Reviews over Kracht & Ontspanning Massage, Warendorp 1, Veenendaal

4/5 - (40 stemmen)

Kracht & Ontspanning Massage is een gerenommeerde massagetherapiepraktijk gevestigd in het hart van Veenendaal. De praktijk, die wordt gerund door gediplomeerd massagetherapeut, biedt een breed scala aan behandelingen om klanten te helpen ontspannen, herstellen en genieten van een algehele verbetering van hun welzijn.

Overzicht van Kracht & Ontspanning Massage

Kracht & Ontspanning Massage is een gerenommeerde massagetherapiepraktijk gevestigd in het hart van Veenendaal. De praktijk, die wordt gerund door gediplomeerd massagetherapeut, biedt een breed scala aan behandelingen om klanten te helpen ontspannen, herstellen en genieten van een algehele verbetering van hun welzijn. Gelegen aan het adres Warendorp 1, is de locatie gemakkelijk bereikbaar en biedt het een rustige en vredige sfeer die perfect is voor het ontvangen van een therapeutische massage.

De praktijk van Kracht & Ontspanning Massage is geopend van maandag tot en met vrijdag, met ruime openingstijden van 08:30 tot 22:00, zodat klanten ook na een lange werkdag kunnen ontspannen en genieten van een welverdiende massage. Bovendien is de praktijk ook op zaterdag geopend van 08:30 tot 13:00, ideaal voor mensen die in het weekend willen herstellen en ontspannen. Met een gesloten deur op zondag, geeft de praktijk haar medewerkers de kans om rust te nemen, zodat ze maandag weer vol energie aan de slag kunnen.

 Foto’s van Kracht & Ontspanning Massage

Foto’s van Kracht & Ontspanning Massage

Bij Kracht & Ontspanning Massage kan men genieten van een verscheidenheid aan massagetechnieken, waaronder ontspanningsmassage, sportmassage, bindweefselmassage en stoelmassage. Of iemand nu last heeft van spierpijn, stress of gewoon behoefte heeft aan een moment van ontspanning, de ervaren massagetherapeut staat klaar om de juiste behandeling op maat te bieden. De klanten kunnen zich verheugen op een professionele en persoonlijke benadering, waarbij de therapeut rekening houdt met eventuele specifieke wensen of klachten van de klant.

De praktijk hecht veel waarde aan hygiëne en professionaliteit en zorgt ervoor dat de behandelruimtes schoon, comfortabel en uitgerust zijn met alles wat nodig is voor een aangename massage-ervaring. Klanten kunnen eenvoudig een afspraak maken via de website of door te bellen naar 0655578606. Op de website kunnen klanten ook meer informatie vinden over de aangeboden behandelingen, tarieven en eventuele speciale aanbiedingen.

 Foto’s van Kracht & Ontspanning Massage

Foto’s van Kracht & Ontspanning Massage

Of iemand nu op zoek is naar verlichting van lichamelijke klachten, of gewoon behoefte heeft aan een moment van rust en zelfzorg, Kracht & Ontspanning Massage biedt de perfecte plek voor een doeltreffende en helende massage-ervaring.

Meer informatie over Kracht & Ontspanning Massage

Kracht & Ontspanning Massage Foto’s van Kracht & Ontspanning Massage
Openingstijden
Maandag 8 jul.08:30 tot 22:00
Dinsdag 9 jul.08:30 tot 22:00
Woensdag 10 jul.08:30 tot 22:00
Donderdag 11 jul.08:30 tot 22:00
Vrijdag 12 jul.08:30 tot 22:00
Zaterdag 13 jul.08:30 tot 13:00
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Kracht & Ontspanning Massage
Massagetherapeut: 4(40 reviews)
 • Warendorp 1, 3905 WE Veenendaal, Nederland
 • http://www.krachtenontspanning.nl/
 • +31655578606
 • 2.01 km (Afstand van het stadscentrum van Veenendaal naar Kracht & Ontspanning Massage).

Reviewoverzicht van Kracht & Ontspanning Massage

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Kracht & Ontspanning Massage hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Kracht & Ontspanning Massage en een geschikte keuze maken.

ImageBen echt super goed geholpen hier bij Ron (K&O) . Professioneel en super vriendelijk. Had zo een last van m'n rug en nek..Voelt al meteen een stuk beter! Echt een aanrader!!Image

Greg Geerlings
17 december 2022

ImageIk kom al bijna 7 jaar bij kracht en ontspanning en ga altijd tevreden naar huis. Ik heb jaren last gehad van nekklachten maar sinds ik bij Ron kom, zijn deze nagenoeg over. Ik ben erg voorzichtig door Corona, maar gelukkig is Ron dit ook en kon ik met een gerust hart de massage ondergaan. Zelfs bij het weggaan werden je handen gedesinfecteerd. Wel zo fijn een massage na al dat thuiswerken.Image

Jouke Bouman
23 december 2020

ImageWij zijn inmiddels al een aantal jaren klant en we zijn super tevreden! Wij hebben Ron en Anita leren kennen als zeer goede masseurs, maar ook als super vriendelijke mensen! Je voelt je daar echt welkom en je krijgt alle zorg en aandacht die nodig is Nu in de corona tijd zijn we blij dat we weer mogen komen. De juiste maatregelen zijn genomen zodat de klant zich helemaal veilig voelt Kortom, echt een aanrader!Image

Marloes van Viegen
16 november 2020

ImageKom al aantal jaren elke 4 weken bij Anita/Ron voor massage, altijd zeer tevreden. Nu, nadat ze even dicht zijn geweest (corona) weer geweest. Goede hygiëne, zeer professioneel. Ik vond het weer erg prettig.Image

Lilian Oussoren
2 oktober 2020

ImageAl twee jaar vaste klant bij Ron, fantastisch hoe hij mijn spieren op conditie weet te houden. Door corona even een langere periode gemist, vandaag weer behandeld en weet ik gelijk weer waarom het 3 wekelijks een must is! Perfect geregeld ook nu met alle Corona maatregelen. Twijfelen is niet nodig gewoon gaan, Ron is een professional en weet hier goed mee om te gaan!Image

Fred van Dijk
18 september 2020

ImageVakkundig, aandachtig, met zorg, niet duur, no nonsense. Ik beveel deze massagepraktijk van harte aan.Image

F P
11 februari 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Kracht & Ontspanning Massage die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Het Overslag 7, 3906 AA Veenendaal, Nederland (0.47 km).
80% klanten tevreden
Het Overslag 68, 3906 AC Veenendaal, Nederland (0.54 km).
80% klanten tevreden
Kruisbek 2, 3906 NL Veenendaal, Nederland (0.62 km).
80% klanten tevreden
Molenstraat 44, 3905 AR Veenendaal, Nederland (0.96 km).
100% klanten tevreden
Binnen bij Laura’s, Vijgendam 2A, 3901 SL Veenendaal, Nederland (1.73 km).
100% klanten tevreden
Zeelandia 21, 3901 GZ Veenendaal, Nederland (1.9 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Kracht & Ontspanning Massage. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Kracht & Ontspanning Massage. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

24 Comments

 • Berend
  Berend
  Posted 11 februari, 2016 at 7:52 am 0Likes
  Gisteravond voor het eerst bij kracht & ontspanning in Veenendaal geweest en het was heerlijk!

  Je wordt erg vriendelijk ontvangen en er worden een aantal vragen gesteld zodat ze precies weten waar ze op moeten letten. Ik heb een fantastisch lekkere massage van een uur gekregen en de volgnede afspraak over een paar weken staat al!

