik door de dame achter de balie, met wie ik nog geen woord had gewisseld, al was afgeschreven alvorens ik überhaupt een kans kreeg. Dit omdat ze zonder enig aankijken of gesprek met mij direct, heel onprofessioneel en onvriendelijke toon aangaf dat ik wel moest wachten want er hadden nét andere mensen voor het diertje gebeld. Oké, ik wil ook het beste voor het hondje en bleef dus rustig en geduldig wachten. Na een week nog niks vernomen van Kerbert. Dus belde ik weer om navraag te doen. Ik moest nog even wachten luidde het vanuit Kerbert. Toen weer een week later kwam ik er online achter dat ie al een week een nieuw baasje heeft. Dit bevestigde mijn vermoedens alleen maar meer dat ik aan het lijntje was gehouden. Overigens was elk ander contact met medewerkers van Kerbert wel erg vriendelijk, leuk en behulpzaam. Het leek wel alsof de andere medewerkers zelf heel ongemakkelijk werden van haar onprofessionele houding en vooroordelende toon. Het werd akwardly stil, net na een leuke ontmoeting waar ze zelf niet eens bij was. Het maakte de hele ervaring heel jammerlijk en ook een beetje pijnlijk.
 • Wilma Hubers
  Wilma Hubers
  Posted 11 januari, 2020 at 7:48 am 0Likes
  Lief konijn gekocht bij de konijnenopvang! Aardige en deskundige vijwilligers!
 • Petra Vooijs
  Petra Vooijs
  Posted 12 januari, 2020 at 8:31 am 0Likes
  Veel liefde voor de dieren.
 • Bill Magan
  Bill Magan
  Posted 14 januari, 2020 at 2:40 pm 0Likes
  Gewoon goed
 • Elly Uijtendaal
  Elly Uijtendaal
  Posted 26 januari, 2020 at 5:39 pm 0Likes
  Lieve mensen die heel goed voor de dieren zorgen
 • Rick Van Luyt
  Rick Van Luyt
  Posted 28 januari, 2020 at 7:43 am 0Likes
  Fantastische ligging en hele goede zorg voor de dieren
 • D_kimberly_D
  D_kimberly_D
  Posted 3 februari, 2020 at 11:27 pm 0Likes
  Een hart op de goede plek bezitten voor mens en dier … …
 • Thea De vries
  Thea De vries
  Posted 9 februari, 2020 at 10:30 pm 0Likes
  Het zijn geweldige mensen die daar werken het is ook een aan rade om daar katen en honden op te halen die goed getraint zijn en er een verhaal achter zit bij een diertje en de zorg is daar erg goed elke dagen in en uit zijn ze bezig voor een nieuwe baasje dat is zo geweldig vind ik aan wat ze doen met hoe hun werken elke keer komen er gedumpte dieren binnen bij de kerbert asiel en ze zijn klant vrienderlijk … voor dieren die alle liefde nodig hebben daar zijn ze voor geweldige mensem zijn het
 • Rob Smit
  Rob Smit
  Posted 3 september, 2020 at 12:44 pm 0Likes
  Ik ben er niet geweest.
 • Hans Zonneveld
  Hans Zonneveld
  Posted 17 september, 2020 at 7:57 pm 0Likes
  Vriendelijk personeel en geven goed advies en tips .
 • Tom Juffermans
  Tom Juffermans
  Posted 27 september, 2020 at 7:59 pm 0Likes
  Donna-hotel.
 • Hajo Pieter
  Hajo Pieter
  Posted 14 oktober, 2020 at 10:35 am 0Likes
  Zorg op hoog niveau
 • Lively van Toor
  Lively van Toor
  Posted 14 oktober, 2020 at 2:21 pm 0Likes
  Helaas onze beste vriendje hier moeten achterlaten vanwege gebrek aan tijd. Na vele vragen te hebben beantwoord en een fijne ontmoeting met een trainer/verzorgster daar, hebben we er toch een beter gevoel bij gehouden om hem daar achter te laten.
  Zeker wel een aanrader.
 • hb daniels
  hb daniels
  Posted 28 oktober, 2020 at 6:38 pm 0Likes
  Hier heb ik mijn lieve kat moortje vandaan
 • Bram van Oevelen
  Bram van Oevelen
  Posted 1 november, 2020 at 10:24 pm 0Likes
  Prima opvang
 • Johan Sieraad
  Johan Sieraad
  Posted 19 november, 2020 at 9:17 am 0Likes
  Super goed asiel met zeer lieve medewerkers.
 • Diana Schoorl
  Diana Schoorl
  Posted 19 november, 2020 at 8:41 pm 0Likes
  Aardige, behulpzame mensen. Goed voor mens en dier!
 • Izabela Elias
  Izabela Elias
  Posted 27 november, 2020 at 1:48 pm 0Likes
  Geweldig mensen, lief en vol empathie. Altijd behulpzaam en vriendelijk. Op elke moment beschikbaar.
 • Carola Wigman
  Carola Wigman
  Posted 2 december, 2020 at 11:12 am 0Likes
  Net 2 kittens opgehaald
 • ilona niezen
  ilona niezen
  Posted 2 december, 2020 at 4:06 pm 0Likes
  Geweldige, behulpzame lieve mensen.
 • Alma Winkel
  Alma Winkel
  Posted 16 december, 2020 at 11:37 am 0Likes
  Goed pension,honden kunnen lekker de boskennels in.
 • Johan Klous
  Johan Klous
  Posted 25 december, 2020 at 7:27 am 0Likes
  Ziet er goed uit, vriendelijke ontvangst, deskundige uitleg!!
 • Greta Kuindersma
  Greta Kuindersma
  Posted 29 december, 2020 at 10:07 am 0Likes
  Hopelijk dier vriendelijk t a t van mij
 • Suzanne Al
  Suzanne Al
  Posted 16 december, 2021 at 8:51 am 0Likes
  Doen zo veel goed werk en de poezen krijgen echt een 2e kans
 • Arlette Ruiter
  Arlette Ruiter
  Posted 24 december, 2021 at 12:40 am 0Likes
  Voor
 • Melanie R
  Melanie R
  Posted 28 december, 2021 at 3:31 pm 0Likes
  Zeer goed geholpen, vriendelijk personeel. We zijn erg blij met Villanelle
 • Antonia Schleich
  Antonia Schleich
  Posted 29 december, 2021 at 9:10 pm 0Likes
  Een mooi schoon dierenhuis
  We hebben daar een 17 jarige kat gekocht zijn naam is Rakker …️
 • Délano ‘Extreme 5’ Vw
  Délano ‘Extreme 5’ Vw
  Posted 2 januari, 2022 at 8:24 pm 0Likes
  Ik heb in oktober hier een kat geadopteerd, een hele mooie rooie kater die in het dierentehuis martin heette maar die heb ik simba genoemt ze hebben meerdere keren contact met mij opgenomen om te vragen hoe het met Simba gaat en ze geven je ook veel tips etc.
 • Thijs de Caluwé
  Thijs de Caluwé
  Posted 3 januari, 2022 at 9:36 pm 0Likes
  Netjes, prettige medewerkers en lief nieuw gezinslid mee kunnen nemen.
 • Tom M
  Tom M
  Posted 4 januari, 2022 at 1:41 pm 0Likes
  Beste van t land
 • Daphne Hemelaar
  Daphne Hemelaar
  Posted 4 januari, 2022 at 4:20 pm 0Likes
  Goed asiel!
 • Peter Geschiere
  Peter Geschiere
  Posted 4 januari, 2022 at 9:49 pm 0Likes
  Hier komt onze kat Babbis vandaan. Je krijgt zeer goede informatie over de gezondheid, het verleden en hoe je de kat het beste kunt verzorgen. Dit allemaal om onze Babbis een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. En dat lukt ons gezien onze ervaring met katten erg goed. Daarom raad ik Kerbert Dierentehuis aan.
 • Cassandra
  Cassandra
  Posted 5 januari, 2022 at 3:46 pm 0Likes
  Ruim 10 jaar geleden hier een lieve kater geadopteerd, het idee was 1 kat maar ik wilde toch een vriendje voor de kater dus gezwicht en een 2e erbij geadopteerd. Zeer goed geinformeerd welke kat bij de speelse kater zou passen: een 2 jaar oude schildpad-poes werd geadviseerd, ze was heel schuw en nerveus en ik twijfelde daardoor, maar op advies Kerbert (ze is echt heel lief en speciaal) toch overstag gegaan.
  Beste keuze ooit! De poes en kater waren onafscheidelijk en de poes voelde zich meteen thuis en volgte me overal als een waakhond: op bed, in de badkamer, op zolder, altijd stond ze te knuffelen met me, waar ik was, was zij.
  Ik ben nog immer zeer dankbaar voor het professionele en persoonlijke advies van Kerbert!!!
 • PIET .PRADJA anderies
  PIET .PRADJA anderies
  Posted 7 januari, 2022 at 10:13 pm 0Likes
  Goede verzorgers die weten wat ze doen klantvriendelijk
 • Mara
  Mara
  Posted 8 januari, 2022 at 8:30 pm 0Likes
  Ik werd zeer goed en vriendelijk geholpen door iemand met veel kennis over de dieren en hoe ze goed te verzorgen. Een prettige plek om een dier te adopteren.
 • R.H. Slotman
  R.H. Slotman
  Posted 11 januari, 2022 at 2:27 pm 0Likes
  Heb er jaren geleden mijn hond vandaan gehaald. Waren keurige nette mensen
 • John Wijnands
  John Wijnands
  Posted 11 januari, 2022 at 11:16 pm 0Likes
  Dierenasiel in ijstijden gezellig ding
 • iris kruitbosch
  iris kruitbosch
  Posted 13 januari, 2022 at 4:38 pm 0Likes
  Plek met lieve mensen en katten.
 • Katharina Antoinette Eelsing
  Katharina Antoinette Eelsing
  Posted 14 januari, 2022 at 4:08 pm 0Likes
  Lieve toegewijde vrijwilligers.
