Reviews over Massagepraktijk Enérgia Wellness, Lookwatering 25, Den Hoorn

5/5 - (6 stemmen)

Massagepraktijk Enérgia Wellness is een welzijnsprogramma dat gevestigd is op Lookwatering 25, 2635 CK Den Hoorn. De praktijk is gespecialiseerd in het bieden van diverse massages en wellnessbehandelingen om het lichaam en geest te ontspannen.

Overzicht van Massagepraktijk Enérgia Wellness

Massagepraktijk Enérgia Wellness is een welzijnsprogramma dat gevestigd is op Lookwatering 25, 2635 CK Den Hoorn. De praktijk is gespecialiseerd in het bieden van diverse massages en wellnessbehandelingen om het lichaam en geest te ontspannen. Met een team van ervaren en gekwalificeerde therapeuten, staat Enérgia Wellness garant voor een ontspannende ervaring in een rustgevende omgeving.

De praktijk is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 09:00 tot 21:00 uur, waardoor klanten flexibiliteit hebben om een geschikte tijd te vinden voor hun afspraak. Helaas is de praktijk gesloten op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Voor het maken van een afspraak of meer informatie, kunnen klanten contact opnemen met Enérgia Wellness via telefoonnummer 0625394827.

Wat de toegankelijkheid betreft, is de praktijk rolstoeltoegankelijk, met speciale parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers. Hierdoor kunnen mensen met beperkte mobiliteit ook genieten van de diensten die Enérgia Wellness te bieden heeft.

Enérgia Wellness biedt een scala aan behandelingen, waaronder ontspanningsmassages, hot stone massages, sportmassages en wellnessarrangementen. Met behulp van diverse massage- en therapietechnieken, streeft de praktijk ernaar om spanning en stress in het lichaam te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en een algemeen gevoel van welzijn te bevorderen.

Voor degenen die op zoek zijn naar een moment van ontspanning en zelfverwennerij, is Enérgia Wellness de perfecte plek om te bezoeken. Het team van toegewijde professionals staat klaar om klanten te voorzien van op maat gemaakte behandelingen die voldoen aan hun specifieke behoeften.

Bezoekers van de website http://energiawellness.nl/ kunnen meer informatie vinden over de aangeboden diensten, tarieven, therapeuten en contactgegevens. Daarnaast kunnen potentiële klanten ook online afspraken maken via de website, waardoor het proces van het plannen van een bezoek nog eenvoudiger wordt. Met een focus op klanttevredenheid en het bieden van hoogwaardige diensten, is Enérgia Wellness de ultieme bestemming voor een luxe en herstellende wellnesservaring.

Meer informatie over Massagepraktijk Enérgia Wellness

Massagepraktijk Enérgia Wellness Foto’s van Massagepraktijk Enérgia Wellness
Openingstijden
Maandag 8 jul.09:00 tot 21:00
Dinsdag 9 jul.Gesloten
Woensdag 10 jul.09:00 tot 21:00
Donderdag 11 jul.09:00 tot 21:00
Vrijdag 12 jul.Gesloten
Zaterdag 13 jul.Gesloten
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Massagepraktijk Enérgia Wellness
Wellness-programma: 5(6 reviews)
 • Lookwatering 25, 2635 CK Den Hoorn, Nederland
 • http://energiawellness.nl/
 • +31625394827

Reviewoverzicht van Massagepraktijk Enérgia Wellness

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Massagepraktijk Enérgia Wellness hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Massagepraktijk Enérgia Wellness en een geschikte keuze maken.

ImageJe word er super vriendelijk ontvangen en er word aandacht besteed aan je persoonlijke wensen en gaan daar discreet mee om. Ik heb genoten van de ontspannende massage.Image

Karin Vd Stap
15 januari 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Massagepraktijk Enérgia Wellness die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Massagepraktijk Enérgia Wellness. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Massagepraktijk Enérgia Wellness. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

4 Comments

 • Jolanda van Winden
  Jolanda van Winden
  Posted 19 december, 2019 at 1:41 pm 0Likes
  Dankjewel!
 • Karin Vd Stap
  Karin Vd Stap
  Posted 15 januari, 2020 at 12:43 pm 0Likes
  Je word er super vriendelijk ontvangen en er word aandacht besteed aan je persoonlijke wensen en gaan daar discreet mee om. Ik heb genoten van de ontspannende massage.
 • Ellis Reijman
  Ellis Reijman
  Posted 3 februari, 2020 at 1:58 pm 0Likes
  Dankjewel, Ellis!
 • Chantal Klinge
  Chantal Klinge
  Posted 8 januari, 2022 at 4:53 pm 0Likes
  Heerlijke massage gegeven door zeer vriendelijke eigenaar

Leave a comment