Reviews over Leus Carwash Zutphen, Gelderhorst 3

4/5 - (426 stemmen)

Leus Carwash Zutphen is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een grondige en professionele autowasbeurt. Gelegen aan Gelderhorst 3 in Zutphen, is deze carwash gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die in de buurt woont of werkt.

Overzicht van Leus Carwash Zutphen

Leus Carwash Zutphen is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een grondige en professionele autowasbeurt. Gelegen aan Gelderhorst 3 in Zutphen, is deze carwash gemakkelijk bereikbaar voor iedereen die in de buurt woont of werkt. Met een ruim werkschema van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 18:00, en in het weekend van 10:00 tot 17:00 op zaterdag en van 10:00 tot 18:00 op zondag, is het praktisch voor mensen met een drukke agenda om hun auto schoon te maken wanneer het hen het beste uitkomt.

Leus Carwash Zutphen biedt een breed scala aan betaalmethoden, waaronder betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards. Dit maakt het handig en gemakkelijk voor klanten om te betalen en geeft ze gemoedsrust dat ze altijd een geschikte betaalmethode bij de hand hebben.

 Foto’s van Leus Carwash Zutphen

Foto’s van Leus Carwash Zutphen

Wat de faciliteiten betreft, is Leus Carwash Zutphen uitgerust met moderne en efficiënte wasstraten die in staat zijn om auto's van alle groottes en modellen grondig schoon te maken. De goed opgeleide medewerkers van Leus Carwash Zutphen zorgen ervoor dat elke auto de aandacht en zorg krijgt die het verdient, zodat klanten altijd tevreden zijn met het resultaat.

Daarnaast heeft Leus Carwash Zutphen een gebruiksvriendelijke website waar klanten meer informatie kunnen vinden over de diensten en prijzen. Met het gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige reinigingsmiddelen, kunnen klanten erop vertrouwen dat hun auto een grondige reiniging krijgt zonder de lak of het interieur te beschadigen.

 Foto’s van Leus Carwash Zutphen

Foto’s van Leus Carwash Zutphen

Ten slotte, het telefoonnummer 0575840639 is beschikbaar voor klanten die vragen hebben of een afspraak willen maken. De vriendelijke en behulpzame medewerkers van Leus Carwash Zutphen staan altijd klaar om te helpen en advies te geven.

Al met al is Leus Carwash Zutphen de ideale bestemming voor iedereen die zijn auto een professionele en grondige wasbeurt wil geven. Met zijn handige locatie, ruime werkschema en moderne faciliteiten, is het de perfecte keuze voor autoliefhebbers in Zutphen en omgeving.

Meer informatie over Leus Carwash Zutphen

Leus Carwash Zutphen Foto’s van Leus Carwash Zutphen
Openingstijden
Maandag 22 jul.08:30 tot 18:00
Dinsdag 23 jul.08:30 tot 18:00
Woensdag 24 jul.08:30 tot 18:00
Donderdag 25 jul.08:30 tot 18:00
Vrijdag 26 jul.08:30 tot 18:00
Zaterdag 27 jul.10:00 tot 17:00
Zondag 28 jul.10:00 tot 18:00
Locatie en contact van Leus Carwash Zutphen
Autowasstraat: 4(426 reviews)
 • Gelderhorst 3, 7207 BH Zutphen, Nederland
 • https://www.leuszutphen.nl/
 • +31575840639
 • 2.84 km (Afstand van het stadscentrum van Zutphen naar Leus Carwash Zutphen).

Foto’s van Leus Carwash Zutphen

Reviewoverzicht van Leus Carwash Zutphen

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Leus Carwash Zutphen hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Leus Carwash Zutphen en een geschikte keuze maken.

ImageOnvriendelijk personeel. "Volgende keer zelf je antenne van je auto halen!" Werd er gezegd. Ze leken ook totaal geen zin te hebben om de auto te wassen. Misschien op zoek gaan naar ander werkImage

Martijn V
14 december 2023

ImageZelf wassen gaat prima. Het is even stoeien met de drie kleuren slangen dat ze niet in de knoop raken .... Tarief is goed te doen, zeker omdat je na het wassen ook nog gratis kunt stofzuigen.... …Image

Arjan den Boer
18 november 2023

ImagePersoneel is oké, maar voor de rest zie je mij hier niet meer. Duurste programma gedaan (€ 17,00) maar de auto is NIET schoon! Wieldoppen, een deel van de voorruit en her en der nog vuilresten. Achteraf beter zelf kunnen wassen!Image

Peter van Ineveld
17 oktober 2023

ImageAardige medewerker maar daar houdt het dan ook mee op. Het duurste programma laten draaien, maar de velgen zijn zeer vuil, de wielkasten zijn vuil, de voorruit niet schoon, de lak is streperig en geen hoogglans zoals normaal. Wat is er aan de hand met de wasstraat? Zijn jullie vergeten producten bij te vullen?Image

WvM
15 oktober 2023

Imagehandmatige autowas niet aanbevolen, geen druk, op shampoo-programma komt er alleen water. kabels zijn gemengd, niet echt comfortabel om de auto te wassen. als je je auto met water wilt besprenkelen, is dat okéImage

Daniel's Film Studio
16 september 2023

ImageIk kom hier al de nodige tijd en probeer nu iets te vinden n.a.v. de laatste wasbeurten of ik iets te mopperen heb maar helaas ik heb niets te mopperen. Prima luitjes en mijn auto komt er gewoon schoon vandaan.Image

Piet Schneider
22 juni 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Leus Carwash Zutphen die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Leus Carwash Zutphen. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Leus Carwash Zutphen. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

