Reviews over Kiekeboe Kinderopvang Regenboogkasteel, De Sterke Arm 2, Veenendaal

5/5 - (6 stemmen)

Kiekeboe Kinderopvang Regenboogkasteel is een kinderopvanglocatie gelegen aan De Sterke Arm 2 in Veenendaal. Met een ruime locatie, een team van ervaren en liefdevolle medewerkers en een breed scala aan activiteiten, is het Regenboogkasteel de perfecte plek voor kinderen om te leren, te spelen en te groeien.

Overzicht van Kiekeboe Kinderopvang Regenboogkasteel

Kiekeboe Kinderopvang Regenboogkasteel is een kinderopvanglocatie gelegen aan De Sterke Arm 2 in Veenendaal. Met een ruime locatie, een team van ervaren en liefdevolle medewerkers en een breed scala aan activiteiten, is het Regenboogkasteel de perfecte plek voor kinderen om te leren, te spelen en te groeien. De locatie is gemakkelijk te bereiken en biedt een veilige en stimulerende omgeving waar kinderen worden aangemoedigd om hun vaardigheden en talenten te ontwikkelen.

Wat Kiekeboe Kinderopvang Regenboogkasteel onderscheidt van andere kinderopvanglocaties is de unieke benadering van elk kind als individu. Het ervaren personeel begrijpt dat elk kind anders is en stimuleert een persoonlijke en positieve benadering. Dit zorgt ervoor dat elk kind de aandacht en zorg krijgt die het verdient, en zich optimaal kan ontwikkelen.

Daarnaast biedt Regenboogkasteel een breed scala aan activiteiten en programma's die speciaal zijn ontworpen om de ontwikkeling van de kinderen te bevorderen. Van creatieve projecten en muzieklessen tot educatieve spellen en buitenspelen, er is voor elk kind iets te beleven. De locatie beschikt over een veilige en ruime speelruimte, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ontdekken.

Kiekeboe Kinderopvang Regenboogkasteel begrijpt ook de behoeften van werkende ouders en biedt daarom flexibele opvangmogelijkheden. De locatie is open van maandag tot en met vrijdag en biedt zowel hele dagopvang als buitenschoolse opvang. Dit maakt het een ideale keuze voor ouders die op zoek zijn naar hoogwaardige kinderopvang die aansluit bij hun drukke schema.

Tot slot beschikt Kiekeboe Kinderopvang Regenboogkasteel over een team van ervaren en zorgzame medewerkers. Het personeel is zorgvuldig geselecteerd en geschoold om ervoor te zorgen dat ze de beste zorg en begeleiding kunnen bieden. Ouders kunnen erop vertrouwen dat hun kinderen in goede handen zijn en zich kunnen ontwikkelen in een gezellige en stimulerende omgeving.

Kortom, Kiekeboe Kinderopvang Regenboogkasteel is een uitstekende keuze voor ouders op zoek naar hoogwaardige kinderopvang in Veenendaal. Met een persoonlijke benadering, een breed scala aan activiteiten en flexibele opvangmogelijkheden, biedt deze locatie alles wat kinderen nodig hebben om te groeien, te leren en te spelen.

Meer informatie over Kiekeboe Kinderopvang Regenboogkasteel

Locatie en contact van Kiekeboe Kinderopvang Regenboogkasteel
Kinderopvang: 5(6 reviews)
 • De Sterke Arm 2, 3901 ER Veenendaal, Nederland
 • http://www.kiekeboe.info/
 • +31318552068
 • 0.73 km (Afstand van het stadscentrum van Veenendaal naar Kiekeboe Kinderopvang Regenboogkasteel).

Reviewoverzicht van Kiekeboe Kinderopvang Regenboogkasteel

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Kiekeboe Kinderopvang Regenboogkasteel hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Kiekeboe Kinderopvang Regenboogkasteel en een geschikte keuze maken.

ImageErg fijne en goed georganiseerde kinderopvang. Onze jongens gaan hier met veel plezier heen. De leidsters zijn hartstikke lief, er worden veel activiteiten aangeboden en er is een gezond aanbod van groente en fruit. De locatie is prachtig, veel speelruimte zowel de speeltuin voor en achter als de leuke speelzaal binnen als ook veel ruimte op de groep. Via de app krijg je dagelijks het schema door en regelmatig leuke foto's van je kids.Image

Christian Zielinski
17 mei 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Kiekeboe Kinderopvang Regenboogkasteel die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Vijftien Morgen 9, 3901 HA Veenendaal, Nederland (0.37 km).
100% klanten tevreden
Stationssingel 50, 3901 XK Veenendaal, Nederland (0.45 km).
100% klanten tevreden
De Grote Pekken 11, 3901 JB Veenendaal, Nederland (0.7 km).
100% klanten tevreden
Laan der Techniek 22, 3903 AT Veenendaal, Nederland (0.87 km).
80% klanten tevreden
Pollux 32, 3902 TN Veenendaal, Nederland (1.02 km).
80% klanten tevreden
Nieuweweg 109, 3905 LJ Veenendaal, Nederland (1.26 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Kiekeboe Kinderopvang Regenboogkasteel. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Kiekeboe Kinderopvang Regenboogkasteel. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

4 Comments

 • Floris Dansen
  Floris Dansen
  Posted 22 december, 2020 at 9:28 pm 0Likes
  Voordat je ook maar enige informatie kan krijgen, al is het zo simpel als beschikbaarheid en mogelijkheden, moet je een aanvraag indienen via de site.

  De aanvraag vereist achterlaten van BSN en akkoord gaan met voorwaarden. Voordat enige overeenkomst tot stand komt gevoelige informatie als BSN vereisen is een schending van AVG privacywetgeving.

  Wil je dus gewoon wat informatie, dan kan je hier niet terecht. Ik heb meerdere e-mails heen en weer laten gaan, gekopieerd naar klachtenadres, maar nee: je MOET al je informatie achterlaten voor de meest simpele informatie, zelfs al is dat wettelijk niet toegestaan.

 • E. v.v
  E. v.v
  Posted 20 december, 2022 at 11:37 pm 0Likes
  Onze dochter is vanaf baby op deze opvang. In het begin is zij veel ziek geweest en kon ze ook een aantal weken niet naar de opvang. De begeleiders zijn haar toen niet vergeten. We ontvingen lieve berichtjes en wat leuke dingetjes thuis in de brievenbus. Nu is ze een heerlijke peuter en zit ze op de andere groep. Ook daar heeft ze het naar de zin en doet iedereen zijn best voor een gezellige dag. We worden goed op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen en denken ze graag met je mee, dit is erg prettig. Wij geven jullie 5 verdiende ⭐⭐⭐⭐⭐
 • Christian Zielinski
  Christian Zielinski
  Posted 17 mei, 2023 at 8:51 pm 0Likes
  Erg fijne en goed georganiseerde kinderopvang. Onze jongens gaan hier met veel plezier heen. De leidsters zijn hartstikke lief, er worden veel activiteiten aangeboden en er is een gezond aanbod van groente en fruit. De locatie is prachtig, veel speelruimte zowel de speeltuin voor en achter als de leuke speelzaal binnen als ook veel ruimte op de groep. Via de app krijg je dagelijks het schema door en regelmatig leuke foto’s van je kids.
 • Lili Greve
  Lili Greve
  Posted 20 juni, 2023 at 12:02 am 0Likes
  Ik was zo bang om mijn kleintje naar de kinderopvang te brengen. Ik had er nachtmerries van. Na de oefendag was ik al iets rustiger, maar toen kwam de eerste dag en ik kon niet thuiswerken. Ik moest de hele dag weg om te vergaderen. Door de dag kreeg ik via de app updates. Dat hielp enorm.

  Bij het ophalen van de tweede dag keek mijn kleintje niet naar mij, maar naar de leidster en lachte breed naar haar. Toen wist ik dat het goed zat. Ook merkte ik al heel snel haar vooruitgang. Ze leerde er al bijna direct dingen; ze rolde, ze maakte andere geluidjes. Het is fijn om te merken dat het blijkbaar ook echt goed voor haar is om hierheen te gaan. En de medewerkers zijn superlief voor haar.

Leave a comment