 • Robin Neven
  Robin Neven
  Posted 15 januari, 2022 at 3:43 pm 0Likes
  Super vriendelijke werknemers van een professioneel dierenasiel.
 • Gert-Jan Rijs
  Gert-Jan Rijs
  Posted 13 december, 2022 at 11:21 am 0Likes
  Haal hier je asiel dier.
 • Hetty Otto
  Hetty Otto
  Posted 13 december, 2022 at 3:31 pm 0Likes
  Een heel goed dieren tehuis. Ik heb daar mijn kat vandaan gehaald toen zij nog kitten was. Helaas wel schuw en is zij nog steeds. Alleen het vrouwtje mag haar aaien. Ik dus. Ze gaat me overal achterna en komt bij me op schoot als ze gekoeld wil worden. Ze zijn heel lief voor de dieren.
 • GM van Roode
  GM van Roode
  Posted 14 december, 2022 at 2:40 pm 0Likes
  Ik heb er zelf 3x een poes vandaan gehaald.
 • Veraa Molenaar
  Veraa Molenaar
  Posted 15 december, 2022 at 12:29 pm 0Likes
  Netjes!!
 • Mathew Cloin
  Mathew Cloin
  Posted 17 december, 2022 at 2:00 pm 0Likes
  Wij zijn hier erg goed geholpen. Van online kennismaken tot adoptie van een hele lieve kater in 24 uur. Het is na een paar dagen al onvoorstelbaar geworden dat we ooit zonder hem hebben moeten leven. (Foto niet bij Kerbert Dierentehuis genomen)
 • Lotte Kooge
  Lotte Kooge
  Posted 17 december, 2022 at 9:19 pm 0Likes
  Onze Neef heeft hier fijn gelogeerd
 • kije tiggeler
  kije tiggeler
  Posted 19 december, 2022 at 9:21 am 0Likes
  Ik ben alleen tevreden over het werk maar sommige medewerksters hebben geen greintje hart in hun donder koud kortaf absoluut niet meelevend roddelen onbeschoft is niet mijn probleem houding bijna assosiaal waarschijnlijk veel gepest op school maar na duidelijk zijn als mens toch goed geholpen maar zelfs mijn klant stoorde zich aan haar tekortkomingen als mens ze was even zelfs bang dat ze het achtergelaten beestje iets zou kunnen aan doen hopelijk hebben we het mis
 • Ron den Hartog
  Ron den Hartog
  Posted 21 december, 2022 at 1:24 pm 0Likes
  Onvriendelijk personeel.
 • Lau Braun
  Lau Braun
  Posted 22 december, 2022 at 12:57 am 0Likes
  nette mensen met een goed hart
 • Qwen
  Qwen
  Posted 13 februari, 2023 at 9:39 am 0Likes
  Doen erg goed werk! Tuurlijk kan het beter voor de honden, maar ze zijn beperkt met de ruimte die ze hebben. Ze willen graag oude handdoeken etc. Vind ze erg vriendelijk!!! En vooral, toegewijd aan de dieren!
 • Herman Seubring
  Herman Seubring
  Posted 27 februari, 2023 at 4:44 pm 0Likes
  Fijne ontvangst met koffie en snelle afhandeling.
 • Luna Ebi
  Luna Ebi
  Posted 29 maart, 2023 at 9:37 am 0Likes
  Onze kitten geadopteerd via Kerbert Dierentehuis. Ze reageren erg snel op mails wat fijn is. Zo was alles snel geregeld en konden wij onze kitten al gauw ophalen uit het gastgezin waar hij verbleef. Bij ondertekening van papieren werd alles netjes uitgelegd. Ik heb veel ervaring met katten en kittens dus kan beamen dat ze naar waarheid spreken.

  Al met al, fijn dierentehuis!

 • Tiffany Van Baar
  Tiffany Van Baar
  Posted 16 september, 2023 at 10:41 pm 0Likes
  Ze kunnen heel goed dieren voor zorgen… …
 • Rosiris Cedeño de Bakker
  Rosiris Cedeño de Bakker
  Posted 17 september, 2023 at 12:15 pm 0Likes
  Goede plek om met kinderen naar toe te gaan, het is niet groot maar wel interessant voor de kleintjes in huis. De toegang is gratis en momenteel kun je souvenirs en ijs kopen
 • Paul Wessel
  Paul Wessel
  Posted 18 september, 2023 at 9:13 am 0Likes
  Blijft jammer dat zij geen tijdelijke hondenopvang meer hebben.
  Goede ervaringen mee
 • Ton Kalkman
  Ton Kalkman
  Posted 9 december, 2023 at 9:08 am 0Likes
  Mooie plek tegen de duinen, waar enthousiaste mensen hard werken om zoveel mogelijk dieren te helpen.
 • rob hieselaar
  rob hieselaar
  Posted 9 december, 2023 at 12:28 pm 0Likes
  Vragen info krijg je niet

Leave a comment