Reviews over Kno Maatschap Ijssel Kliniek, Poortmolen 88, Capelle aan den IJssel

4/5 - (5 stemmen)

De KNO Maatschap IJssel Kliniek is een medische kliniek gevestigd aan de Poortmolen 88 in Capelle aan den IJssel. De kliniek is gespecialiseerd in keel-, neus- en oorziekten en biedt hoogwaardige zorg aan haar patiënten.

Overzicht van Kno Maatschap Ijssel Kliniek

De KNO Maatschap IJssel Kliniek is een medische kliniek gevestigd aan de Poortmolen 88 in Capelle aan den IJssel. De kliniek is gespecialiseerd in keel-, neus- en oorziekten en biedt hoogwaardige zorg aan haar patiënten. Wat de locatie bijzonder maakt, is de toegankelijkheid voor mindervaliden. De kliniek beschikt over een rolstoeltoegankelijk toilet, ingang en parking, waardoor iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de faciliteiten. Dit maakt het voor patiënten met een beperking of mobiliteitsproblemen een stuk eenvoudiger om de kliniek te bezoeken.

Naast de toegankelijkheid biedt de KNO Maatschap IJssel Kliniek ook diverse voorzieningen voor haar patiënten. Zo is er een toilet aanwezig en neemt de kliniek nieuwe patiënten aan. Hierdoor kunnen mensen die op zoek zijn naar gespecialiseerde zorg op het gebied van keel-, neus- en oorziekten terecht bij deze kliniek. De deskundige medewerkers staan klaar om nieuwe patiënten te verwelkomen en te voorzien van de benodigde zorg.

De locatie van de kliniek in Capelle aan den IJssel is gunstig gelegen en goed bereikbaar. Met een centrale ligging is de kliniek makkelijk te bereiken voor patiënten uit de omgeving. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt, waardoor het voor patiënten eenvoudig is om met de auto te komen. Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed, waardoor de kliniek voor een brede doelgroep toegankelijk is.

Al met al biedt de KNO Maatschap IJssel Kliniek een uitstekende locatie voor mensen die op zoek zijn naar gespecialiseerde zorg op het gebied van keel-, neus- en oorziekten. Met haar toegankelijkheid en voorzieningen zorgt de kliniek ervoor dat patiënten zich welkom en geholpen voelen, wat bijdraagt aan een positieve ervaring en goede zorg.

Meer informatie over Kno Maatschap Ijssel Kliniek

Locatie en contact van Kno Maatschap Ijssel Kliniek
Medische kliniek: 4(5 reviews)
 • Poortmolen 88, 2906 RM Capelle aan den IJssel, Nederland
 • +31108225848
 • 1.45 km (Afstand van het stadscentrum van Capelle aan den IJssel naar Kno Maatschap Ijssel Kliniek).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Kno Maatschap Ijssel Kliniek die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Reidans 78, 2907 TD Capelle aan den IJssel, Nederland (1.16 km).
100% klanten tevreden
P.C. Boutenssingel 35, 2902 BG Capelle aan den IJssel, Nederland (1.55 km).
100% klanten tevreden
Schinkelse Baan 1, 2908 LE Capelle aan den IJssel, Nederland (1.6 km).
Huisartsenpraktijk Kersten
80% klanten tevreden
Rembrandtsingel 1, 2902 GR Capelle aan den IJssel, Nederland (2 km).
80% klanten tevreden
Koperwiek 19-21, 2903 AD Capelle aan den IJssel, Nederland (2.06 km).
80% klanten tevreden
IJsduiker 4, 2903 WC Capelle aan den IJssel, Nederland (2.13 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Kno Maatschap Ijssel Kliniek. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Kno Maatschap Ijssel Kliniek. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

3 Comments

 • Rinie De bruijn
  Rinie De bruijn
  Posted 6 januari, 2017 at 11:48 pm 0Likes
  Mij vader heeft er gelegen
 • Merel A.
  Merel A.
  Posted 4 januari, 2018 at 10:12 pm 0Likes
  Goede zorg en een kundige arts, logopediste en assistente.
 • Ani van den Berg
  Ani van den Berg
  Posted 19 januari, 2020 at 9:04 am 0Likes
  Weet ik niet nooit geweest

Leave a comment