Reviews over Linde & Co., Collardslaan 2, Assen

4/5 - (18 stemmen)

Linde & Co. is een gerenommeerde tandartspraktijk gevestigd aan de Collardslaan 2 in Assen. De praktijk staat bekend om de professionele en vriendelijke service die zij bieden aan hun patiënten. Met een duidelijke focus op het leveren van hoogwaardige tandheelkundige zorg, heeft Linde & Co.

Overzicht van Linde & Co.

Linde & Co. is een gerenommeerde tandartspraktijk gevestigd aan de Collardslaan 2 in Assen. De praktijk staat bekend om de professionele en vriendelijke service die zij bieden aan hun patiënten. Met een duidelijke focus op het leveren van hoogwaardige tandheelkundige zorg, heeft Linde & Co. zich gevestigd als een van de toonaangevende tandartspraktijken in de regio.

De praktijk is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Hoewel de praktijk momenteel niet rolstoeltoegankelijk is, streven ze ernaar om in de toekomst de toegankelijkheid te verbeteren om ervoor te zorgen dat al hun patiënten comfortabel en gemakkelijk toegang hebben tot hun diensten.

Linde & Co. biedt een breed scala aan voorzieningen, waaronder een toilet voor patiënten. Dit draagt bij aan het algemene gemak en comfort van de patiënten, wat de algehele ervaring van een bezoek aan de praktijk verder verbetert.

Wat betreft planning, verwelkomt Linde & Co. graag nieuwe patiënten in hun praktijk. Met flexibele werktijden, die van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur lopen, is het eenvoudig om een afspraak in te plannen die past bij de drukke schema's van hun patiënten. Met een gemakkelijk te bereiken locatie en ruime openingstijden, is het geen verrassing dat Linde & Co. een populaire keuze is voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige tandheelkundige zorg in de regio Assen.

Met een toegewijd team van tandheelkundige professionals die streven naar uitmuntendheid in al hun diensten, is Linde & Co. de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige tandheelkundige zorg. Of het nu gaat om een routinematige controle, een cosmetische ingreep of een spoedbehandeling, de patiënten kunnen er zeker van zijn dat zij bij Linde & Co. in goede handen zijn.

Voor meer informatie over de diensten en mogelijkheden van Linde & Co., kunnen geïnteresseerden terecht op hun website of telefonisch contact opnemen via 0592318431.

Meer informatie over Linde & Co.

Linde & Co. Foto’s van Linde & Co.
Openingstijden
Maandag 8 jul.08:00 tot 17:00
Dinsdag 9 jul.08:00 tot 17:00
Woensdag 10 jul.08:00 tot 17:00
Donderdag 11 jul.08:00 tot 17:00
Vrijdag 12 jul.08:00 tot 12:30
Zaterdag 13 jul.Gesloten
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Linde & Co.
Tandarts: 4(18 reviews)
 • Collardslaan 2, 9401 GZ Assen, Nederland
 • https://www.linde-co.nl/
 • +31592318431
 • 0.93 km (Afstand van het stadscentrum van Assen naar Linde & Co.).

Reviewoverzicht van Linde & Co.

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Linde & Co. hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Linde & Co. en een geschikte keuze maken.

ImageHeel slecht hij slaan mijn dochter (mijn dochter 8 jaar )en ik gezegd waarom mij dochter slaan hij zegt zij Luister niet voor mij zij beweging tijdens behandeling niet , hij is niet normaalImage

Ahmed Reza
26 oktober 2023

ImageVreselijke tandarts je word terug gebeld over de betaling en moet direcht afrekkenen somige mesnen zitten in de bewind en gaat er 3 dagen over heen Vreselijke ervaring deze tandarts praktijkImage

Martijn Nl Verheul
26 december 2021

ImageIk ben in het verleden jaren bij deze tandartsenpraktijk geweest, maar door verhuizing veranderd van praktijk. Ik heb nog niet weer zo'n fijne tandarts als van der Linde kunnen vinden.Image

Esther
11 november 2020

ImageDeze beoordeling post ik namens mijn moeder: onvriendelijke en ongeduldige tandarts. Ze was er al voor gewaarschuwd, helaas is zij te lang patient gebleven. Een waarschuwing voor anderen derhalve.Image

Lex Sweris
2 februari 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Linde & Co. die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Collardslaan 2, 9401 GZ Assen, Nederland.
100% klanten tevreden
Brink 37, 9401 HV Assen, Nederland (0.21 km).
100% klanten tevreden
Vaart N.Z. 46, 9401 GN Assen, Nederland (0.27 km).
Mondhygiëniste Praktijk M.m.a. Borstlap-Matthijssen
100% klanten tevreden
Thorbeckelaan 205, 9402 DA Assen, Nederland (0.93 km).
80% klanten tevreden
Lauwers 10, 9405 BL Assen, Nederland (1.96 km).
100% klanten tevreden
Koldakker 8, 9407 BM Assen, Nederland (2.37 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Linde & Co.. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Linde & Co.. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

12 Comments

 • marloes berendsen
  marloes berendsen
  Posted 4 juli, 2017 at 11:41 am 0Likes
  goeie tandarts ze leggen alles altijd goed uit en stellen je gerust.
 • Aron Smit
  Aron Smit
  Posted 25 januari, 2020 at 5:14 pm 0Likes
  Slechte tandarts onvriendelijk
 • Lex Sweris
  Lex Sweris
  Posted 2 februari, 2020 at 11:18 am 0Likes
  Deze beoordeling post ik namens mijn moeder: onvriendelijke en ongeduldige tandarts. Ze was er al voor gewaarschuwd, helaas is zij te lang patient gebleven. Een waarschuwing voor anderen derhalve.
 • Lambertus Haaksma
  Lambertus Haaksma
  Posted 11 oktober, 2020 at 9:54 am 0Likes
  Technisch bekwaam, klantvriendelijk, en goede uitleg. Zeer tevreden met deze tandarts.
 • Esther
  Esther
  Posted 11 november, 2020 at 1:16 pm 0Likes
  Ik ben in het verleden jaren bij deze tandartsenpraktijk geweest, maar door verhuizing veranderd van praktijk. Ik heb nog niet weer zo’n fijne tandarts als van der Linde kunnen vinden.
 • Anke Kool
  Anke Kool
  Posted 16 december, 2021 at 9:34 pm 0Likes
  Vriendelijke vrouw aan de balie en goede uitleg van de tandarts. Ze stellen je op je gemak.
 • Martijn Nl Verheul
  Martijn Nl Verheul
  Posted 26 december, 2021 at 11:59 pm 0Likes
  Vreselijke tandarts je word terug gebeld over de betaling en moet direcht afrekkenen somige mesnen zitten in de bewind en gaat er 3 dagen over heen Vreselijke ervaring deze tandarts praktijk
 • Dijk Dijk
  Dijk Dijk
  Posted 3 januari, 2022 at 8:02 pm 0Likes
  Vandaag 10 augustus 2021 zat mijn implantaat plots los op mijn vakantie. Ik ben door verwezen naar deze SPOED tandarts. Langs geweest en kon pas de volgende ochtend om half 11 terecht, zonder dat iemand naar mijn tand had gekeken. Daarna naar het ziekenhuis gegaan omdat het voor mij nogal spoed was. De kaakchirurg kon mij niet helpen maar nam contact op met deze praktijk omdat het belachelijk was dat zij mij niet konden helpen als spoedpraktijk zijnde. De mevrouw kon toen wel in ene een afspraak voor mij regelen om kwart over 4. Eindstand aangekomen op de praktijk heb ik een uur moeten wachten tot ik aan de buurt was, wat ik enigszins kan begrijpen. De vrouw bij de receptie was niet heel vriendelijk. Daarintegen de mevrouw die foto’s van mijn tand maakte was wel erg vriendelijk en stelde mij op me gemak. De tandarts zelf meneer Frank van der Linde was verreweg van beleefd. Hij deed heel erg bijdehand tegen een vriendin van mij die met mij mee naar binnen wou, samen met mijn kind die in de kinderwagen zat, omdat ik erg bang was. Ze mocht niet mee naar binnen en het kon hem niks schelen dat ik bang was en dat het geen circus was. Toen hij mij implantaat had verwijderd zei hij was hier nou zo paniek om. Zo ga je niet met je cliënten om, lijkt mij. Ik ben totaal niet te vreden. Geen aanrader!!!
 • Miranda van de vlekkert
  Miranda van de vlekkert
  Posted 18 december, 2022 at 3:09 pm 0Likes
  Zeer tevreden
 • Stef Kroon
  Stef Kroon
  Posted 20 december, 2022 at 2:52 pm 0Likes
  Zeer vriendelijk en goed (al vele jaren) geholpen voor ons hele gezin.
 • Sander Boelens
  Sander Boelens
  Posted 12 september, 2023 at 11:34 am 0Likes
  Snelle afspraak bij acute klachten
 • Ahmed Reza
  Ahmed Reza
  Posted 26 oktober, 2023 at 9:20 am 0Likes
  Heel slecht hij slaan mijn dochter (mijn dochter 8 jaar )en ik gezegd waarom mij dochter slaan hij zegt zij Luister niet voor mij zij beweging tijdens behandeling niet , hij is niet normaal

Leave a comment