226 Comments

 • Peter-Paul Straatman
  Peter-Paul Straatman
  Posted 8 april, 2014 at 9:17 am 0Likes
  Goede wasstraat maar een slechte site.
  Op de zaterdag morgen een auto wassen kan, maar je weet niet hoe laat je er terecht kunt. zoveel moeite kost het toch niet om deze informatie te melden.
 • Daniel van Dalen-B.
  Daniel van Dalen-B.
  Posted 1 oktober, 2015 at 11:04 am 0Likes
  Ik gebruik regelmatig de wasstraat hier, prima in orde. Ook (veel, ruim voldoende) 24×7 wasboxen. Zou fijn zijn als ze langer open waren buiten kantoortijden, maarja, dit is niet Amsterdam.
 • Paul Konings
  Paul Konings
  Posted 22 oktober, 2016 at 6:33 pm 0Likes
  Wasstraat zoals je mag verwachten. Resultaat prima.
 • Alpaslan Yildirim
  Alpaslan Yildirim
  Posted 22 november, 2016 at 7:53 pm 0Likes
  Zeer slechte en verouderde wasstraat. Je auto wordt niet goed schoon, je auto wordt niet goed drooggemaakt waardoor je vlekken krijgt, voor stofzuigen moet je extra betalen, het personeel laat je antenne gewoon op de auto zitten
 • Nadia Krahmer
  Nadia Krahmer
  Posted 28 mei, 2017 at 4:41 pm 0Likes
  Pinnen kan tegenwoordig ook.
 • Bob Hobelman
  Bob Hobelman
  Posted 11 juni, 2017 at 12:02 pm 0Likes
  Prima autowasstraat, elke keer de auto weer goed schoon!
 • Erik de Jonge
  Erik de Jonge
  Posted 16 juni, 2017 at 2:51 pm 0Likes
  Precies zoals het hoort, iets te duur
 • Harry Luesink
  Harry Luesink
  Posted 6 augustus, 2017 at 12:07 pm 0Likes
  Auto wordt niet altijd helemaal schoon, vogelpoep is soms een probleem. Extra betalen voor velgen reinigen heeft bij mij er nooit voor gezorgd dat deze ook echt schoon worden.
 • Ronald Van beek
  Ronald Van beek
  Posted 1 december, 2017 at 1:34 pm 0Likes
  Goede wasstraat gewoon in de auto blijven zitten
 • Cor Garretsen
  Cor Garretsen
  Posted 14 december, 2017 at 2:20 pm 0Likes
  Smerig auto,in 3 min weer glanzend schoon,de was straat heeft verschillende programma’s
 • Jack Woudenberg
  Jack Woudenberg
  Posted 21 januari, 2018 at 8:50 pm 0Likes
  Niet altijd alles even schoon
 • Nicole Peters
  Nicole Peters
  Posted 12 maart, 2018 at 3:29 pm 0Likes
  Niet de 1e keer dat het mis ging. Eerst trekken ze de achter ruitenwisser er af, vervolgens komt mijn linker buiten spiegel tegen de droogpaal aan het eind van de was straat. Ik ga er niet meer heen.
 • Raffa Roffa
  Raffa Roffa
  Posted 3 oktober, 2018 at 1:15 pm 0Likes
  Hier kunt u de auto wassen en stofzuigen makkelijk te vinden en weer verder op weg te gaan naar de volgende bestemming geen stoplichten
 • bob ten hoopen
  bob ten hoopen
  Posted 4 oktober, 2018 at 7:56 pm 0Likes
  Goede service
 • Erik Schreur
  Erik Schreur
  Posted 11 oktober, 2018 at 1:27 pm 0Likes
  Auto was weer goed en mooi schoon
 • Ron Witzand
  Ron Witzand
  Posted 17 oktober, 2018 at 11:14 am 0Likes
  Hier kan je best je wagen wassen
 • Peter Baggen
  Peter Baggen
  Posted 21 oktober, 2018 at 9:54 am 0Likes
  Keuzemogelijkheid hoe je je auto wil wassen
 • r schrijver
  r schrijver
  Posted 22 oktober, 2018 at 9:22 pm 0Likes
  De wasboxen bevallen slecht, gevaarlijk dicht aan de toegangsweg is de buitenste wasplaats gesitueerd. Er is geen mogelijkheid tot kalkvrij afspuiten waardoor je het voor niets doet. Geen aanrader van mij.
 • Ferdie van Druten
  Ferdie van Druten
  Posted 28 oktober, 2018 at 9:22 am 0Likes
  Kom hier regelmatig de auto wassen en hebben vaak goede acties
 • Aloys Duis
  Aloys Duis
  Posted 1 november, 2018 at 11:28 pm 0Likes
  Mooie carwash
 • Jeroen G.
  Jeroen G.
  Posted 6 november, 2018 at 8:32 pm 0Likes
  Perfecte ultra nieuwe en efficiënte wasstraat: grondig schoon, vriendelijk personeel en vriendelijke directeur. Aanrader!
 • W. S.
  W. S.
  Posted 6 november, 2018 at 10:28 pm 0Likes
  Geloof het of niet, maar tijdens het wassen botst mijn auto op de voorliggende auto die ook in de wasstraat ‘rolt’, met schade als gevolg. Hoe kan dat nou…? Vroeg ik me af. Is me nog nooit overkomen bij andere wasstraten. Toch is het gebeurd in deze wasstraat. Er is kennelijk iets niet in orde met de ‘rolband’ die de auto voortrekt. De medewerker gaf meteen de schuld aan de voorliggende automobilist, we moesten het maar zelf uitzoeken. Kijk uit met deze wasstraat….!

  Reactie op de onderstaande woorden van de eigenaar:

  Dank voor je reactie maar je woorden kloppen niet. Mijn voorganger heeft juist aangegeven NIET in de P stand te hebben gestaan, maar in de N stand. Een en ander kun je niet weten, want je was op dat moment niet aanwezig en gaat af op wat je personeel jou achteraf zegt. We hebben inmiddels per email contact gehad en komen er niet uit. Je bent snel met het afschuiven van verantwoordelijkheid. Hoe je het ook beziet, ik kwam voor het wassen van mijn auto maar vertrok met schade, opgelopen in jou wasstraat….