 • Ronie & Robert
  Ronie & Robert
  Posted 11 februari, 2016 at 10:03 am 0Likes
  Elke keer weer een prima (sport)massage. Veel kennis en passie. De volgende afspraak staat alweer.
 • Kors van Leeuwen
  Kors van Leeuwen
  Posted 23 oktober, 2018 at 9:20 am 0Likes
  Buitengewoon kundige massage en zeer prettig in de omgang.
 • Ans Busser
  Ans Busser
  Posted 5 december, 2018 at 6:49 pm 0Likes
  1x per maand genieten wij van een prima en vakkundig verzorgde (sport)massage door Ron. Deze “onderhouds”massage geeft ons altijd weer een fit gevoel. De sfeer is zéer relaxed en de aandacht top. Wij hopen nog vele jaartjes te mogen genieten van dit maandelijkse uurtje ontspanning!
 • Berend Dijk v
  Berend Dijk v
  Posted 21 december, 2018 at 2:40 pm 0Likes
  Zeer positief voeld goed weer een afspraak gemaakt
 • Lex van de Straat
  Lex van de Straat
  Posted 20 februari, 2019 at 8:08 am 0Likes
  Nadat ik weken lang klachten had van stijve nek en schouder heeft Ron mij er fantastisch vanaf geholpen. Een vakman die weet wat hij doet. Binnen één week pijnvrij. Ik kan iedereen Ron aanbevelen, 10 punten uit Elst (U).
 • Judith Kommeren
  Judith Kommeren
  Posted 11 maart, 2019 at 7:21 am 0Likes
  Ik kom steeds als herboren er vandaan! Wat een verademing! Dit had ik eerder moeten ontdekken. Ron neemt de tijd voor je, en mijn algehele gezondheid vaArt er wel bij! Aanrader!
 • Perry van Assen
  Perry van Assen
  Posted 29 maart, 2019 at 11:58 am 0Likes
  Een hele goede massage door een goede masseur.
 • Mijntje Van Brummelen
  Mijntje Van Brummelen
  Posted 3 april, 2019 at 8:34 am 0Likes
  Je knap er heel van op
 • Isabel Rauch
  Isabel Rauch
  Posted 18 december, 2019 at 2:17 pm 0Likes
  Ron gebruikt goede massagetechnieken en geeft ook goede aanbevelingen die nuttig zijn voor het probleem
 • Malou Uylenbroek
  Malou Uylenbroek
  Posted 21 december, 2019 at 6:21 pm 0Likes
  Zeer tevreden over de sportmassage!
 • cilian pitlo
  cilian pitlo
  Posted 21 december, 2019 at 7:51 pm 0Likes
  Ik ga met regelmaat voor een massage na Anita, hierdoor heb ik minder last van rugpijn door mijn scoliose. Ook de zwangerschapsmassage was heerlijk ontspannen!
 • André
  André
  Posted 27 december, 2019 at 11:56 am 0Likes
  Goede massages. Masseur is betrokken en laat je met een goed gevoel weer naar huis gaan
 • Remco Enkelaar
  Remco Enkelaar
  Posted 28 december, 2019 at 7:19 pm 0Likes
  Ben op toevallige wijze in contact gekomen met kracht en ontspanning. Ik was op zoek naar een goede massage voor mijn benen want ik heb een RLS syndroom. ( Restless Legs). Als ik wil ontspannen of slapen beginnen mijn benen onrustig te worden en kan ik ze ook niet meer stil houden wat resulteert in slecht of niet slapen. De neuroloog schrijft alleen maar pillen of neupro pleisters voor om de onrustige benen te onderdrukken. De bijwerkingen van die medicatie zijn best heftig en ik ging als maar meer gebruiken met steeds meer bijwerkingen. Ik ben nu ongeveer 4 maanden onder behandeling van Ron en heb daardoor mijn medicatie al kunnen halveren. De krachtige massage van mijn spieren hebben een zeer goede uitwerking op mijn RLS. Ron is ook iemand die meedenkt over middelen die goed zijn voor mijn spieren en tegen RLS. Ik ben door Ron magnesium gel gaan gebruiken en dit in combinatie met de massage begint zijn resultaat duidelijk te laten voelen. Het gaat stukken beter. Mijn doel is om uiteindelijk medicijn vrij mijn RLS onder controle te hebben. Ron super bedankt voor je goede massages en meedenken in mijn RLS. We gaan lekker door zo.!!
 • Perry van Assen
  Perry van Assen
  Posted 3 januari, 2020 at 7:01 am 0Likes
  Een goede massage van een kundige masseur.
 • Michael van der Linden
  Michael van der Linden
  Posted 1 februari, 2020 at 2:26 pm 0Likes
  Ik ga elke maand langs bij. En ben zeer te vreden.
 • F P
  F P
  Posted 11 februari, 2020 at 7:44 pm 0Likes
  Vakkundig, aandachtig, met zorg, niet duur, no nonsense.
  Ik beveel deze massagepraktijk van harte aan.
 • Fred van Dijk
  Fred van Dijk
  Posted 18 september, 2020 at 3:06 pm 0Likes
  Al twee jaar vaste klant bij Ron, fantastisch hoe hij mijn spieren op conditie weet te houden. Door corona even een langere periode gemist, vandaag weer behandeld en weet ik gelijk weer waarom het 3 wekelijks een must is! Perfect geregeld ook nu met alle Corona maatregelen. Twijfelen is niet nodig gewoon gaan, Ron is een professional en weet hier goed mee om te gaan!
 • Cindy van den Dam
  Cindy van den Dam
  Posted 28 september, 2020 at 11:35 pm 0Likes
  Al een aantal jr laat ik me hier masseren. Goede massage.
 • Lilian Oussoren
  Lilian Oussoren
  Posted 2 oktober, 2020 at 2:19 pm 0Likes
  Kom al aantal jaren elke 4 weken bij Anita/Ron voor massage, altijd zeer tevreden. Nu, nadat ze even dicht zijn geweest (corona) weer geweest. Goede hygiëne, zeer professioneel. Ik vond het weer erg prettig.
 • K
  K
  Posted 6 november, 2020 at 12:46 pm 0Likes
  Vandaag weer mijn eerste sportmassage gehad sinds tijden i.v.m. corona. De dag voor ontvangst netjes een mail gehad met de dingen waar ik zelf rekening mee moet houden en een x aantal regels die gelden bij binnenkomst van de praktijk.

