Reviews over Kersenboogerd Fysiotherapie, Nh, Hoorn

4/5 - (5 stemmen)

Bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk in Hoorn? Dan is Kersenboogerd Fysiotherapie de perfecte plek voor u. De praktijk is gevestigd aan het Leonard Bernsteinhof 4, in een rustige omgeving in de wijk Kersenboogerd.

Overzicht van Kersenboogerd Fysiotherapie

Bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk in Hoorn? Dan is Kersenboogerd Fysiotherapie de perfecte plek voor u. De praktijk is gevestigd aan het Leonard Bernsteinhof 4, in een rustige omgeving in de wijk Kersenboogerd. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. De praktijk is rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen hier terecht kan voor hoogwaardige fysiotherapie.

Kersenboogerd Fysiotherapie heeft ruime openingstijden, waardoor u ook na werktijd een afspraak kunt maken. De praktijk is geopend van maandag tot en met donderdag van 08:00 tot 21:00 en op vrijdag van 08:00 tot 17:00. Ze nemen nieuwe patiënten aan en streven ernaar om iedereen zo snel mogelijk van dienst te zijn. U kunt eenvoudig een afspraak maken door te bellen naar 0229280999.

De praktijk beschikt over alle benodigde voorzieningen, zoals een rolstoeltoegankelijk toilet, een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid voor mindervaliden. Hierdoor voelt iedereen zich welkom en is de praktijk voor iedereen toegankelijk.

Bij Kersenboogerd Fysiotherapie werkt een team van ervaren en deskundige fysiotherapeuten, die u kunnen helpen met uiteenlopende klachten en blessures. Of u nu last heeft van rugpijn, nekklachten, een blessure heeft opgelopen tijdens het sporten of wilt revalideren na een operatie, bij deze praktijk bent u in goede handen. Ze bieden een persoonlijke aanpak, waarbij uw wensen en behoeften centraal staan. Samen met u stellen ze een behandelplan op, gericht op uw herstel en het behalen van uw doelen.

Op de website van Kersenboogerd Fysiotherapie vindt u meer informatie over de praktijk en de aangeboden behandelingen. U kunt hier ook terecht voor tips en adviezen over het voorkomen van blessures en het bevorderen van uw algemene gezondheid. Twijfelt u of fysiotherapie iets voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Kersenboogerd Fysiotherapie staat voor u klaar om u te helpen met uw klachten en u te ondersteunen bij uw herstel.

Meer informatie over Kersenboogerd Fysiotherapie

Kersenboogerd Fysiotherapie Foto’s van Kersenboogerd Fysiotherapie
Openingstijden
Maandag 22 jul.08:00 tot 21:00
Dinsdag 23 jul.08:00 tot 21:00
Woensdag 24 jul.08:00 tot 21:00
Donderdag 25 jul.08:00 tot 21:00
Vrijdag 26 jul.08:00 tot 17:00
Zaterdag 27 jul.Gesloten
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Kersenboogerd Fysiotherapie
Fysiotherapeut: 4(5 reviews)
 • Nh, Leonard Bernsteinhof 4, 1628 TT Hoorn, Nederland
 • http://www.kersenboogerd.nl/
 • +31229280999
 • 2.24 km (Afstand van het stadscentrum van Hoorn naar Kersenboogerd Fysiotherapie).

Reviewoverzicht van Kersenboogerd Fysiotherapie

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Kersenboogerd Fysiotherapie hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Kersenboogerd Fysiotherapie en een geschikte keuze maken.

ImageDeskundige praktijk met vriendelijke peuten die allen hun eigen expertises hebben. Soms wel even schuiven dus maar uiteindelijk zit je dan wel bij degeen met de meeste kennis en ervaring omtrent jouw probleem. De praktijk heeft een flinke trainings zaal waar men al dan niet op indicatie terecht kan voor fysio fitness onder begeleiding. Al met al een echte aanrader!Image

North Holland
10 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Kersenboogerd Fysiotherapie die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Nieuwe Steen 50, 1625 HV Hoorn, Nederland (2.25 km).
80% klanten tevreden
Nieuwe Steen 50, 1625 HV Hoorn, Nederland (2.25 km).
80% klanten tevreden
Nieuwe Steen 25, 1625 HV Hoorn, Nederland (2.53 km).
80% klanten tevreden
Muntstraat 18, 1621 GB Hoorn, Nederland (2.89 km).
80% klanten tevreden
Spoorstraat 6A, 1621 HN Hoorn, Nederland (3.05 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Kersenboogerd Fysiotherapie. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Kersenboogerd Fysiotherapie. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

2 Comments

 • E. Pruis
  E. Pruis
  Posted 3 december, 2020 at 9:28 pm 0Likes
  Fijne begeleiding
 • North Holland
  North Holland
  Posted 10 december, 2022 at 10:23 pm 0Likes
  Deskundige praktijk met vriendelijke peuten die allen hun eigen expertises hebben. Soms wel even schuiven dus maar uiteindelijk zit je dan wel bij degeen met de meeste kennis en ervaring omtrent jouw probleem. De praktijk heeft een flinke trainings zaal waar men al dan niet op indicatie terecht kan voor fysio fitness onder begeleiding. Al met al een echte aanrader!

Leave a comment