 • Connie van der Tuin
  Connie van der Tuin
  Posted 10 november, 2018 at 11:38 am 0Likes
  Vriendelijke personeel en erg behulpzaam
 • Jako Koel
  Jako Koel
  Posted 17 november, 2018 at 7:15 am 0Likes
  Vaak niet werkende zelf service wasstraat. Als je vooraf betaald en niet snel genoeg begint met wassen ben je je geld kwijt! Ik ga voortaan naar Brand Oil … …
 • Keon vd veen
  Keon vd veen
  Posted 19 november, 2018 at 8:34 am 0Likes
  Nieuwe was straat doet het prima
 • Jeroen Westerdijk
  Jeroen Westerdijk
  Posted 24 november, 2018 at 7:03 pm 0Likes
  Goede wasservice voor een prima prijs
 • Matthieu Laporte
  Matthieu Laporte
  Posted 29 november, 2018 at 2:51 pm 0Likes
  Goede wasstraat
 • ollie olthof
  ollie olthof
  Posted 2 december, 2018 at 10:29 am 0Likes
  Lekker wassen
 • Arend Wolven
  Arend Wolven
  Posted 4 december, 2018 at 8:24 pm 0Likes
  Professioneel wasstraat
 • Zeki KIZILKAYA
  Zeki KIZILKAYA
  Posted 10 december, 2018 at 9:01 am 0Likes
  zelfbediening autowasstation
 • Sander Garritsen
  Sander Garritsen
  Posted 10 januari, 2019 at 11:25 pm 0Likes
  Nieuwe wasstraat. Niet bijzonder, maar zeker niet slecht. Leuke openings-aanbieding na overname en (her)opening van de wasstraat. Ook een aantal doe-het-zelf wasboxen en interieur-stofzuigers aanwezig
 • Sylvia Bleumer
  Sylvia Bleumer
  Posted 12 januari, 2019 at 10:39 am 0Likes
  Prima wasstraat.
 • Terry Pluim
  Terry Pluim
  Posted 23 januari, 2019 at 2:43 pm 0Likes
  Als je niet meer door je voorruit kunt kijken vanwege de smurrie, dan ben je hier aan het juiste adres. Geloof het of niet, maar je auto glimt weer als een tiet !
 • Johan
  Johan
  Posted 24 januari, 2019 at 7:16 pm 0Likes
  Was top
 • Henk Meerten Van
  Henk Meerten Van
  Posted 26 januari, 2019 at 9:44 pm 0Likes
  Prima en MOOI schoon.
 • Jur Ooijman
  Jur Ooijman
  Posted 28 januari, 2019 at 9:59 pm 0Likes
  Prima service en echt schoon!
 • John van der Toorn Vrijthoff
  John van der Toorn Vrijthoff
  Posted 29 januari, 2019 at 2:54 pm 0Likes
  Auto goed schoon tegen een heel schappelijke prijs.
 • Dian Oostendorp
  Dian Oostendorp
  Posted 22 februari, 2019 at 9:21 am 0Likes
  Mooi en goed schoon en nu voor maar 7.50 euro.
 • Noname Fortheinternet
  Noname Fortheinternet
  Posted 1 maart, 2019 at 11:09 pm 0Likes
  Super relaxte wash, ramen werden wel met een vaag middel schoongemaakt waardoor ik strepen kreeg. Gratis stofzuiger nadat je je auto hebt gewassen, dikke plus punt, heb je meteen de binnenkant ook schoon.
 • Zsvenn Buitenhuis
  Zsvenn Buitenhuis
  Posted 15 maart, 2019 at 12:03 am 0Likes
  Ziet er goed uit, erg netjes
 • Lodewijk Schmidt
  Lodewijk Schmidt
  Posted 17 maart, 2019 at 8:00 pm 0Likes
  slecht gemotiveerd personeel
  wassen 1 kant van de auto voor te beroerd om er omheen te lopen
 • Henk Jansen
  Henk Jansen
  Posted 19 maart, 2019 at 8:30 am 0Likes
  Voor
 • Inge Jansen
  Inge Jansen
  Posted 22 maart, 2019 at 11:40 pm 0Likes
  Vriendelijk personeel auto weer schoon ………… …
 • Geert Vos
  Geert Vos
  Posted 25 maart, 2019 at 9:58 pm 0Likes
  Goede service vriendelijke bediening
 • Etienne Moolenaar
  Etienne Moolenaar
  Posted 31 maart, 2019 at 5:54 pm 0Likes
  Zeer fijne en goede wasstraat. Zeker een aanrader.
 • Steven Hoftijzer
  Steven Hoftijzer
  Posted 2 april, 2019 at 1:48 pm 0Likes
  Compleet vernieuwde wasstraat die het goed doet, geen of weinig wachttijd. Zeker doordeweeks ben je met 10 minuten klaar!
 • F.J. Hilge
  F.J. Hilge
  Posted 3 april, 2019 at 7:02 am 0Likes
  Zeer de moeite waard. Ramen zijn direct na het wassen helder. Auto ook netjes schoon. Ik heb een Leunkpas. Elke keer korting.
 • Bennie pater
  Bennie pater
  Posted 4 april, 2019 at 9:25 pm 0Likes
  Gratis wassen. Toppie
 • Remco Ten Velde
  Remco Ten Velde
  Posted 5 april, 2019 at 9:20 am 0Likes
  Goede akties €5,-
 • Marion Laporte
  Marion Laporte
  Posted 8 april, 2019 at 9:13 pm 0Likes
  Goede carwash
 • tonny jansen
  tonny jansen
  Posted 9 april, 2019 at 2:50 pm 0Likes
  Zeer goede service
 • Thomas Leeuwen
  Thomas Leeuwen
  Posted 17 december, 2019 at 6:55 pm 0Likes
  Met de auto door de wasstraat en hij is weer als nieuw.
 • inge steemers
  inge steemers
  Posted 18 december, 2019 at 7:44 am 0Likes
  Prima kwaliteit
 • Han Schut
  Han Schut
  Posted 18 december, 2019 at 9:45 am 0Likes
  Prima wasstraat. Goede service
 • Ali Dagli
  Ali Dagli
  Posted 18 december, 2019 at 6:52 pm 0Likes
  Glanzende gewassen auto’s.
 • Coos Blokhuis
  Coos Blokhuis
  Posted 18 december, 2019 at 8:27 pm 0Likes
  De auto is weer mooi schoon geworden.
 • Harry Elbers
  Harry Elbers
  Posted 18 december, 2019 at 9:30 pm 0Likes
  Snel je auto weer schoon!
 • Marcel Twickler
  Marcel Twickler
  Posted 18 december, 2019 at 11:10 pm 0Likes
  Mooie aanbieding in de maand december. Klantvriendelijk en de auto wordt echt netjes schoon
 • Super Cool
  Super Cool
  Posted 20 december, 2019 at 7:00 pm 0Likes
  Schoon !!
 • Danny Wiersma
  Danny Wiersma
  Posted 21 december, 2019 at 11:09 pm 0Likes
  Prima wasstraat voor je auto al hebben ze nu een concurrent erbij op het industrie die het beter voor elkaar lijkt te hebben. Hier hebben ze dan wel weer was boxen die ze daar dan weer niet hebben voor hogere voertuigen zoals bussen en campers enz.
 • Giovanni Smits
  Giovanni Smits
  Posted 22 december, 2019 at 1:10 pm 0Likes
  Mooie was straat
 • Kees Kraan
  Kees Kraan
  Posted 27 december, 2019 at 7:35 pm 0Likes
  Auto is weer schoon. Diepe stukjes in de wieldoppen zijn nog wat vies maar daar is zelfs met de hand moeilijk bij te komen. Gratis stofzuigen is ook handig!
 • Bert Verkerk
  Bert Verkerk
  Posted 28 december, 2019 at 12:38 am 0Likes
  Doet wat je bij een wasstraat verwachten mag. Voor een fatsoenlijke prijs wordt hier je auto keurig gewassen.
 • Henk van den Heuvel
  Henk van den Heuvel
  Posted 2 januari, 2020 at 8:32 am 0Likes
  Alleen jammer dat het niet inclusief zuigen is.
 • michael pollmann
  michael pollmann
  Posted 3 januari, 2020 at 9:46 am 0Likes
  Niet echt schoon wordt je auto
 • Roxanne Van Dongen
  Roxanne Van Dongen
  Posted 3 januari, 2020 at 11:08 am 0Likes
  Mooie schone auto nu… …
 • Ria Ambergen
  Ria Ambergen
  Posted 3 januari, 2020 at 1:09 pm 0Likes
  Voor
 • Jeroen Broos
  Jeroen Broos
  Posted 3 januari, 2020 at 11:16 pm 0Likes
  Je auto wordt er heerlijk schoon. Een zelfs de lak van een oudje ziet er weer als nieuw uit. Spiegels en bumpers weer prachtig glanzend zwart.
  Alleen de stofzuigers kunnen iets beter. Maar je kunt er gratis gebruik van maken en dat is dan weer geweldig! Doekjes voor het interieur kosten weinig en doen het perfect.
 • Ton en Mieke
  Ton en Mieke
  Posted 6 januari, 2020 at 6:16 pm 0Likes
  Mooie plek om zelf je auto te wassen. Alleen jammer dat de klok van de automaat gewoon door loopt terwijl je STOP ingedrukt hebt. Weg geld! En geen enkele compensatie.
 • Sjoerd Toonk
  Sjoerd Toonk
  Posted 8 januari, 2020 at 7:57 pm 0Likes
  Ideaal voor als je de auto goed schoon wil hebben van binnen en buiten
 • Marja W
  Marja W
  Posted 9 januari, 2020 at 3:32 pm 0Likes
  Goede wasstraat en gratis stofzuigen
 • MHRM
  MHRM
  Posted 11 januari, 2020 at 11:49 pm 0Likes
  Auto wordt slecht schoon gemaakt, door programma van 15 euro, jammer nooit meer
 • Erik Firing
  Erik Firing
  Posted 12 januari, 2020 at 10:43 am 0Likes
  Snel wassen in de wasstraat
 • SJR vd Knoop
  SJR vd Knoop
  Posted 12 januari, 2020 at 9:55 pm 0Likes
