Reviews over Medikliniek Passage, Olmenplein 30, Kerkrade

4/5 - (19 stemmen)

Medikliniek Passage is een moderne medische kliniek gelegen aan Olmenplein 30 in Kerkrade. De kliniek is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige medische diensten aan patiënten van alle leeftijden.

Overzicht van Medikliniek Passage

Medikliniek Passage is een moderne medische kliniek gelegen aan Olmenplein 30 in Kerkrade. De kliniek is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige medische diensten aan patiënten van alle leeftijden. Met een toewijding aan uitstekende zorg en een focus op het leveren van een comfortabele en gastvrije omgeving, is Medikliniek Passage de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar medische zorg van hoge kwaliteit.

Wat deze kliniek onderscheidt, is de toegankelijkheid. Met een rolstoeltoegankelijke parkeerplaats en een toegankelijk toilet, zorgt Medikliniek Passage ervoor dat patiënten met alle soorten mobiliteitsbeperkingen zich welkom en ondersteund voelen tijdens hun bezoek. Dit aspect van de kliniek maakt het een favoriete keuze voor veel patiënten in de regio.

Naast de toegankelijkheid biedt Medikliniek Passage ook een breed scala aan medische diensten, van algemene gezondheidscontroles tot gespecialiseerde behandelingen. Het deskundige team van artsen en verpleegkundigen staat altijd klaar om de beste zorg en ondersteuning te bieden aan elke patiënt die de kliniek bezoekt. Bovendien is de kliniek uitgerust met de nieuwste medische apparatuur en technologieën, wat zorgt voor nauwkeurige diagnoses en effectieve behandelingen.

De locatie van Medikliniek Passage in het hart van Kerkrade maakt het ook een handige keuze voor patiënten in de omgeving. Met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid, is de kliniek goed bereikbaar voor iedereen die medische zorg nodig heeft. Bovendien is de kliniek gevestigd in een levendige en goed bereikbare buurt, waardoor patiënten na hun afspraak kunnen genieten van de vele winkels, restaurants en andere voorzieningen in de omgeving.

Kortom, Medikliniek Passage is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige medische zorg in een comfortabele omgeving. Met een focus op toegankelijkheid, kwaliteit en gemak, biedt deze kliniek de beste ervaring voor elke patiënt. Plan vandaag nog een bezoek aan Medikliniek Passage en ervaar zelf de uitstekende zorg die zij te bieden heeft.

Meer informatie over Medikliniek Passage

Locatie en contact van Medikliniek Passage
  • Olmenplein 30, 6463 EW Kerkrade, Nederland
  • +31645048248
  • 1.02 km (Afstand van het stadscentrum van Kerkrade naar Medikliniek Passage).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Medikliniek Passage die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Hoofdstraat 19, 6461 CL Kerkrade, Nederland (1.23 km).
100% klanten tevreden
Bleijerheiderstraat 152, 6462 AP Kerkrade, Nederland (2.54 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Medikliniek Passage. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Medikliniek Passage. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment