Reviews over Keukens Harderwijk | Sal. Keukendesign, Sweelinckdreef 41

5/5 - (14 stemmen)

Bent u op zoek naar een keuken van hoge kwaliteit die perfect past bij uw wensen en behoeften? Dan is Keukens Harderwijk | SAL. Keukendesign de plek voor u! Gelegen aan de Sweelinckdreef 41, 3845 AW in Harderwijk, is deze keukenwinkel de trotse leverancier van prachtige keukens en keukenaccessoires.

Overzicht van Keukens Harderwijk | Sal. Keukendesign

Bent u op zoek naar een keuken van hoge kwaliteit die perfect past bij uw wensen en behoeften? Dan is Keukens Harderwijk | SAL. Keukendesign de plek voor u! Gelegen aan de Sweelinckdreef 41, 3845 AW in Harderwijk, is deze keukenwinkel de trotse leverancier van prachtige keukens en keukenaccessoires. Het team van Keukens Harderwijk | SAL. Keukendesign wordt geleid door een vrouwelijke ondernemer die gepassioneerd is over alles wat te maken heeft met keukens en interieurdesign.

Wat deze locatie extra aantrekkelijk maakt is de toegankelijkheid. Met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid, is Keukens Harderwijk | SAL. Keukendesign toegankelijk voor iedereen. Daarnaast biedt de winkel ook een handige montageservice aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het installeren van uw nieuwe keuken.

 Foto’s van Keukens Harderwijk | Sal. Keukendesign

Foto’s van Keukens Harderwijk | Sal. Keukendesign

Het is belangrijk om te weten dat een afspraak verplicht is bij Keukens Harderwijk | SAL. Keukendesign. Dit zorgt ervoor dat het team voldoende tijd kan vrijmaken om u van het beste advies en service te voorzien. Door een afspraak te maken, bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en begeleiding bij het kiezen van de perfecte keuken voor uw huis.

Op de website van Keukens Harderwijk | SAL. Keukendesign vindt u alle informatie die u nodig heeft, inclusief contactgegevens en een overzicht van het assortiment. Met een ruime keuze aan prachtige keukens en accessoires, bent u hier aan het juiste adres om uw droomkeuken werkelijkheid te laten worden.

 Foto’s van Keukens Harderwijk | Sal. Keukendesign

Foto’s van Keukens Harderwijk | Sal. Keukendesign

Of u nu op zoek bent naar een moderne, strakke keuken of juist een landelijke en gezellige sfeer wilt creëren, Keukens Harderwijk | SAL. Keukendesign heeft voor ieder wat wils. De deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Kortom, Keukens Harderwijk | SAL. Keukendesign is dé plek om uw keukenwensen te laten uitkomen. Met een focus op kwaliteit, toegankelijkheid en persoonlijke service, zult u zich hier zeker thuis voelen. Maak vandaag nog een afspraak en laat u inspireren door de prachtige collectie keukens!

Meer informatie over Keukens Harderwijk | Sal. Keukendesign

Locatie en contact van Keukens Harderwijk | Sal. Keukendesign
Keukenwinkel: 5(14 reviews)
 • Sweelinckdreef 41, 3845 AW Harderwijk, Nederland
 • http://www.salkeukendesign.nl/
 • +31622941277
 • 2.6 km (Afstand van het stadscentrum van Harderwijk naar Keukens Harderwijk | Sal. Keukendesign).

Foto’s van Keukens Harderwijk | Sal. Keukendesign

Reviewoverzicht van Keukens Harderwijk | Sal. Keukendesign

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Keukens Harderwijk | Sal. Keukendesign hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Keukens Harderwijk | Sal. Keukendesign en een geschikte keuze maken.

