Reviews over Kringloopwinkel Oig-Ihd, Industriestraat 66, IJmuiden

4/5 - (6 stemmen)

Bent u op zoek naar unieke tweedehands spullen? Dan is Kringloopwinkel OIG-IHD in IJmuiden de perfecte plek voor u! Gelegen aan de Industriestraat 66, biedt deze tweedehandswinkel een breed scala aan kwaliteitsproducten, variërend van meubels en kleding tot boeken en elektronica.

Overzicht van Kringloopwinkel Oig-Ihd

Bent u op zoek naar unieke tweedehands spullen? Dan is Kringloopwinkel OIG-IHD in IJmuiden de perfecte plek voor u! Gelegen aan de Industriestraat 66, biedt deze tweedehandswinkel een breed scala aan kwaliteitsproducten, variërend van meubels en kleding tot boeken en elektronica. De winkel is geopend op woensdag van 09:00 tot 12:00 uur en biedt een unieke kans om unieke items te vinden voor een fractie van de prijs. Met een telefoonnummer kunt u ook contact opnemen met de winkel voor eventuele vragen of informatie.

De Kringloopwinkel OIG-IHD is een paradijs voor koopjesjagers, met een uitgebreide selectie van items die klaar staan om hergebruikt te worden. Of u nu antieke meubelstukken zoekt om uw huis op te fleuren of gewoon op zoek bent naar een voordelige manier om uw garderobe bij te werken, deze winkel heeft voor elk wat wils. Met een gemakkelijk bereikbare locatie in IJmuiden, is het de ideale plek voor een dagje winkelen voor unieke en betaalbare vondsten.

 Foto’s van Kringloopwinkel Oig-Ihd

Foto’s van Kringloopwinkel Oig-Ihd

Wat de serviceopties betreft, is winkelbezoek mogelijk, waardoor klanten de kans krijgen om persoonlijk door de winkel te bladeren en items te bekijken voordat ze een aankoop doen. Dit biedt een persoonlijke en authentieke winkelervaring voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige tweedehands producten.

Met een gastvrije sfeer en vriendelijk personeel, is een bezoek aan de Kringloopwinkel OIG-IHD een must voor iedereen die op zoek is naar unieke schatten en koopjes in IJmuiden. Of u nu een fervent thrifter bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om uw huis te decoreren, deze winkel biedt iets voor iedereen.

 Foto’s van Kringloopwinkel Oig-Ihd

Foto’s van Kringloopwinkel Oig-Ihd

Dus waar wacht u nog op? Breng een bezoek aan Kringloopwinkel OIG-IHD en ontdek de schatten die verborgen liggen in de schappen van deze unieke tweedehandswinkel. Met een breed scala aan items en een gastvrije sfeer, is dit de perfecte plek om uw winkelervaring te verbeteren en unieke vondsten te ontdekken die perfect passen bij uw stijl en budget.

Meer informatie over Kringloopwinkel Oig-Ihd

Kringloopwinkel Oig-Ihd Foto’s van Kringloopwinkel Oig-Ihd
Openingstijden
Maandag 8 jul.Gesloten
Dinsdag 9 jul.Gesloten
Woensdag 10 jul.09:00 tot 12:00
Donderdag 11 jul.Gesloten
Vrijdag 12 jul.Gesloten
Zaterdag 13 jul.Gesloten
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Kringloopwinkel Oig-Ihd
Tweedehandswinkel: 4(6 reviews)
 • Industriestraat 66, 1976 CV IJmuiden, Nederland
 • +31255515133
 • 1.86 km (Afstand van het stadscentrum van IJmuiden naar Kringloopwinkel Oig-Ihd).

Reviewoverzicht van Kringloopwinkel Oig-Ihd

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Kringloopwinkel Oig-Ihd hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Kringloopwinkel Oig-Ihd en een geschikte keuze maken.

ImageDe winkel is leuk, heeft smalle paden die lekker volgestouwd zijn met tweedehands spullen. Echt jammer dat jullie zo beperkte openingstijden hebben, ik zou graag wat vaker willen komen. De keer dat ik er was trof ik vriendelijke medewerkers aan. Parkeren kan voor de deur.Image

David Vliegen
15 september 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Kringloopwinkel Oig-Ihd die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Planetenweg 74, 1973 BH IJmuiden, Nederland (0.67 km).
Remsa Supermarkt
80% klanten tevreden
Planetenweg 68, 1973 BH IJmuiden, Nederland (0.67 km).
100% klanten tevreden
Zeewijkplein 23, 1974 PA IJmuiden, Nederland (0.82 km).
80% klanten tevreden
Kennemerlaan 76, 1972 ER IJmuiden, Nederland (1.12 km).
80% klanten tevreden
Lange Nieuwstraat 422, 1971 GH IJmuiden, Nederland (1.64 km).
80% klanten tevreden
Velserhof 67-71, 1977 JG IJmuiden, Nederland (1.66 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Kringloopwinkel Oig-Ihd. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Kringloopwinkel Oig-Ihd. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

4 Comments

 • jacek Filipowicz
  jacek Filipowicz
  Posted 17 september, 2017 at 6:56 pm 0Likes
  Ik hou van dergelijke winkels , Er zijn interessante artikelen
 • Annelies
  Annelies
  Posted 2 januari, 2022 at 6:28 pm 0Likes
  Heerlijk gezellig.
 • ihor lesyshyn
  ihor lesyshyn
  Posted 23 januari, 2023 at 12:25 pm 0Likes
  Vriendelijke en beleefde medewerkers. Lage prijzen. Jammer dat het niet elke dag werkt. ik raad aan
 • David Vliegen
  David Vliegen
  Posted 15 september, 2023 at 5:36 pm 0Likes
  De winkel is leuk, heeft smalle paden die lekker volgestouwd zijn met tweedehands spullen. Echt jammer dat jullie zo beperkte openingstijden hebben, ik zou graag wat vaker willen komen. De keer dat ik er was trof ik vriendelijke medewerkers aan. Parkeren kan voor de deur.

Leave a comment