Reviews over Multifunctioneel Centrum Pittelo, Wethouder Bergerweg 2, Assen

5/5 - (6 stemmen)

Het Multifunctioneel Centrum (MFC) Pittelo in Assen is een ideale locatie voor allerlei soorten evenementen en activiteiten. Het centrum beschikt over multifunctionele ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, workshops, sportactiviteiten, feesten en nog veel meer.

Overzicht van Multifunctioneel Centrum Pittelo

Het Multifunctioneel Centrum (MFC) Pittelo in Assen is een ideale locatie voor allerlei soorten evenementen en activiteiten. Het centrum beschikt over multifunctionele ruimtes die geschikt zijn voor vergaderingen, workshops, sportactiviteiten, feesten en nog veel meer. Het MFC Pittelo is gelegen aan de Wethouder Bergerweg 2 en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Voor de bezoekers die met de auto komen, is er een rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid beschikbaar.

De belangrijkste troef van het MFC Pittelo is de toegankelijkheid. De locatie is volledig rolstoeltoegankelijk, wat ervoor zorgt dat iedereen welkom is. Het centrum beschikt over een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor mensen met een beperking zonder problemen naar binnen kunnen. Dit maakt het MFC Pittelo een inclusieve en gastvrije locatie voor alle bezoekers.

Het MFC Pittelo biedt verschillende ruimtes die naar wens kunnen worden ingericht. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een verjaardagsfeest of een sportactiviteit, het centrum heeft voor iedere gelegenheid een passende ruimte. De professionele en vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen en kunnen advies op maat geven.

Naast de diversiteit aan ruimtes biedt het MFC Pittelo ook diverse faciliteiten. Zo is er moderne audiovisuele apparatuur aanwezig en is er de mogelijkheid tot catering. Hierdoor kunnen bezoekers optimaal gebruik maken van de faciliteiten van het centrum.

Het MFC Pittelo heeft een centrale ligging in Assen en is daardoor goed bereikbaar voor bezoekers uit de omgeving. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving verschillende voorzieningen, zoals restaurants en winkels, waardoor het centrum goed te combineren is met andere activiteiten.

Kortom, het Multifunctioneel Centrum Pittelo is een veelzijdige en toegankelijke locatie voor allerlei soorten evenementen en activiteiten. Met haar gastvrije uitstraling, flexibele inrichting en moderne faciliteiten biedt het MFC Pittelo de perfecte locatie voor een geslaagde bijeenkomst.

Meer informatie over Multifunctioneel Centrum Pittelo

Locatie en contact van Multifunctioneel Centrum Pittelo
  • Wethouder Bergerweg 2, 9406 XP Assen, Nederland
  • +31592462785
  • 1.59 km (Afstand van het stadscentrum van Assen naar Multifunctioneel Centrum Pittelo).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Multifunctioneel Centrum Pittelo die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Zuidenveld 133, 9406 LK Assen, Nederland (0.16 km).
100% klanten tevreden
Dingspelstraat 2, 9406 LB Assen, Nederland (0.67 km).
80% klanten tevreden
Industrieweg 15, 9402 NP Assen, Nederland (1.36 km).
80% klanten tevreden
Balkenweg 1, 9405 CC Assen, Nederland (2.62 km).
100% klanten tevreden
Stadsbroek 17, 9405 BK Assen, Nederland (2.96 km).
100% klanten tevreden
Sleutelbloemstraat 1, 9404 GE Assen, Nederland (3.3 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Multifunctioneel Centrum Pittelo. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Multifunctioneel Centrum Pittelo. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment