Reviews over Kylianpt, Hoevestein 19, Oosterhout

4/5 - (11 stemmen)

Bent u op zoek naar een professionele personal trainer in de regio Oosterhout? Maak kennis met Kylianpt, gevestigd op het adres Hoevestein 19, 4903 SE. Met een uitgebreid rooster van maandag tot en met zaterdag, biedt Kylianpt de ultieme flexibiliteit voor iedereen die op zoek is naar gepersonaliseerde trainingssessies.

Overzicht van Kylianpt

Bent u op zoek naar een professionele personal trainer in de regio Oosterhout? Maak kennis met Kylianpt, gevestigd op het adres Hoevestein 19, 4903 SE. Met een uitgebreid rooster van maandag tot en met zaterdag, biedt Kylianpt de ultieme flexibiliteit voor iedereen die op zoek is naar gepersonaliseerde trainingssessies.

Kylianpt is een ervaren personal trainer die erop gericht is om zijn klanten te helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Of u nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fit wilt blijven, Kylianpt biedt een verscheidenheid aan trainingsprogramma's die kunnen worden aangepast aan uw individuele behoeften en capaciteiten. Met als doel om u te motiveren en uit te dagen, zal Kylianpt u helpen om het maximale uit uw trainingen te halen.

 Foto’s van Kylianpt

Foto’s van Kylianpt

Bovendien beschikt Kylianpt over een moderne, goed uitgeruste trainingsruimte waar hij zijn klanten professioneel kan begeleiden. Met een grondige kennis van fitness en voeding, kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent bij Kylianpt. Daarnaast biedt de locatie een toilet, waardoor u zich comfortabel en op uw gemak kunt voelen tijdens uw training.

Om een afspraak te maken of meer informatie te krijgen over de diensten van Kylianpt, kunt u telefonisch contact opnemen via 0625120440. Bovendien kunt u een kijkje nemen op de website https://kylianpt.nl/ voor meer details over de aangeboden programma's en tarieven.

 Foto’s van Kylianpt

Foto’s van Kylianpt

Kies vandaag nog voor Kylianpt en investeer in uw gezondheid en fitness. Met een toegewijde personal trainer aan uw zijde, zult u al snel de resultaten zien waar u naar streeft. Aarzel niet langer en neem contact op met Kylianpt voor een eerste kennismaking en start de reis naar een fittere en gezondere toekomst.

Meer informatie over Kylianpt

Kylianpt Foto’s van Kylianpt
Openingstijden
Maandag 8 jul.06:30 tot 17:00
Dinsdag 9 jul.06:30 tot 21:00
Woensdag 10 jul.15:00 tot 21:00
Donderdag 11 jul.06:30 tot 21:00
Vrijdag 12 jul.06:30 tot 18:00
Zaterdag 13 jul.07:00 tot 12:00
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Kylianpt
Personal trainer: 4(11 reviews)
 • Hoevestein 19, 4903 SE Oosterhout, Nederland
 • https://kylianpt.nl/
 • +31625120440
 • 1.9 km (Afstand van het stadscentrum van Oosterhout naar Kylianpt).

Foto’s van Kylianpt

Reviewoverzicht van Kylianpt

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Kylianpt hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Kylianpt en een geschikte keuze maken.

ImageHele fijne trainer met trainingen op maat, wordt goed overlegd en houd goed rekening met eventuele beperkingen in beweging. Zeer positief over resultaat en zeer motiverendImage

john carola
2 december 2023

ImageKylian is een zeer professionele trainer met de nodige ervaring waar je van op aan kunt. Zijn trainingen zijn gevarieerd en hij houd rekening met de doelen en wensen van de klant. Samen met hem bepaal en haal je je doelen!!Image

Sofie & Bas Dekkers
2 december 2023

ImageKylian is een trainer die inzicht heeft! Weet mij uit te dagen op conditie maar ook op kracht. Samen met Kylian heb ik mijn doelen kunnen behalen. En dat allemaal op een fijne manier van lesgeven. Kylian is een harde werken en gaat voor iedereen door het vuur om het uiterste uit een persoon naar boven te halen!Image

Esmee Broeders
25 november 2023

ImageTop trainer! Betrokken op het sportieve vlak maar ook op het persoonlijke. Mits je je zelf ook inzet zorgt Kylian er voor dat je jouw doelen behaalt en hij sleept je door zware trainingen heen. Veel kennis in huis en altijd ook nog ruimte voor een gezellig praatje tijdens het afzien. Aanrader dus!Image

Jay Sch
17 november 2023

ImageHele fijne personal trainer die niet te flauw is maar wel goed met je meekijkt en denkt! Erg fijn om mee te trainen.Image

Marleen Vereggen
17 november 2023

ImageDe trainingen van kylian zijn pittig, maar super goed afgestemd op de wensen. Ook in small group zorgt hij voor de juiste aandacht per persoon. Echt een aanrader als je lekker aan de bak wilt!Image

Marloes Jaspers
16 november 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Kylianpt die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Hoevestein 19, 4903 SE Oosterhout, Nederland.
80% klanten tevreden
Abdis van Thornstraat 40, 4901 ZB Oosterhout, Nederland (1.88 km).
100% klanten tevreden
Bredaseweg 106-C, 4902 NS Oosterhout, Nederland (2 km).
80% klanten tevreden
Bredaseweg 108A, 4902 NS Oosterhout, Nederland (2.05 km).
80% klanten tevreden
Rulstraat 18, 4901 LN Oosterhout, Nederland (2.13 km).
80% klanten tevreden
Arkendonk 74, 4905 AP Oosterhout, Nederland (3.42 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Kylianpt. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Kylianpt. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