  De regels die in deze praktijk worden gehanteerd zijn volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.

  – bij binnenkomst en bij het verlaten van de praktijk handen ontsmetten.
  – de ruimte waar word gewerkt wordt na elke behandeling volledig gedesinfecteerd.
  – na elke behandeling worden alle lakens vernieuwd.
  – Ron werkt veilig met een masker, niet verplicht volgens mij maar hij doet het wel voor de veiligheid.

  Het is wel even wennen met de nieuwe regels maar je kan hier met een veilig gevoel heen en dat is momenteel het belangrijkst.

  De massages die Ron geeft vindt ik persoonlijk van hoge kwaliteit. Heb in het verleden op meerdere plekken een sportmassage gehad, maar komt niet in de buurt van de massages die Ron geeft.

 • Marloes van Viegen
  Marloes van Viegen
  Posted 16 november, 2020 at 8:57 am 0Likes
  Wij zijn inmiddels al een aantal jaren klant en we zijn super tevreden! Wij hebben Ron en Anita leren kennen als zeer goede masseurs, maar ook als super vriendelijke mensen! Je voelt je daar echt welkom en je krijgt alle zorg en aandacht die nodig is
  Nu in de corona tijd zijn we blij dat we weer mogen komen. De juiste maatregelen zijn genomen zodat de klant zich helemaal veilig voelt
  Kortom, echt een aanrader!
 • Jouke Bouman
  Jouke Bouman
  Posted 23 december, 2020 at 3:20 pm 0Likes
  Ik kom al bijna 7 jaar bij kracht en ontspanning en ga altijd tevreden naar huis. Ik heb jaren last gehad van nekklachten maar sinds ik bij Ron kom, zijn deze nagenoeg over.

  Ik ben erg voorzichtig door Corona, maar gelukkig is Ron dit ook en kon ik met een gerust hart de massage ondergaan. Zelfs bij het weggaan werden je handen gedesinfecteerd. Wel zo fijn een massage na al dat thuiswerken.

 • Greg Geerlings
  Greg Geerlings
  Posted 17 december, 2022 at 4:27 pm 0Likes
  Ben echt super goed geholpen hier bij Ron (K&O) . Professioneel en super vriendelijk. Had zo een last van m’n rug en nek..Voelt al meteen een stuk beter! Echt een aanrader!!

Leave a comment