Reviews over Masther Mediation, Vaart N.Z. 60, Assen

5/5 - (2 stemmen)

Masther Mediation is een toonaangevend bemiddelingsbureau gevestigd aan de Vaart N.Z. 60 in Assen. Dit bureau is gespecialiseerd in het bemiddelen bij conflicten en het vinden van oplossingen voor diverse juridische kwesties.

Overzicht van Masther Mediation

Masther Mediation is een toonaangevend bemiddelingsbureau gevestigd aan de Vaart N.Z. 60 in Assen. Dit bureau is gespecialiseerd in het bemiddelen bij conflicten en het vinden van oplossingen voor diverse juridische kwesties. De ervaren mediators van Masther Mediation staan klaar om hun cliënten te begeleiden en te ondersteunen bij het vinden van een vreedzame oplossing voor hun geschillen.

Het bemiddelingsbureau is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur, en is gesloten in het weekend. Dit stelt cliënten in staat om een afspraak te maken op een tijdstip dat voor hen het beste uitkomt. Masther Mediation streeft ernaar om een vertrouwelijke en professionele omgeving te bieden waar cliënten zich op hun gemak voelen en vrijuit kunnen praten over hun kwesties.

Het bureau is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. De locatie aan de Vaart N.Z. 60 is strategisch gekozen, waardoor het voor cliënten makkelijk bereikbaar is. Het pand straalt professionaliteit en rust uit, wat bijdraagt aan de sfeer van vertrouwen en sereniteit die Masther Mediation wil uitdragen.

Masther Mediation is trots op de persoonlijke aanpak en op maat gemaakte oplossingen die zij bieden aan hun cliënten. De mediators nemen de tijd om de situatie van elke cliënt grondig te begrijpen en werken vervolgens aan een plan van aanpak dat het beste aansluit bij de behoeften van de betrokken partijen. Door te kiezen voor Masther Mediation kunnen cliënten erop vertrouwen dat zij in goede handen zijn en dat hun belangen op een professionele en respectvolle manier worden behartigd.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Masther Mediation via telefoonnummer 0592749237. Het team staat klaar om vragen te beantwoorden en cliënten te voorzien van deskundig advies. Masther Mediation is dé plek voor wie op zoek is naar professionele bemiddeling en op maat gemaakte oplossingen voor conflicten en juridische geschillen.

Meer informatie over Masther Mediation

Masther Mediation Foto’s van Masther Mediation
Openingstijden
Maandag 15 jul.08:30 tot 17:00
Dinsdag 16 jul.08:30 tot 17:00
Woensdag 17 jul.08:30 tot 17:00
Donderdag 18 jul.08:30 tot 17:00
Vrijdag 19 jul.08:30 tot 17:00
Zaterdag 20 jul.Gesloten
Zondag 21 jul.Gesloten
Locatie en contact van Masther Mediation
Bemiddelingsbureau: 5(2 reviews)
  • Vaart N.Z. 60, 9401 GP Assen, Nederland
  • +31592749237
  • 1 km (Afstand van het stadscentrum van Assen naar Masther Mediation).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Masther Mediation die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Beilerstraat 10, 9401 PK Assen, Nederland (0.43 km).
80% klanten tevreden
Burgemeester Jollesstraat 16, 9401 LE Assen, Nederland (0.9 km).
80% klanten tevreden
Gazellenlaan 28, 9408 CL Assen, Nederland (2.5 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Masther Mediation. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Masther Mediation. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

1 Comment

  • Henkelman Van Nimwegen
    Henkelman Van Nimwegen
    Posted 11 september, 2020 at 10:06 am 0Likes
    Professioneel en betrokken. Fijne gesprekspartner.

Leave a comment