  Even het autootje gewassen
 • olaf eman
  olaf eman
  Posted 14 januari, 2020 at 12:15 pm 0Likes
  Onvriendelijke personeel
 • Sjoerd Kiefte
  Sjoerd Kiefte
  Posted 22 januari, 2020 at 2:46 pm 0Likes
  Heb eigenlijk geen idee of ze goed zijn, ziet er wel netjes en verzorgd uit en zijn aardige mensen. Mijn auto is te hoog voor deze wasstraat en de xl-wasmachine is weg, vandaar geen vierde/vijfde ster. Zit met mijn magazijn naast de wasstraat en krijg wekelijks (al meer dan een jaar) de vraag om te beoordelen, hoop dat ik daar nu vanaf ben…
 • Backstreet Hero
  Backstreet Hero
  Posted 26 januari, 2020 at 5:02 pm 0Likes
  Voor vier Euro je hele auto wassen.
  Spuit en borstel zijn matig. Maar wel nog functioneel..
 • Nigel van Londen
  Nigel van Londen
  Posted 26 januari, 2020 at 9:38 pm 0Likes
  Mooi gewassen
 • Teunis Hadders hadders
  Teunis Hadders hadders
  Posted 27 januari, 2020 at 9:49 am 0Likes
  Was goed prima
 • Robert van den Berg
  Robert van den Berg
  Posted 27 januari, 2020 at 8:00 pm 0Likes
  Op zowel de Leus website alswel de spandoeken bij de wasstraat zelf staat aangegeven dat ze op zondag open zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur. Ik was er om 09.55 uur en heb 20 minuten staan wachten, maar er kwam niemand, blijkbaar toch op zondag gesloten !?
 • N Lin
  N Lin
  Posted 7 februari, 2020 at 4:04 pm 0Likes
  Auto wasstraat is waardeloos
 • Ben Lowik
  Ben Lowik
  Posted 9 februari, 2020 at 12:29 pm 0Likes
  Veel mindere was.straat dan in Almelo
 • Rene Slingerland
  Rene Slingerland
  Posted 12 februari, 2020 at 1:17 pm 0Likes
  Werkt goed en nadien gratis interieur zelf te stofzuigen.
 • Fred Kervel
  Fred Kervel
  Posted 13 februari, 2020 at 12:21 am 0Likes
  goeie plek voor carwash wordt ook okay gedaan
 • Detlef Hundt
  Detlef Hundt
  Posted 13 februari, 2020 at 10:34 am 0Likes
  Goede service
 • Milan Brink
  Milan Brink
  Posted 13 februari, 2020 at 7:38 pm 0Likes
  Gedachte
 • Folco Hengeveld
  Folco Hengeveld
  Posted 14 februari, 2020 at 12:17 pm 0Likes
  Goeie wasstraat. Net het duurste programma gekozen. De jongens wassen de auto voor dat hij door de wasstraat gaat al grondig.
  Eenmaal door de wasstraat grappige led-lampen in alle kleuren. Mis nog net de disco muziek….
  Daarna gratis de auto stofzuigen.
  De stofzuigers mogen wel iets krachtiger zijn.
  Maar al met al een prima wasstraat……………………
 • Hilbrand huizinga
  Hilbrand huizinga
  Posted 14 februari, 2020 at 12:24 pm 0Likes
  Nette Carwash
 • Jolanda Dijkman
  Jolanda Dijkman
  Posted 15 februari, 2020 at 4:47 pm 0Likes
  Niet erg klantvriendelijk
 • Henk Berends
  Henk Berends
  Posted 8 september, 2020 at 9:44 am 0Likes
  Top wasstraat
 • blackwolf gaming
  blackwolf gaming
  Posted 8 september, 2020 at 7:38 pm 0Likes
  Je kan in de auto blijden zitten
 • Bibi Zoef zoef
  Bibi Zoef zoef
  Posted 9 september, 2020 at 10:02 am 0Likes
  Heppy houwe uur
 • Ton Geurts
  Ton Geurts
  Posted 13 september, 2020 at 2:35 pm 0Likes
  Vriendelijke mensen en, een hele hele hele schone auto! Veel autowasstraten maken niet zo goed schoon, als deze. Een aanrader!
 • Rita Lavies
  Rita Lavies
  Posted 21 september, 2020 at 9:08 am 0Likes
  Voor de eerste keer vriendelijk geholpen en de auto.was als nieuw
 • RAY NL
  RAY NL
  Posted 21 september, 2020 at 6:13 pm 0Likes
  Prima wasstraat. De auto is niet 100% schoon. Vooral de koplampen en eromheen niet. De velgen niet helemaak en de achterbumper niet. Maar dat gaat bij de meeste wasstraten niet goed vind ik.
 • Wichard Koops
  Wichard Koops
  Posted 22 september, 2020 at 10:37 am 0Likes
  Netjes geholpen. Goed wasresultaat. Goeie actie.
 • Buba Coulibaly
  Buba Coulibaly
  Posted 22 september, 2020 at 5:15 pm 0Likes
  Koel
 • tj H
  tj H
  Posted 28 september, 2020 at 9:30 am 0Likes
  nieuwe wasstraat werkt perfect
 • Eric van Daalen
  Eric van Daalen
  Posted 30 september, 2020 at 12:16 am 0Likes
  Netjes en schoon
 • Amarjit Singh kahlon
  Amarjit Singh kahlon
  Posted 30 september, 2020 at 9:33 am 0Likes
  Leuk
 • Wim
  Wim
  Posted 9 oktober, 2020 at 12:36 pm 0Likes
  Lekker schoon
 • Jeroen Brummelman
  Jeroen Brummelman
  Posted 11 oktober, 2020 at 11:20 am 0Likes
  Keurig schoongemaakt!
 • Hans ten Brinke
  Hans ten Brinke
  Posted 19 oktober, 2020 at 9:11 pm 0Likes
  Zeer goede service en dit keer gratis.
 • Peter & Marijke van Ginkel
  Peter & Marijke van Ginkel
  Posted 21 oktober, 2020 at 4:40 pm 0Likes
  Een gewoon goede carwash
 • kees denekamp
  kees denekamp
  Posted 24 oktober, 2020 at 12:32 am 0Likes
  Voor een paar centen de auto lekker schoon.
 • Bart Bijnen
  Bart Bijnen
  Posted 24 oktober, 2020 at 8:17 pm 0Likes
  Leus is mijn beste keus.
 • hugo stulp
  hugo stulp
  Posted 27 oktober, 2020 at 10:42 am 0Likes
  Prima personeel.
 • Ruben Lankveld
  Ruben Lankveld
  Posted 6 november, 2020 at 11:48 pm 0Likes
  Goede wasstraat vriendelijke personeel
 • BT Nijkamp
  BT Nijkamp
  Posted 10 november, 2020 at 11:10 am 0Likes
  Wasstraat en wasboxe voldoen prima. Niet alle stofzuigers zuigen goed.
 • riemy spithoff
  riemy spithoff
  Posted 12 november, 2020 at 6:06 pm 0Likes
  Mét schone auto weer vertrokken
 • christiaan meurs
  christiaan meurs
  Posted 14 november, 2020 at 10:04 am 0Likes
  Lekker goedkoop
 • Robin Van Burkum
  Robin Van Burkum
  Posted 17 november, 2020 at 4:05 pm 0Likes
  Mooi bedrijf, goed resultaat en schone auto
 • Sandra Perquin-Nieskens
  Sandra Perquin-Nieskens
  Posted 18 november, 2020 at 8:14 am 0Likes
  Wasstraat prima!! De wasboxen doen het vaak niet, da’s jammer! De stofzuigers zijn écht aan vervanging toe. Alleen daarvoor al ga ik naar een ander!
 • Maranatha Isus Hristos revine în curând
  Maranatha Isus Hristos revine în curând
  Posted 22 november, 2020 at 5:56 pm 0Likes
  Naşpa
 • Hans Gijsberts
  Hans Gijsberts
  Posted 26 november, 2020 at 6:51 pm 0Likes
  De auto was niet goed droog de hele achterkant was nog nat dan is vijftien euro te duur
 • Marjan grootenzerink
  Marjan grootenzerink
  Posted 30 november, 2020 at 8:22 am 0Likes
  Auto fijn gewassen. Helaas net niet alles geraakt
 • david nijenhuis
  david nijenhuis
  Posted 3 december, 2020 at 4:06 pm 0Likes
  Goede carwash en vriendelijk personeel.
  Tijdens drukte laat het voorwassen wel te wensen over waardoor ik de laatste keer nog zand in mijn wielkasten had.
 • Jan de Groot
  Jan de Groot
  Posted 6 december, 2020 at 3:38 pm 0Likes
  auto keurig schoon van buiten.
  stofzuigers zeer matig
 • Osman Saricam
  Osman Saricam
  Posted 11 december, 2020 at 6:34 pm 0Likes
  Leus Zutphen auto wasserette is oké. Maar jammer van de nieuwe droog manier. Warm blazen systeem was veel beter dan huidige systeem. Maakte beter, veel beter droog. Hangende en slingerende dingen maken niet droog. Bovendien laat het strepen achter. Heel erg jammer. Daarom is niet mijn eerste keuze als auto wasserette. Personeel is zeker heel vriendelijk.
 • Thom van de Riet
  Thom van de Riet
  Posted 13 december, 2020 at 7:21 am 0Likes
  Goede service
 • Jan Pluigers
  Jan Pluigers
  Posted 16 december, 2020 at 6:09 pm 0Likes
  Leveren goede kwaliteit en ook prettig, je kunt de auto ook zelf wassen en stofzuigen.
 • Mischa Oogjes
  Mischa Oogjes
  Posted 18 december, 2020 at 11:33 pm 0Likes
  Soort disco carwash … …
 • micha verhoef
  micha verhoef
  Posted 20 december, 2020 at 7:27 am 0Likes
  Hele maand augustus kon je er door heen voor 6,50 voor het duurste was programma voor je auto!!!

  GOEDKOOP EN GOEIE SERVICE

 • Wilco Van der Veen
  Wilco Van der Veen
  Posted 26 december, 2020 at 11:35 pm 0Likes
  Prima auto wassen tegen goede prijs
 • Marinus Roufs
  Marinus Roufs
  Posted 27 december, 2020 at 12:54 am 0Likes
  Goed schoon en gratis stofzuiger gebruiken.
 • Henk ‘Henkman’ Huurnink
  Henk ‘Henkman’ Huurnink
  Posted 31 december, 2020 at 7:07 am 0Likes
  De autowasstraat is OK. Vreemd dat het betalen via pin van de wasboxen al tijden kapot is en blijkbaar ook niet gemaakt wordt. Wel krijg je veel wasminuten per euro, wat positief is.
 • Frank Maatje
  Frank Maatje
  Posted 31 december, 2020 at 3:31 pm 0Likes
  Goede moderne wasstraat. Auto wordt goed gereinigd, ook de velgen.
 • Renaldo Bussing
  Renaldo Bussing
  Posted 16 december, 2021 at 8:03 am 0Likes
  Je auto wordt er goed schoon van …… …
 • Eddy Boerman
  Eddy Boerman
  Posted 17 december, 2021 at 11:04 am 0Likes
  Prima wasstraat. Prijs in verhouding.
 • Gerjan Terink
  Gerjan Terink
  Posted 17 december, 2021 at 5:07 pm 0Likes
  Goede behandeling.
 • The Truth
  The Truth
  Posted 17 december, 2021 at 5:49 pm 0Likes
  Mijn auto is weer schoon.
 • Mike Eyres
  Mike Eyres
  Posted 18 december, 2021 at 12:07 am 0Likes
  Geweldige service, zeer behulpzaam personeel.
  Altijd snel een goede schoonmaakbeurt.
  De gratis stofzuigers zijn een goede bonus.
 • Kevvy-Kevvie
  Kevvy-Kevvie
  Posted 19 december, 2021 at 5:17 pm 0Likes
  De gratis stofzuigers was wel een ramp heb 3x de auto verplaats omdat de stofzuiger het niet deden of de slang was kapot
 • Yabs ‘yenkie’
  Yabs ‘yenkie’
  Posted 19 december, 2021 at 7:13 pm 0Likes
  Altijd die wasboxen kapot, een wasbox heel slang lek zelf zijk nat. Bijna geen schuim. Wasborstels vol zand en je betaald best veel?
 • Jp kreeft
  Jp kreeft
  Posted 19 december, 2021 at 11:49 pm 0Likes
  andere naam gekregen
 • Ruben Lankveld
  Ruben Lankveld
  Posted 21 december, 2021 at 3:57 pm 0Likes
  Goede service vriendelijke personeel nette was straat gratis stofzuigen1…… …
 • Jan Jansen
  Jan Jansen
  Posted 23 december, 2021 at 4:35 pm 0Likes
  Altijd prima voor elkaar; korte wachttijden
 • Marit van Gurp
  Marit van Gurp
  Posted 23 december, 2021 at 5:20 pm 0Likes
  Ik heb mijn auto zelf gereinigd. Ging goed! Makkelijk systeem. Ik kom alleen niet vinden hoeveel tijd gelijk staat aan hoeveel geld. €5 voor 30 minuten kwam ik achter. Meerdere locaties en daarna meedere stofzuig locaties.

  Wassen is 4 maal overdekt 1 maal niet.
  Stofzuigen in niet overdekt.

 • Richard Toren
  Richard Toren
  Posted 24 december, 2021 at 8:00 am 0Likes
  goede service en fijn personeel !!
 • Henny Wissink
  Henny Wissink
  Posted 25 december, 2021 at 10:18 am 0Likes
  Gewoon geweldig goed!
 • R. Bovenkamp
  R. Bovenkamp
  Posted 25 december, 2021 at 5:46 pm 0Likes
  Super goede wasstraat
 • dick zelle
  dick zelle
  Posted 25 december, 2021 at 9:04 pm 0Likes
  Een tijdje geleden de auto door de wasstraat gedaan.
  Halverwege een hevig gekraak en de band kwam tot stilstand. Een medewerker is komen kijken. Bleek dat de dakspoiler er totaal afgerukt was.
  De medewerker adviseerde mij om per mail contact op te nemen met het kantoor. Dat heb ik gedaan maar na diverse pogingen nog steeds geen enkele reactie.
  Het is nu een maand of 4 geleden . Dus als u de auto laat wassen dan is het niet te hopen dat u ook zoiets overkomt want de schade zult u zelf moeten betalen.
 • C tM
  C tM
  Posted 26 december, 2021 at 6:50 pm 0Likes
  De laatste paar keer slecht resultaat voor een wasprogramma van €15 (€13 met pas) veel te slecht. Opladen pas doe ik niet meer. En ga naar Matz carwash nu.
 • Jan Nijkamp
  Jan Nijkamp
  Posted 27 december, 2021 at 5:41 pm 0Likes
  Auto was niet goed schoon
 • Sigrid de Wit
  Sigrid de Wit
  Posted 28 december, 2021 at 4:20 pm 0Likes
  Prima wasstraat alleen de stofzuigers zijn erg slecht.
 • Sven Lindt
  Sven Lindt
  Posted 28 december, 2021 at 7:47 pm 0Likes
  Uitstekende wasboxen …… …
 • Axel Lankhorst
  Axel Lankhorst
  Posted 30 december, 2021 at 11:25 pm 0Likes
  Netjes contactloos betalen, schappelijke prijzen en een blinkende auto.
 • M Stolte
  M Stolte
  Posted 31 december, 2021 at 4:24 pm 0Likes
  In bezit van voordeel kaart.
  Opwaarderen met minimaal 30 euro.
  Auto was zeer vuil.
  De beide heren hebben een keer rondgezwaaid met de voorwas.
  Daarna duurste programma doorlopen.
  Jammer dat auto niet schoon is.
  En dat voor een programma van 13 euro!
  Nee deze kaart maken we op en dat is ook het laatste.
 • D Daddy
  D Daddy
  Posted 1 januari, 2022 at 2:27 pm 0Likes
  De auto kan er weer ff tegen na een stevige drive-by-wasbeurt, vooral stort douche bevalt me.
  Fast & clean voor een nice price.
  Mocht je meer tijd en zin hebben, buiten by hand is er volop mogelijkheid. Gratis stofzuigen is included.
  Jammer is dat er buiten geen warm water spuit is.
 • Robin van Burkum
  Robin van Burkum
  Posted 1 januari, 2022 at 2:44 pm 0Likes
  Snelle service en vlotte doorloop
 • Henny Wissink
  Henny Wissink
  Posted 1 januari, 2022 at 6:24 pm 0Likes
  Wij komen hier minimaal 2x per maand en de auto’s zijn áltijd perfect schoon.
 • Modderkolk Daan
  Modderkolk Daan
  Posted 1 januari, 2022 at 6:44 pm 0Likes
  Voor herhaling vatbaar
 • Willem Weultjes
  Willem Weultjes
  Posted 3 januari, 2022 at 2:26 pm 0Likes
  Geweldige wasstraat.
 • Gert Goossens
  Gert Goossens
  Posted 4 januari, 2022 at 7:47 pm 0Likes
  Een van de machines was kapot maar er was nog een werkende vrij. Kan niet beoordelen of de prijzen in lijn van de concurrentie is maar mijn auto is weer schoon.
 • yolo games
  yolo games
  Posted 5 januari, 2022 at 8:30 am 0Likes
  Er is 1 lange jongen die echt goed zijn werk doet. de rest doet geen enkele moeite. heb zelfs een keer 2keer terug moeten komen omdat mijn auto niet schoonwas. en daar betaal je €15 voor. was eerder een vaste klant daar kwam er bijna wekelijks. maar ik zie echt dat de kwaliteit ver naar achter is gegaan. Ik weet zijn naam niet van die lange jongen maar hij is de enige die ook echt zijn best doet en de velgen altijd mooi schoon borstelt. Tegenwoordig ga ik naar een ander wasstraat.

  jammer maar waar. totale score geef ik 1 ster. en 10 sterren naar de lange jongen !!

