Reviews over Museum & Groentewinkel Mak, Voorstraat 26, Spijkenisse

5/5 - (2 stemmen)

Museum & Groentewinkel MAK is een unieke plek gelegen aan de Voorstraat 26 in Spijkenisse. Het is meer dan alleen een museum; het is ook een groentewinkel waar bezoekers kunnen genieten van lokale producten en een unieke winkelervaring.

Overzicht van Museum & Groentewinkel Mak

Museum & Groentewinkel MAK is een unieke plek gelegen aan de Voorstraat 26 in Spijkenisse. Het is meer dan alleen een museum; het is ook een groentewinkel waar bezoekers kunnen genieten van lokale producten en een unieke winkelervaring. Het museum is gevestigd in een historisch pand en biedt een fascinerende kijk op de rijke geschiedenis van de regio. Met zijn bijzondere combinatie van museum en groentewinkel, is het een must-visit bestemming voor zowel geschiedenisliefhebbers als foodies.

Hoewel het museum en de groentewinkel op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag gesloten zijn, kunnen bezoekers op zaterdag van 13:00 tot 16:30 uur welkom geheten worden. Het is een uitstekende gelegenheid om de diverse en interessante collecties te verkennen en te genieten van de lokale producten die te koop worden aangeboden. Met een mix van historische artefacten en verse groenten en fruit, is Museum & Groentewinkel MAK een unieke bestemming die zeker de moeite waard is om te bezoeken.

 Foto’s van Museum & Groentewinkel Mak

Foto’s van Museum & Groentewinkel Mak

Bezoekers die interesse hebben in lokale geschiedenis zullen zeker genieten van de collecties die in het museum tentoongesteld worden. Van oude foto's en documenten tot voorwerpen die de geschiedenis van de regio illustreren, er is genoeg te ontdekken en te leren. Bovendien biedt de groentewinkel bezoekers de kans om lokale producten te kopen en te genieten van de smaken van het gebied.

Hoewel er geen restaurant aanwezig is, kunnen bezoekers na hun museumbezoek en winkelervaring de nabijgelegen eetgelegenheden verkennen om te genieten van heerlijke maaltijden en lokale lekkernijen.

 Foto’s van Museum & Groentewinkel Mak

Foto’s van Museum & Groentewinkel Mak

Voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke ervaring, is Museum & Groentewinkel MAK een niet te missen bestemming in Spijkenisse. Met zijn interessante combinatie van geschiedenis, cultuur en lokale producten, biedt het een fascinerende kijk op de regio. Of u nu een geschiedenisliefhebber bent, een foodie of gewoon op zoek bent naar iets nieuws, deze unieke plek heeft voor ieder wat wils. Plan een bezoek aan Museum & Groentewinkel MAK en laat u verrassen door wat het te bieden heeft.

Meer informatie over Museum & Groentewinkel Mak

Museum & Groentewinkel Mak Foto’s van Museum & Groentewinkel Mak
Openingstijden
Maandag 8 jul.Gesloten
Dinsdag 9 jul.Gesloten
Woensdag 10 jul.Gesloten
Donderdag 11 jul.Gesloten
Vrijdag 12 jul.Gesloten
Zaterdag 13 jul.13:00 tot 16:30
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Museum & Groentewinkel Mak
Museum: 5(2 reviews)
 • Voorstraat 26, 3201 BB Spijkenisse, Nederland
 • http://www.groentewinkelmak.nl/
 • +31181620746
 • 0.46 km (Afstand van het stadscentrum van Spijkenisse naar Museum & Groentewinkel Mak).

Foto’s van Museum & Groentewinkel Mak

Reviewoverzicht van Museum & Groentewinkel Mak

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Museum & Groentewinkel Mak hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Museum & Groentewinkel Mak en een geschikte keuze maken.

ImageBen hier binnen geweest tijdens de open monumenten dag, er werd verteld over hoe het er vroeger aan toeging. Als je hier naar binnen gaat stap je echt terug in de tijd.Image

Rene Verschoor
11 december 2022

ImageIk ben hier heen geweest voor mijn stage, we hadden met de kinderen een uitje er naar toe, de mensen waren erg vriendelijk en namen alle tijd om de kinderen alles uit te leggen, we waren er iets langer dan een uurtje maar ik raad het zeker aan om een keer naar binnen te gaan als die open is.Image

Daphne De Goeij
10 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Museum & Groentewinkel Mak die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

De Zonnewachters
80% klanten tevreden
3201 BR Spijkenisse, Nederland (0.27 km).
80% klanten tevreden
Maaswijkweg 10, 3203 LG Spijkenisse, Nederland (1.77 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Museum & Groentewinkel Mak. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Museum & Groentewinkel Mak. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

2 Comments

 • Daphne De Goeij
  Daphne De Goeij
  Posted 10 december, 2022 at 7:04 pm 0Likes
  Ik ben hier heen geweest voor mijn stage, we hadden met de kinderen een uitje er naar toe, de mensen waren erg vriendelijk en namen alle tijd om de kinderen alles uit te leggen, we waren er iets langer dan een uurtje maar ik raad het zeker aan om een keer naar binnen te gaan als die open is.
 • Rene Verschoor
  Rene Verschoor
  Posted 11 december, 2022 at 12:36 am 0Likes
  Ben hier binnen geweest tijdens de open monumenten dag, er werd verteld over hoe het er vroeger aan toeging. Als je hier naar binnen gaat stap je echt terug in de tijd.

Leave a comment