ImageSalma maakte een verrassend ontwerp voor onze nieuwe keuken, hield daarbij rekening met onze wensen en gaf goeie tips. We zijn zeer benieuwd naar het eindresultaat!Image

Joke Sels
25 augustus 2023

ImageNa lang nadenken gekozen voor een keuken van Sal Keukendesign. En geen moment spijt gehad! Wat hebben wij een prachtige keuken!!! Mooier dan verwacht. Salma was snel met communiceren, flexibel, dacht heel fijn mee en gaf goeie suggesties. Kortom een aanrader!Image

Mathilde Van Kooij
28 juli 2023

ImageTot nu toe (ontwerp en voorbereiding) zeer tevreden over het proces. De ontwerpen zijn sprekend en over ieder detail wordt nagedacht. Salma kan duidelijk haar mening geven over bepaalde keuzes zonder daarin dwingend te zijn. Ook is er een fijne samenwerking met andere partijen zoals aannemer en monteur waardoor ons veel uit handen wordt genomen. We kijken uit naar het eindresultaat!Image

Martine Hoekstra
14 juni 2023

ImageWij zijn zeer tevreden! Prettig en vertrouwelijk contact, vakkundig advies door Salma. De keuken moest gerealiseerd worden in een redelijk kleine ruimte, wat nuttig en praktische ingedeeld moest worden. Salma neemt daarvoor de tijd en luistert naar onze wensen. Al snel kwam ze tot een mooi ontwerp. Paar aanpassingen en de keuze was toen snel gemaakt! Wij zijn super blij met de nieuwe keuken. ...️Image

Lysanne Smit
20 april 2023

ImageZeer tevreden! Prettig en persoonlijk contact, ook vakkundig advies door Salma. Voor ons een moeilijke ruimte om te visualiseren (monumentaal pand) maar Salma kwam met haar prachtige ontwerpen. Zeer snelle en duidelijke afspraken en oplevering binnen 8 weken. Erg blij mee!Image

Jolanda klarenbeek
30 maart 2023

ImageSuper goed gesprek gehad met Salma, denkt goed mee, geeft goed en eerlijk advies, is erg enthousiast en heeft een prachtig ontwerp gemaakt!Image

Egbert Koetsier
21 februari 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Keukens Harderwijk | Sal. Keukendesign die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Beethovendreef 15, 3845 AR Harderwijk, Nederland (0.22 km).
Magasin Harderwijk
80% klanten tevreden
Deventerweg 6A, 3843 GD Harderwijk, Nederland (2.21 km).
80% klanten tevreden
Karel Doormanlaan 3, 3843 EA Harderwijk, Nederland (2.34 km).
Heidi C. Stijlvol Wonen
80% klanten tevreden
Kerkplein 6, 3841 EC Harderwijk, Nederland (2.48 km).
100% klanten tevreden
Luttekepoortstraat 47a, 3841 AW Harderwijk, Nederland (2.58 km).
80% klanten tevreden
Grote Haverstraat 20, 3841 AV Harderwijk, Nederland (2.65 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Keukens Harderwijk | Sal. Keukendesign. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Keukens Harderwijk | Sal. Keukendesign. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

17 Comments

 • Liesel Otten
  Liesel Otten
  Posted 11 december, 2022 at 9:52 am 0Likes
  Een zeer fijn gesprek gehad!
  Salma weet alles goed en duidelijk uit te leggen, en is zeer klantvriendelijk!

  Wij vertrouwen erop dat onze keuken perfect wordt afgeleverd door deze vakvrouw!

 • B. Vervoorn-Hans
  B. Vervoorn-Hans
  Posted 11 december, 2022 at 5:20 pm 0Likes
  Salma neemt echt de tijd om te luisteren naar je wensen en geeft daarop een eerlijk en vakkundig advies. Superfijn dat ze daarvoor bij ons thuis kwam. Met haar aanstekelijke enthousiasme wist zij onze wensen om te zetten naar een concreet ontwerp. We zijn heel blij met de offerte die Salma tot in de puntjes voor ons heeft uitgewerkt. Net als de planning. We zien met vertrouwen de plaatsing van onze nieuwe keuken tegemoet!
  Erik en Birgit – Harderwijk
 • Pieter Hazeleger
  Pieter Hazeleger
  Posted 16 december, 2022 at 8:01 am 0Likes
  Super goed geholpen, leuk ontwerp mogen ontvangen, prijs kwaliteit is top!
 • L Kozijn
  L Kozijn
  Posted 17 december, 2022 at 8:39 pm 0Likes
  Zeer vakkundig, maar ook gezellig en een goed gevoel erbij vinden we net zo goed belangrijk. Heel fijn dat we dit project samen gaan doen en alle vertrouwen voor het eindresultaat!
 • nadine kozijn
  nadine kozijn
  Posted 19 december, 2022 at 11:04 pm 0Likes
  Klantgericht, enthousiast, modern, eerlijk en heel veel kennis. Alles wat je wilt bij het uitzoeken van een nieuwe keuken, en dat aan huis. Salma in ontzettend goed in wat zij doet. Wij zijn super tevreden en blij met onze nieuwe keuken.
 • Lian de Jong
  Lian de Jong
  Posted 19 februari, 2023 at 11:20 am 0Likes
  Met haar mobiele showroom, gedrevenheid en creatieve ontwerpen heeft ze ons gelijk enthousiast gemaakt. Ze denkt goed mee en helpt, waar nodig, knopen doorhakken. Zeer prettige communicatie door korte lijnen en snelle reactie op aanpassingen. Ze neemt echt de tijd voor je. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden en kijken vol vertrouwen uit naar het eindresultaat.
 • Egbert Koetsier
  Egbert Koetsier
  Posted 21 februari, 2023 at 1:06 pm 0Likes
  Super goed gesprek gehad met Salma, denkt goed mee, geeft goed en eerlijk advies, is erg enthousiast en heeft een prachtig ontwerp gemaakt!
 • Jolanda klarenbeek
  Jolanda klarenbeek
  Posted 30 maart, 2023 at 3:24 pm 0Likes
  Zeer tevreden! Prettig en persoonlijk contact, ook vakkundig advies door Salma. Voor ons een moeilijke ruimte om te visualiseren (monumentaal pand) maar Salma kwam met haar prachtige ontwerpen. Zeer snelle en duidelijke afspraken en oplevering binnen 8 weken. Erg blij mee!
 • Lysanne Smit
  Lysanne Smit
  Posted 20 april, 2023 at 7:13 am 0Likes
  Wij zijn zeer tevreden!
  Prettig en vertrouwelijk contact, vakkundig advies door Salma.
  De keuken moest gerealiseerd worden
  in een redelijk kleine ruimte, wat nuttig en praktische ingedeeld moest worden. Salma neemt daarvoor de tijd en luistert naar onze wensen. Al snel kwam ze tot een mooi ontwerp. Paar aanpassingen en de keuze was toen snel gemaakt!
  Wij zijn super blij met de nieuwe keuken. …️
 • Martine Hoekstra
  Martine Hoekstra
  Posted 14 juni, 2023 at 1:58 pm 0Likes
  Tot nu toe (ontwerp en voorbereiding) zeer tevreden over het proces. De ontwerpen zijn sprekend en over ieder detail wordt nagedacht. Salma kan duidelijk haar mening geven over bepaalde keuzes zonder daarin dwingend te zijn. Ook is er een fijne samenwerking met andere partijen zoals aannemer en monteur waardoor ons veel uit handen wordt genomen. We kijken uit naar het eindresultaat!
 • Mathilde Van Kooij
  Mathilde Van Kooij
  Posted 28 juli, 2023 at 3:05 pm 0Likes
  Na lang nadenken gekozen voor een keuken van Sal Keukendesign. En geen moment spijt gehad! Wat hebben wij een prachtige keuken!!! Mooier dan verwacht. Salma was snel met communiceren, flexibel, dacht heel fijn mee en gaf goeie suggesties. Kortom een aanrader!
 • Joke Sels
  Joke Sels
  Posted 25 augustus, 2023 at 11:23 am 0Likes
  Salma maakte een verrassend ontwerp voor onze nieuwe keuken, hield daarbij rekening met onze wensen en gaf goeie tips. We zijn zeer benieuwd naar het eindresultaat!
 • Angela Van De Beek
  Angela Van De Beek
  Posted 20 september, 2023 at 8:17 am 0Likes
  Wij wisten het meteen, als wij een keuken verbouwing zouden gaan doen zou dat door Sal. Keukendesign gebeuren. Haar kennis en enthousiasme geeft je meteen vertrouwen.
  Toen zij ook nog eens met het idee kwam om een erker uitbouw te realiseren, met een fijne samenwerking met Oudendorp Totaal Afbouw, hadden wij dit zelf nooit bedacht.
  Salma kent haar vak en durft. Door haar zal je nooit een standaard keuken krijgen, ze weet van elke ruimte iets bijzonders te maken.
  Ze houdt zich aan haar afspraken en zorgt er voor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.
  Met een keuken van Sal. Keukendesign weet je dat een goede keuze hebt gemaakt!
 • Susan S
  Susan S
  Posted 18 oktober, 2023 at 8:39 pm 0Likes
  Wat een verfrissing! Dat is het eerste wat wij dachten na onze eerste kennismaking met Salma.
  Door de jaren heen hebben wij behoorlijk wat keukens mogen uitzoeken en samenstellen. Daarbij dachten wij altijd dat het een prima traject was en niet beter kon. Maar toen was er ineens Salma. Na zoveel positieve verhalen in onze omgeving konden wij niet anders dan met haar een keer om tafel gaan voor onze nieuwbouw woning die in de zomer van 2024 opgeleverd gaat worden. Salma komt aan huis met haar prachtige mobiele showroom, dat maakt het nog persoonlijker, ze luistert, ze denkt mee, ze kleurt af en toe buiten de lijntjes om je een ander inzicht te geven en enthousiasmeert je om te “durven”….
  Dit resulteerde voor ons in een prachtige, warme, moderne en luxe ogende keuken op papier.
  Het contact loopt soepel, snel en persoonlijk.
  We kijken uit naar het moment dat de keuken er eindelijk staat en dat we met Salma kunnen proosten op een geweldige samenwerking.
  Foto’s zullen volgen na oplevering.
 • Ron Filemon
  Ron Filemon
  Posted 16 november, 2023 at 5:29 pm 0Likes
  Na zelf al veel te hebben rondgekeken, kwamen we op een gegeven moment op de site van Salma.

  Nadat we de inhoud en haar visie op zaken hadden gelezen, werd dit ons vertrekpunt om een afspraak te maken.

  Bij de afspraak ontdekten we dat Salma haar eigen unieke manier van het komen tot een ontwerp van de keuken, goed in combinatie met de juiste apparatuur wist samen te brengen tot een goed voorstel.

  Maar ook alle andere details in de woning liet ze met haar ideeën en adviezen in de concepten doorkomen in combinatie met de nieuwe keuken.

  Het resultaat is dat we dankzij haar ontwerp en ideeën ook binnen haar netwerk met een aantal fantastische personen de nieuwe keuken konden installeren en alles er omheen konden meenemen.

  Onze dank gaan dan naast Salma uit naar Joey, Bert en Alfred die het ook fantastisch hebben gedaan.

  We genieten nu dagelijks van het mooie resultaat ……

 • Sven van der Werff
  Sven van der Werff
  Posted 17 november, 2023 at 7:01 am 0Likes
  Salma heeft ons positief verrast. We hadden al drie keukenleveranciers gesproken. Hier waren we matig tot redelijk enthousiast over, via via toch ook nog even met Salma praten.

  De klik bij haar bezoek aan ons huidige huis was er direct. Ze dacht volop mee en dat is niet gestopt. Veel en snel schakelen met elkaar net zo lang tot we onze keuken helemaal naar wens hebben.

  Ook proactief de vraag of we de keuken eerder wilden plaatsen , daar werden we nou blij van. Gelijk schakelen met de aannemer , zonder onze tussenkomst. Heerlijk om hier je vertrouwen aan te geven en zoveel er voor terug te krijgen. Dat was bij de gerenommeerde spelers never nooit gelukt. Dat het gaat om “onze” keuken en niet om de offerte. Wat voelen wij ons heerlijk klant, aanrader!

 • Mark Smit
  Mark Smit
  Posted 15 december, 2023 at 11:22 am 0Likes
  Als starters zijn we bij verschillende keukenleveranciers op adviesgesprek geweest, maar bij SAL. hadden wij het beste gevoel en dat maakt ze zeker waar!

  We hebben een fijn gesprek gehad aan huis waarbij ze echt meedenkt over het design van de keuken en nuttige tips geeft. Ook het contact buiten dit gesprek om is erg prettig en er wordt snel gereageerd op vragen.

  Het design op papier is iets waar wij ontzettend blij mee zijn; een luxe uitstraling met goede apparatuur voor een nette prijs. Inmiddels is de keuken ingemeten en besteld en kijken wij heel erg uit naar het resultaat!

Leave a comment