Reviews over Lot’s Of Beauty, Ruys de Beerenbrouckstraat 1A, Sittard

4/5 - (17 stemmen)

Lot’s of Beauty is een toonaangevend schoonheidssalon gelegen aan de Ruys de Beerenbrouckstraat 1A in Sittard. Met een toewijding aan uitzonderlijke klantenservice en hoogwaardige behandelingen, is dit salon de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een beetje ontspanning en verwennerij.

Overzicht van Lot's Of Beauty

Lot's of Beauty is een toonaangevend schoonheidssalon gelegen aan de Ruys de Beerenbrouckstraat 1A in Sittard. Met een toewijding aan uitzonderlijke klantenservice en hoogwaardige behandelingen, is dit salon de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een beetje ontspanning en verwennerij.

Met een gemakkelijk bereikbare rolstoeltoegankelijke parkeerplaats, is Lot's of Beauty toegankelijk voor alle klanten, ongeacht hun mobiliteitsbehoeften. Het salon beschikt ook over een toilet, waardoor de klanten zich comfortabel kunnen voelen en gebruik kunnen maken van de nodige faciliteiten tijdens hun bezoek. Het is ook vermeldenswaardig dat het maken van een afspraak verplicht is, wat zorgt voor een gestroomlijnde en efficiënte ervaring voor zowel de klanten als het personeel.

De openingstijden van Lot's of Beauty bieden flexibiliteit en gemak voor de klanten. Op woensdag, donderdag en vrijdag is het salon geopend van 10:00 tot 17:00 uur, waardoor de meeste mensen na het werk of andere verplichtingen een afspraak kunnen maken. Het salon is op maandag slechts halve dag geopend, van 10:00 tot 14:00 uur, terwijl het op dinsdag, zaterdag en zondag gesloten is. Deze uren zijn zorgvuldig gekozen om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen, en ze stellen het personeel in staat om elke klant de volledige aandacht te geven die ze verdienen.

Met een breed scala aan behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, massages, manicures en pedicures, is Lot's of Beauty de ultieme bestemming voor ontspanning en zelfverwennerij. Klanten kunnen er zeker van zijn dat ze een professionele en op maat gemaakte ervaring zullen krijgen, aangezien het salon wordt gerund door deskundige en ervaren schoonheidsspecialisten. Of het nu gaat om een snelle touch-up of een uitgebreide verwennerij, Lot's of Beauty heeft voor elk wat wils.

Het telefonisch contact opnemen met het salon is ook eenvoudig, aangezien het beschikt over een mobiel telefoonnummer (0625544054) waarmee klanten direct een afspraak kunnen maken of hun vragen kunnen stellen.

Kortom, Lot's of Beauty is een salon dat met trots uitmuntende service biedt in een gastvrije en toegankelijke omgeving. Of je nu een afspraak maakt voor jezelf of een geliefde, het deskundige team staat klaar om elke klant een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Meer informatie over Lot's Of Beauty

Lot's Of Beauty Foto’s van Lot's Of Beauty
Openingstijden
Maandag 8 jul.10:00 tot 14:00
Dinsdag 9 jul.Gesloten
Woensdag 10 jul.10:00 tot 17:00
Donderdag 11 jul.10:00 tot 17:00
Vrijdag 12 jul.10:00 tot 17:00
Zaterdag 13 jul.Gesloten
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Lot's Of Beauty
Schoonheidssalon: 4(17 reviews)
 • Ruys de Beerenbrouckstraat 1A, 6136 GA Sittard, Nederland
 • http://www.lots-of-beauty.nl/
 • +31625544054
 • 0.34 km (Afstand van het stadscentrum van Sittard naar Lot's Of Beauty).

Reviewoverzicht van Lot's Of Beauty

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Lot's Of Beauty hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Lot's Of Beauty en een geschikte keuze maken.

ImageZeer tevreden. Fijn boeksysteem via internet waar je zelf je behandeling kunt plannen en sinds bijna een jaar een mooie locatie in Sittard. Alles schoon en hygiënisch en Lotte blijft zichzelf ontwikkelen met nieuwe cursussen. Aanrader in Sittard ... …Image

Jolanda Simons (Manzjare)
30 augustus 2023

ImageSuper fijn bij Lot, nadat ze klaar was met alles was ik niet helemaal gelukkig met de kleur combi. Zonder problemen past ze alles aan. Ben naar volle tevredenheid naar buiten gegaan maar niet nadat ik een nieuwe afspraak heb ingepland !Image

Klinkers
19 december 2022

ImageLotte is klantvriendelijk en relaxed. Je voelt je direct op je gemak. Ik ben via social deal bij haar terecht gekomen voor Lash lifting en ondertussen een tevreden terugkerende klant. Ze levert goede kwaliteit tegen een nette prijs.Image

Jacqueline Hendriks
5 januari 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Lot's Of Beauty die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Oude Broeksittarderweg 2, 6131 HE Sittard, Nederland (0.37 km).
Schoonheids & Pedicuresalon Antigoné
100% klanten tevreden
Guido Gezellestraat 4, 6136 HX Sittard, Nederland (0.37 km).
100% klanten tevreden
Guillaume Franquinetstraat 26, 6136 HR Sittard, Nederland (0.48 km).
Magic Nails
100% klanten tevreden
Overhoven 105, 6136 EC Sittard, Nederland (0.57 km).
80% klanten tevreden
Steenweg 77, 6131 BD Sittard, Nederland (0.58 km).
Schoonheidssalon El Denie
100% klanten tevreden
Beukenlaan 12, 6131 JZ Sittard, Nederland (0.85 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Lot's Of Beauty. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Lot's Of Beauty. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

6 Comments

 • Muryel Gilissen
  Muryel Gilissen
  Posted 2 september, 2020 at 12:25 pm 0Likes
  Zoals altijd zeer professioneel geholpen. Mijn nagels zien er weer perfect uit.
 • Jacqueline Hendriks
  Jacqueline Hendriks
  Posted 5 januari, 2022 at 7:31 am 0Likes
  Lotte is klantvriendelijk en relaxed. Je voelt je direct op je gemak. Ik ben via social deal bij haar terecht gekomen voor Lash lifting en ondertussen een tevreden terugkerende klant. Ze levert goede kwaliteit tegen een nette prijs.
 • Klinkers
  Klinkers
  Posted 19 december, 2022 at 5:21 pm 0Likes
  Super fijn bij Lot, nadat ze klaar was met alles was ik niet helemaal gelukkig met de kleur combi. Zonder problemen past ze alles aan. Ben naar volle tevredenheid naar buiten gegaan maar niet nadat ik een nieuwe afspraak heb ingepland !
 • Jolanda Simons (Manzjare)
  Jolanda Simons (Manzjare)
  Posted 30 augustus, 2023 at 8:32 am 0Likes
  Zeer tevreden. Fijn boeksysteem via internet waar je zelf je behandeling kunt plannen en sinds bijna een jaar een mooie locatie in Sittard. Alles schoon en hygiënisch en Lotte blijft zichzelf ontwikkelen met nieuwe cursussen. Aanrader in Sittard … …
 • Peter smeets
  Peter smeets
  Posted 4 september, 2023 at 10:18 am 0Likes
  Prima zaak. Leuk personeel
 • Patrick Legalconsulting
  Patrick Legalconsulting
  Posted 18 november, 2023 at 6:24 pm 0Likes
  Goed verzorgde salon en kundig personeel. Altijd naar tevredenheid geholpen. Echte aanrader!

Leave a comment