14 Comments

 • Mandy Moerkens
  Mandy Moerkens
  Posted 15 november, 2023 at 10:03 am 0Likes
  Ik train al een jaar of 3 bij Kylian en nog steeds, Kylian geeft fijne trainingen en daarbij ook hele goede begeleiding. Hij neemt de tijd om een passend plan te maken om je doelen te behalen en misschien nog belangrijker te behouden.
 • Bart van der Locht
  Bart van der Locht
  Posted 15 november, 2023 at 12:16 pm 0Likes
  Goede trainer die met je meedenkt en je helpt met de doelstellingen !
 • Tommy Van Pinxteren
  Tommy Van Pinxteren
  Posted 15 november, 2023 at 1:34 pm 0Likes
  Bij Kylian krijg je goede begeleiding tijdens de trainingen. En als je blessures hebt houdt ie daar rekening mee.
  Daarnaast heeft ie ook goede voedingsadviezen.
 • Stephanie ter Borg
  Stephanie ter Borg
  Posted 15 november, 2023 at 2:09 pm 0Likes
  Inmiddels train ik al iets meer dan 2 jaar met Kylian. Hij is een professionele trainer die een veilige, vertrouwde en prettige omgeving weet te creëren waarin jij echt centraal staat.
  Samen met jou kijkt hij naar jouw doelen, weet hij je te stimuleren, uit te dagen en legt hij de lat steeds iets hoger. Hierbij staat niet alleen het resultaat en het doel voorop maar vooral ook de wijze waarop in uitvoering en houding.

  Naast zijn begeleiding en ondersteuning op het gebied van sporten en bewegen heeft hij nadrukkelijk aandacht voor de totale samenhang en balans van bewegen, voeding, slaap en welzijn. Dit doet hij met een open, nieuwsgierige, en coachende houding. Waarbij hij zich ook openstelt voor nieuwe, andere inzichten en zichzelf constant ontwikkelt en ook zelf wil leren.

  Met zijn plezier, energie en positiviteit weet Kylian op een structurele wijze een bijdrage te leveren aan jouw gezondheid!

 • Paul van Hooijdonk
  Paul van Hooijdonk
  Posted 15 november, 2023 at 5:59 pm 0Likes
  Elke weer is het weer heerlijk trainen met Kylian. Al ruim een jaar train ik wekelijks bij Kylian. Hij voelt goed aan waar mijn sportieve wensen liggen en daagt me iedere week weer uit. Zelf op op de vroege maandagochtend weet hij me elke weer weer te motiveren om voluit te gaan. Kylian is altijd betrokken en de trainingen vliegen voorbij.
 • Marloes Jaspers
  Marloes Jaspers
  Posted 16 november, 2023 at 12:00 pm 0Likes
  De trainingen van kylian zijn pittig, maar super goed afgestemd op de wensen. Ook in small group zorgt hij voor de juiste aandacht per persoon. Echt een aanrader als je lekker aan de bak wilt!
 • Monique Broeders
  Monique Broeders
  Posted 16 november, 2023 at 5:15 pm 0Likes
  Goede coach! Fijne training rustig, maar ook van aanpakken!
 • Jenny Krebbers
  Jenny Krebbers
  Posted 17 november, 2023 at 7:03 am 0Likes
  Ervaren personal trainer, met veel aandacht voor de individuele wensen en behoeften van z’n klanten!
 • Marleen Vereggen
  Marleen Vereggen
  Posted 17 november, 2023 at 8:24 am 0Likes
  Hele fijne personal trainer die niet te flauw is maar wel goed met je meekijkt en denkt! Erg fijn om mee te trainen.
 • Dennis Schuurman
  Dennis Schuurman
  Posted 17 november, 2023 at 8:54 am 0Likes
  Goede personal trainer met oog voor je doelstellingen en fijn in contact
 • Jay Sch
  Jay Sch
  Posted 17 november, 2023 at 7:23 pm 0Likes
  Top trainer!

  Betrokken op het sportieve vlak maar ook op het persoonlijke. Mits je je zelf ook inzet zorgt Kylian er voor dat je jouw doelen behaalt en hij sleept je door zware trainingen heen. Veel kennis in huis en altijd ook nog ruimte voor een gezellig praatje tijdens het afzien. Aanrader dus!

 • Esmee Broeders
  Esmee Broeders
  Posted 25 november, 2023 at 11:35 am 0Likes
  Kylian is een trainer die inzicht heeft! Weet mij uit te dagen op conditie maar ook op kracht. Samen met Kylian heb ik mijn doelen kunnen behalen. En dat allemaal op een fijne manier van lesgeven. Kylian is een harde werken en gaat voor iedereen door het vuur om het uiterste uit een persoon naar boven te halen!
 • Sofie & Bas Dekkers
  Sofie & Bas Dekkers
  Posted 2 december, 2023 at 9:56 pm 0Likes
  Kylian is een zeer professionele trainer met de nodige ervaring waar je van op aan kunt. Zijn trainingen zijn gevarieerd en hij houd rekening met de doelen en wensen van de klant. Samen met hem bepaal en haal je je doelen!!
 • john carola
  john carola
  Posted 2 december, 2023 at 10:08 pm 0Likes
  Hele fijne trainer met trainingen op maat, wordt goed overlegd en houd goed rekening met eventuele beperkingen in beweging. Zeer positief over resultaat en zeer motiverend

Leave a comment