 • Josee Haak-Jansen
  Josee Haak-Jansen
  Posted 5 januari, 2022 at 8:37 am 0Likes
  Verouderde wasstraat
 • Jan van Eck
  Jan van Eck
  Posted 5 januari, 2022 at 3:37 pm 0Likes
  Goeie wasstraat
  En met de waspas… Goedkoee
 • Lotte Groot
  Lotte Groot
  Posted 6 januari, 2022 at 8:13 am 0Likes
  Auto is weer mooi schoon! Aardige en behulpzame medewerkers.
 • Wilma Joling
  Wilma Joling
  Posted 6 januari, 2022 at 9:21 am 0Likes
  En de auto ruikt ook zo lekker
 • Lex Landeweerd
  Lex Landeweerd
  Posted 6 januari, 2022 at 5:48 pm 0Likes
  Mooie wasstraat met gratis stofzuigmogelijkheid. Qua schoonmaakprogramma’s voldoende keus en zo af en toe een leuke actie waarbij je tegen gereduceerd tarief de auto kunt laten reinigen.
  Het bedrijf heeft ook een zogenaamde waspas waarmee je korting krijgt.
 • Martin Ekkel
  Martin Ekkel
  Posted 8 januari, 2022 at 4:12 pm 0Likes
  Goed bedrijf netjes werk
 • Jo Welmers
  Jo Welmers
  Posted 9 januari, 2022 at 9:50 am 0Likes
  Goed
 • Gerrit Smits
  Gerrit Smits
  Posted 9 januari, 2022 at 3:50 pm 0Likes
  Prima gewassen goede vriendelijke bediening
 • Jan Feenstra
  Jan Feenstra
  Posted 9 januari, 2022 at 6:49 pm 0Likes
  Vond het niet al te schoon
 • Jacques Eijpe
  Jacques Eijpe
  Posted 10 januari, 2022 at 11:51 am 0Likes
  Perfecte hulp, waar voor je geld, en gratis stofzuigen! Kom zeker terug!
 • Lucas Snijders
  Lucas Snijders
  Posted 11 januari, 2022 at 10:49 am 0Likes
  Kaas was lekker daar
 • Reynold Harmsen
  Reynold Harmsen
  Posted 11 januari, 2022 at 11:21 pm 0Likes
  Mooie was straat.
 • hasan hasan
  hasan hasan
  Posted 12 januari, 2022 at 2:06 pm 0Likes
  Goed
 • Otto De Vriendt
  Otto De Vriendt
  Posted 12 januari, 2022 at 5:45 pm 0Likes
  Slecht
 • Maurice Looye
  Maurice Looye
  Posted 15 januari, 2022 at 9:08 am 0Likes
  Zelf wasstraten doen het vrij vaak niet.
 • Louw Korff
  Louw Korff
  Posted 15 januari, 2022 at 11:10 am 0Likes
  Klantvriendelijk geholpen bij het zelf autowassen. En gratis stofzuigen!
 • Johan Meijer
  Johan Meijer
  Posted 16 januari, 2022 at 12:37 am 0Likes
  Velgen waren niet schoon.
  Geen voorwassen €10.
 • John
  John
  Posted 11 december, 2022 at 5:42 pm 0Likes
  Staat veel te hard afgesteld,ruitenwisser word van ruit geblazen en strip van imperial werd ook los getrokken, elders nooit gehad daar kom ik voorlopig niet meer
 • Sander van Heerde
  Sander van Heerde
  Posted 11 december, 2022 at 9:09 pm 0Likes
  Altijd goed, altijd schoon!
 • Leendert van Es
  Leendert van Es
  Posted 12 december, 2022 at 4:35 pm 0Likes
  Super en nog eens in de aanbieding ook!
 • Ron Elerie
  Ron Elerie
  Posted 12 december, 2022 at 10:55 pm 0Likes
  Netjes en snel
 • Mary Mombarg
  Mary Mombarg
  Posted 13 december, 2022 at 12:05 am 0Likes
  Goede plek om je auto te laten wassen.
 • H Menger
  H Menger
  Posted 13 december, 2022 at 3:42 pm 0Likes
  Goede wasstraat,auto komt er super schoon uit.
 • Harry Saalmink
  Harry Saalmink
  Posted 13 december, 2022 at 10:51 pm 0Likes
  Prima carwash. Goede service.
 • Diana Morssink
  Diana Morssink
  Posted 13 december, 2022 at 10:58 pm 0Likes
  Aardige mensen, je wordt er goed geholpen. Je kan jammer genoeg niet met een auto met een vaste impreal door de wasstraat.
  Maar er is genoeg was gelegenheid om je auto, bus of caravan zelf te wassen of af te spuiten.
 • Alfons
  Alfons
  Posted 14 december, 2022 at 9:41 pm 0Likes
  Vanmorgen 23-10 om 10 uur geweest. Ik was de eerste en misschien wel daarom. Maar de kwaliteit van de 17 euro wasprogramma laat veel te wensen over.En aan het einde was de uitrij deur ook nog dicht. Dit kan gebeuren maar een excuses was wel op zijn plaats geweest.
 • michelle leemburg
  michelle leemburg
  Posted 14 december, 2022 at 10:00 pm 0Likes
  Mooie schone auto
 • Wim Stapelkamp
  Wim Stapelkamp
  Posted 15 december, 2022 at 1:48 pm 0Likes
  Prima wasstraat met prima personeel
 • Zlatko Sedmak
  Zlatko Sedmak
  Posted 15 december, 2022 at 4:04 pm 0Likes
  Op 06-09-2022 was ik bij de wasstraat Leus in Zutphen. Ik heb het duurste programma van € 17 gekozen voor het wassen.
  Bij het doorlopen van de wasstraat heb ik gemerkt dat de borstel aan de rechterkant niet werkte. Na het verlaten van de wasstraat heb ik hiervan melding gemaakt.
  Het antwoord was, als ik niet tevreden was, ik nog een keer door de kapotte wasstraat kon rijden. Op mijn vraag of ik een tegoedbon kon krijgen voor de volgende keer werd negatief geantwoord. Bij thuis komst, toen de auto droog was, heb ik in het bijzijn van en andere persoon geconstateerd dat de rechterkant van de auto niet schoon was. Zie foto’s.
  Feit is dat de wasstraat niet volledig werkte en ik niet heb gekregen waarvoor ik heb betaald.
  Ik kwam regelmatig bij Leus in Zutphen, tot nu toe tot tevredenheid en daarom ik verwachtte ik een betere service.
 • alaanvvczZ . shaban
  alaanvvczZ . shaban
  Posted 16 december, 2022 at 8:04 am 0Likes
  Erg leuk
 • Thom Snapper
  Thom Snapper
  Posted 16 december, 2022 at 8:00 pm 0Likes
  Top wasstraat! Het personeel is vriendelijk en het gebruik van de stofzuiger na het wassen is gratis tijdens openingstijden, helaas werken ze niet allemaal toen ik er was.
 • Jan van Gils
  Jan van Gils
  Posted 17 december, 2022 at 7:24 am 0Likes
  Prima mensen die de techniek begeleiden, wat mindere techniek voor goede reiniging.
 • Johan Braakman
  Johan Braakman
  Posted 17 december, 2022 at 9:13 am 0Likes
  Mooi bedrijf
 • Hendrik helmers
  Hendrik helmers
  Posted 17 december, 2022 at 6:23 pm 0Likes
  Wasstraat prima inorde.
  Helaas is dit bij het zelf wassen in de wasbox niet altijd het geval.
  Verlichting werkte niet, waswater was koud en de druk laag..
  Ik moet hier wel zeggen dat het meestal prima inorde is.
  Men kan wel eens pech hebben helaas…
 • Han Groot
  Han Groot
  Posted 18 december, 2022 at 4:55 pm 0Likes
  Prima wasstraat …ik ben in een grijs verleden, bij de vorige eigenaar een paar keer met prima resultaat door de wasstraat geweest, maar nu met dat sahara stof ben ik weer geweest prima geholpen en het resultaat is zeer goed ……️ …
 • Ronald Broek
  Ronald Broek
  Posted 19 december, 2022 at 9:27 am 0Likes
  Mega vaak storing bij was stations
 • Jingwei Han
  Jingwei Han
  Posted 19 december, 2022 at 10:16 am 0Likes
  goede service en snel
 • Rudi van der Zeeuw
  Rudi van der Zeeuw
  Posted 19 december, 2022 at 11:04 am 0Likes
  Vriendelijk personeel, netjes en de auto weer mooi schoon
 • G Nijenhuis
  G Nijenhuis
  Posted 19 december, 2022 at 2:51 pm 0Likes
  Ik vind het prettig om daar auto te wassen.
  Je hoeft er niet uit en zijn vriendelijk
 • Patrick Haccou
  Patrick Haccou
  Posted 20 december, 2022 at 11:55 am 0Likes
  Vaak niet al te schoon. Was ooit beter
 • pink floyd
  pink floyd
  Posted 20 december, 2022 at 4:18 pm 0Likes
  Nette wasstraat, auto goed schoon, betaalbaar
 • Google Gebruiker
  Google Gebruiker
  Posted 21 december, 2022 at 7:46 pm 0Likes
  Topservice
 • Derek Lankveld
  Derek Lankveld
  Posted 28 januari, 2023 at 10:54 pm 0Likes
  Prima wasstraat, ze moeten alleen de stofzuigers eens maken.

  Die doen het dan wel/niet. En ze hebben niet zoveel kracht.

 • Anne Van der Veen
  Anne Van der Veen
  Posted 1 februari, 2023 at 12:59 pm 0Likes
  Prima geholpen
 • L. B. Willemse
  L. B. Willemse
  Posted 16 februari, 2023 at 9:37 pm 0Likes
  Personeel nog wel wat vriendelijker
 • Karien Hendrikx
  Karien Hendrikx
  Posted 17 februari, 2023 at 12:37 am 0Likes
  Fijne plek en betaalbaar
 • Martijn Jansen
  Martijn Jansen
  Posted 22 april, 2023 at 2:23 pm 0Likes
  Altijd prettig contact en dienstverlenend
 • Mark
  Mark
  Posted 26 april, 2023 at 10:04 pm 0Likes
  Het meeste is schoon, maar stukken niet schoon en de stofzuiger doet het niet.
  Volgende keer ga ik voor die 17 euro liever naar Matz
 • Louis Lippinkhof
  Louis Lippinkhof
  Posted 30 april, 2023 at 1:20 pm 0Likes
  Vriendelijk, behulpzaam persoon
 • Carla Roodbergen
  Carla Roodbergen
  Posted 18 mei, 2023 at 7:51 am 0Likes
  Automaat pakt geen 50 cent muntjes in wasstraat.
  Wasstraat zelf was in onderhoud.
  Al paar keer gehad dat auto toch niet mooi vlekkeloos daar vandaan komt
 • Henk Basemoine
  Henk Basemoine
  Posted 26 mei, 2023 at 11:07 am 0Likes
  Fijne carwash en heel belangrijk geen krassen op de lak
 • R
  R
  Posted 9 juni, 2023 at 2:16 pm 0Likes
  Hier voor het eerst geweest
 • Harry Dieseraad
  Harry Dieseraad
  Posted 11 juni, 2023 at 9:59 am 0Likes
  Gaat achteruit
 • Rob Rouw
  Rob Rouw
  Posted 11 juni, 2023 at 4:58 pm 0Likes
  Prima wasstraat
 • brayn ceder
  brayn ceder
  Posted 13 juni, 2023 at 11:17 am 0Likes
  Goede service aardige jongens die daar werken
 • gabrielle de vries
  gabrielle de vries
  Posted 14 juni, 2023 at 7:31 pm 0Likes
  Auto komt altijd netjes uit de wasstraat, vriendelijk personeel, je kan ook makkelijk zelf je auto wassen, stofzuiger en bij tankstation ernaast kan je gratis je banden opblazen.
 • Noah Schwiening
  Noah Schwiening
  Posted 21 juni, 2023 at 10:42 pm 0Likes
  Hogedrukspuit komt amper wat uit en als je het foamkanon gebruikt ziet het eruit alsof er wat melk met water gemixt is. Nooit meer
 • Piet Schneider
  Piet Schneider
  Posted 22 juni, 2023 at 11:13 pm 0Likes
  Ik kom hier al de nodige tijd en probeer nu iets te vinden n.a.v. de laatste wasbeurten of ik iets te mopperen heb maar helaas ik heb niets te mopperen. Prima luitjes en mijn auto komt er gewoon schoon vandaan.
 • gordana mann
  gordana mann
  Posted 29 juli, 2023 at 9:55 pm 0Likes
  Super
 • Ronald steenblik
  Ronald steenblik
  Posted 27 augustus, 2023 at 6:56 pm 0Likes
  Fijne wasstraat waar je ook los kunt wassen.
 • Daniel's Film Studio
  Daniel's Film Studio
  Posted 16 september, 2023 at 7:32 am 0Likes
  handmatige autowas niet aanbevolen, geen druk, op shampoo-programma komt er alleen water. kabels zijn gemengd, niet echt comfortabel om de auto te wassen.
  als je je auto met water wilt besprenkelen, is dat oké
 • Philippe Chabot
  Philippe Chabot
  Posted 16 september, 2023 at 3:18 pm 0Likes
  Prima wasstraat
 • Tomas Bajorinas
  Tomas Bajorinas
  Posted 21 september, 2023 at 12:23 am 0Likes
  Erg leuk
 • WvM
  WvM
  Posted 15 oktober, 2023 at 8:19 pm 0Likes
  Aardige medewerker maar daar houdt het dan ook mee op.
  Het duurste programma laten draaien, maar de velgen zijn zeer vuil, de wielkasten zijn vuil, de voorruit niet schoon, de lak is streperig en geen hoogglans zoals normaal.
  Wat is er aan de hand met de wasstraat?
  Zijn jullie vergeten producten bij te vullen?
 • Peter van Ineveld
  Peter van Ineveld
  Posted 17 oktober, 2023 at 9:52 am 0Likes
  Personeel is oké, maar voor de rest zie je mij hier niet meer. Duurste programma gedaan (€ 17,00) maar de auto is NIET schoon! Wieldoppen, een deel van de voorruit en her en der nog vuilresten. Achteraf beter zelf kunnen wassen!
 • Ton Baars
  Ton Baars
  Posted 19 oktober, 2023 at 6:25 pm 0Likes
  Matig gereinigd en stofzuiger werkte zeer slecht.
 • Michael Derks
  Michael Derks
  Posted 24 oktober, 2023 at 5:31 pm 0Likes
  Was boxen werken voor de helft.

  Personeel doet hier niks aan.

 • Damiler Rincón Mejía
  Damiler Rincón Mejía
  Posted 15 november, 2023 at 2:23 pm 0Likes
  Uitstekende plek
 • Arjan den Boer
  Arjan den Boer
  Posted 18 november, 2023 at 7:26 pm 0Likes
  Zelf wassen gaat prima. Het is even stoeien met de drie kleuren slangen dat ze niet in de knoop raken …. Tarief is goed te doen, zeker omdat je na het wassen ook nog gratis kunt stofzuigen…. …
 • Eef Wessels
  Eef Wessels
  Posted 11 december, 2023 at 10:55 pm 0Likes
  Top ….nu met gratis stofzuigen.
  Het is nu beter dan voorheen.
 • Martijn V
  Martijn V
  Posted 14 december, 2023 at 7:24 am 0Likes
  Onvriendelijk personeel. “Volgende keer zelf je antenne van je auto halen!” Werd er gezegd. Ze leken ook totaal geen zin te hebben om de auto te wassen. Misschien op zoek gaan naar ander werk

Leave a comment