Reviews over Lekker Gevoelig, Veldkersstraat 16, Almelo

4/5 - (38 stemmen)

Welkom bij Lekker Gevoelig, een coachingpraktijk gelegen aan de Veldkersstraat 16 in Almelo. Deze unieke locatie is gericht op het bieden van ondersteuning en begeleiding aan mensen die op zoek zijn naar meer balans en welzijn in hun leven.

Overzicht van Lekker Gevoelig

Welkom bij Lekker Gevoelig, een coachingpraktijk gelegen aan de Veldkersstraat 16 in Almelo. Deze unieke locatie is gericht op het bieden van ondersteuning en begeleiding aan mensen die op zoek zijn naar meer balans en welzijn in hun leven. Wat Lekker Gevoelig onderscheidt, is de focus op het omarmen van gevoeligheid als kracht. Hier gelooft men dat het accepteren en begrijpen van je eigen gevoeligheid de sleutel is tot persoonlijke groei en succes.

De locatie is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast is er een toilet aanwezig voor bezoekers.

Bij Lekker Gevoelig kun je terecht voor diverse vormen van coaching, waaronder persoonlijke ontwikkeling, stressmanagement en het versterken van emotionele veerkracht. De professionele coaches staan klaar om je te begeleiden in het proces van zelfontdekking en het vinden van balans in je leven. Of je nu worstelt met gevoelens van overweldiging, stress of onzekerheid, of simpelweg op zoek bent naar meer voldoening en geluk, bij Lekker Gevoelig ben je aan het juiste adres.

De praktijk biedt een warme en uitnodigende omgeving waarin jij je op je gemak kunt voelen en jezelf kunt zijn. De coaches van Lekker Gevoelig begrijpen als geen ander wat het betekent om hooggevoelig te zijn en kunnen je helpen om deze eigenschap in je voordeel te laten werken. Je zult leren hoe je jouw gevoeligheid kunt omarmen en inzetten als een waardevolle bron van kracht en intuïtie.

Kortom, Lekker Gevoelig is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke groei, rust en balans. De focus op het omarmen van gevoeligheid als kracht, in combinatie met de professionele begeleiding en de toegankelijke locatie, maken dit een bijzondere plek die zeker het ontdekken waard is. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat Lekker Gevoelig voor jou kan betekenen.

Meer informatie over Lekker Gevoelig

Locatie en contact van Lekker Gevoelig
  • Veldkersstraat 16, 7601 XS Almelo, Nederland
  • https://lekkergevoelig.wixsite.com/lekkergevoelig
  • +31644779467
  • 0.18 km (Afstand van het stadscentrum van Almelo naar Lekker Gevoelig).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Lekker Gevoelig die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Rohofstraat, 7604 AL Almelo, Nederland (1.03 km).
Lijflogica
80% klanten tevreden
Almeloseweg 75, 7610 AD Almelo, Nederland (4.58 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Lekker Gevoelig. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Lekker Gevoelig. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment