Reviews over Montessorischool Soest, Gaesbeekerhof 57

4/5 - (2 stemmen)

Montessorischool Soest is een basisschool gelegen aan de Gaesbeekerhof 57 in Soest. De school is toegewijd aan het bieden van kwalitatief onderwijs volgens het Montessori principe. De locatie is gemakkelijk toegankelijk met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid.

Overzicht van Montessorischool Soest

Montessorischool Soest is een basisschool gelegen aan de Gaesbeekerhof 57 in Soest. De school is toegewijd aan het bieden van kwalitatief onderwijs volgens het Montessori principe. De locatie is gemakkelijk toegankelijk met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Het team van ervaren en toegewijde docenten streeft ernaar om een stimulerende omgeving te creëren waar kinderen worden aangemoedigd om hun eigen interesses te volgen en zich te ontwikkelen tot zelfstandige en zelfverzekerde individuen.

De Montessorischool Soest is trots op het feit dat zij een veilige en inclusieve schoolgemeenschap biedt waar elk kind wordt gezien en gehoord. De school legt de nadruk op het creëren van een omgeving waar alle kinderen zich welkom voelen en worden aangemoedigd om hun unieke kwaliteiten te ontwikkelen. De focus ligt op het bieden van gepersonaliseerd onderwijs, waarbij de individuele behoeften en interesses van elk kind worden erkend en ondersteund.

De school beschikt over moderne faciliteiten en klaslokalen die zijn ontworpen om een optimale leeromgeving te bieden. Het ruime, groene terrein biedt ook voldoende mogelijkheden voor buitenactiviteiten en sport. De Montessorischool Soest streeft ernaar om een gebalanceerd curriculum aan te bieden dat zowel academische excellentie als persoonlijke groei omvat. Naast de kernvakken worden er ook diverse buitenschoolse activiteiten aangeboden, variërend van kunst en muziek tot sport en technologie.

Op de website van de school kunnen geïnteresseerde ouders en verzorgers meer informatie vinden over de visie, missie en waarden van de Montessorischool Soest, evenals praktische informatie over inschrijving en schoolgeld. Bovendien organiseert de school regelmatig open dagen en rondleidingen, zodat geïnteresseerden de sfeer van de school kunnen ervaren en in gesprek kunnen gaan met het personeel.

Al met al biedt Montessorischool Soest een eigentijdse en inclusieve leeromgeving waar kinderen worden uitgedaagd om hun volledige potentieel te benutten. De school is toegewijd aan het bieden van onderwijs van hoge kwaliteit dat is afgestemd op de individuele behoeften en interesses van elk kind. Interessante activiteiten, moderne faciliteiten en een gepersonaliseerde aanpak maken Montessorischool Soest een ideale plek voor het ontwikkelen van jonge geesten.

Meer informatie over Montessorischool Soest

Locatie en contact van Montessorischool Soest
Basisschool: 4(2 reviews)
  • Gaesbeekerhof 57, 3764 DM Soest, Nederland
  • http://www.rkmontessori-soest.nl/
  • +31356013603
  • 0.37 km (Afstand van het stadscentrum van Soest naar Montessorischool Soest).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Montessorischool Soest die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

Stichting Katholiek Onderwijs Soest-Soesterberg
80% klanten tevreden
Gaesbeekerhof 57, 3764 DK Soest, Nederland (0.1 km).
80% klanten tevreden
Spoorstraat 3, 3761 AJ Soest, Nederland (0.4 km).
80% klanten tevreden
Paulus Potterlaan 13, 3761 AT Soest, Nederland (0.46 km).
80% klanten tevreden
Korte Brinkweg 32-H, 3761 EE Soest, Nederland (0.66 km).
100% klanten tevreden
Van Hamelstraat 99, 3762 JC Soest, Nederland (1.37 km).
100% klanten tevreden
Sint Theresiastraat 16, 3762 CZ Soest, Nederland (1.48 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Montessorischool Soest. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Montessorischool Soest. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

1 Comment

Leave a comment