Reviews over Mindfit Almelo, Haven Noordzijde 45

5/5 - (2 stemmen)

Mindfit Almelo is een toonaangevende instelling voor geestelijke gezondheidszorg in de omgeving van Almelo. Gelegen aan Haven Noordzijde 45, 7607 ES Almelo, biedt Mindfit Almelo een breed scala aan diensten en programma’s gericht op het verbeteren van de geestelijke gezondheid van individuen.

Overzicht van Mindfit Almelo

Mindfit Almelo is een toonaangevende instelling voor geestelijke gezondheidszorg in de omgeving van Almelo. Gelegen aan Haven Noordzijde 45, 7607 ES Almelo, biedt Mindfit Almelo een breed scala aan diensten en programma's gericht op het verbeteren van de geestelijke gezondheid van individuen. De instelling is open van maandag tot en met vrijdag, van 08:30 tot 17:00, en is gesloten op zaterdag en zondag.

Wat Mindfit Almelo onderscheidt, is de toegankelijkheid en voorzieningen die het biedt. De instelling is volledig rolstoeltoegankelijk, met aangepaste toiletten, ingangen en parkeergelegenheid voor rolstoelgebruikers. Hierdoor kunnen alle patiënten zich comfortabel en zonder beperkingen door de faciliteiten bewegen. Bovendien beschikt Mindfit Almelo over alle nodige voorzieningen, zoals toiletten, om het verblijf van patiënten zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken.

Mindfit Almelo verwelkomt nieuwe patiënten en biedt een uitgebreide planning aan, zodat iedereen die behoefte heeft aan geestelijke gezondheidszorg, geholpen kan worden. Op de website van Mindfit Almelo, https://www.mindfit.nl/, kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden over de diensten en programma's die de instelling aanbiedt, evenals contactgegevens voor het maken van afspraken.

Kortom, Mindfit Almelo is een betrouwbare en toegankelijke instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Almelo. Met een focus op het verbeteren van de geestelijke gezondheid van individuen en een brede reeks diensten en programma's, is Mindfit Almelo de ideale keuze voor wie op zoek is naar professionele hulp op dit gebied. De toegankelijkheid en voorzieningen van de instelling zorgen ervoor dat iedereen, ongeacht hun omstandigheden, de zorg en ondersteuning kan krijgen die ze nodig hebben.

Meer informatie over Mindfit Almelo

Mindfit Almelo Foto’s van Mindfit Almelo
Openingstijden
Maandag 8 jul.08:30 tot 17:00
Dinsdag 9 jul.08:30 tot 17:00
Woensdag 10 jul.08:30 tot 17:00
Donderdag 11 jul.08:30 tot 17:00
Vrijdag 12 jul.08:30 tot 17:00
Zaterdag 13 jul.Gesloten
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Mindfit Almelo
Geestelijke gezondheidszorg: 5(2 reviews)
  • Haven Noordzijde 45, 7607 ES Almelo, Nederland
  • https://www.mindfit.nl/
  • +31886463348
  • 1.18 km (Afstand van het stadscentrum van Almelo naar Mindfit Almelo).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Mindfit Almelo die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Bellavistastraat 7, 7604 AD Almelo, Nederland (0.51 km).
100% klanten tevreden
Marktstraat 1, 7607 HC Almelo, Nederland (0.65 km).
100% klanten tevreden
Hagenborgh 5, 7607 JT Almelo, Nederland (0.78 km).
80% klanten tevreden
Kolthofsingel 52, 7602 EP Almelo, Nederland (1.12 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Mindfit Almelo. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Mindfit Almelo. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment