Reviews over Manja Flego, Egelinglaan 1, Zeist

5/5 - (1 stemmen)

Bent u op zoek naar een leuke en leerzame activiteit voor uw kinderen? Dan is de dansschool van Manja Flego de perfecte plek! Gelegen aan de Egelinglaan 1 in Zeist, biedt deze dansschool een verscheidenheid aan danslessen voor kinderen van alle leeftijden.

Overzicht van Manja Flego

Bent u op zoek naar een leuke en leerzame activiteit voor uw kinderen? Dan is de dansschool van Manja Flego de perfecte plek! Gelegen aan de Egelinglaan 1 in Zeist, biedt deze dansschool een verscheidenheid aan danslessen voor kinderen van alle leeftijden.

Manja Flego is een ervaren dansdocente met een passie voor het lesgeven aan kinderen. Haar doel is om een veilige en inspirerende omgeving te creëren waar kinderen zich vrij kunnen uiten en plezier kunnen hebben terwijl ze nieuwe dansvaardigheden leren. Met haar warme en vriendelijke persoonlijkheid weet ze al snel het vertrouwen van de kinderen te winnen, waardoor ze zich comfortabel voelen om zichzelf te zijn en zich creatief te uiten door middel van dans.

Of uw kind nu een absolute beginner is of al enige ervaring heeft met dans, Manja Flego biedt lessen aan die geschikt zijn voor alle niveaus. Van ballet tot moderne dans, van jazz tot tapdans, er is voor ieder wat wils. Door de variatie in dansstijlen krijgen kinderen de kans om hun horizon te verbreden en verschillende dansvormen te ontdekken.

De danslessen bij Manja Flego zijn niet alleen leuk, maar ook educatief. Kinderen leren niet alleen de basisprincipes van verschillende dansstijlen, maar ontwikkelen ook hun creativiteit, zelfexpressie, discipline en zelfvertrouwen. Daarnaast is dansen ook een geweldige manier om kinderen te helpen actief te blijven en gezond te leven.

De dansschool van Manja Flego is uitgerust met professionele dansstudio's die zijn voorzien van de benodigde faciliteiten om een optimale leerervaring te bieden. Daarnaast zorgt Manja Flego ervoor dat de omgeving veilig en kindvriendelijk is, zodat u met een gerust hart uw kinderen naar haar dansschool kunt brengen.

Kortom, als u op zoek bent naar een geweldige plek waar uw kinderen kunnen dansen, plezier kunnen hebben en zich kunnen ontwikkelen, dan is de dansschool van Manja Flego de juiste keuze. Neem vandaag nog contact met haar op via 0624563219 om te informeren naar de mogelijkheden en om uw kinderen aan te melden voor een proefles.

Meer informatie over Manja Flego

Locatie en contact van Manja Flego
Dansschool: 5(1 reviews)
  • Egelinglaan 1, 3705 TA Zeist, Nederland
  • +31624563219
  • 0.72 km (Afstand van het stadscentrum van Zeist naar Manja Flego).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Manja Flego die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Van der Merschlaan 45, 3705 TG Zeist, Nederland (0.22 km).
100% klanten tevreden
Antonlaan 37, 3701 VD Zeist, Nederland (0.88 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Manja Flego. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Manja Flego. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

1 Comment

  • TessaAlwaysOnTop
    TessaAlwaysOnTop
    Posted 20 december, 2019 at 9:03 pm 0Likes
    Speciaal for pleople, enjoy the beauty please.

Leave a comment