Reviews over Oogwereld Bremer, Centrumpassage 126, Capelle aan den IJssel

4/5 - (19 stemmen)

Oogwereld Bremer bevindt zich in de Centrumpassage 126 in Capelle aan den IJssel en is een gerenommeerde opticien die gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige oogzorg en brillen van topkwaliteit.

Overzicht van Oogwereld Bremer

Oogwereld Bremer bevindt zich in de Centrumpassage 126 in Capelle aan den IJssel en is een gerenommeerde opticien die gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige oogzorg en brillen van topkwaliteit. Met een focus op uitstekende service en klanttevredenheid, is Oogwereld Bremer de ideale bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar professioneel advies en hoogwaardige optische producten.

De openingstijden van Oogwereld Bremer zijn van dinsdag tot en met zaterdag, met ruime werktijden om tegemoet te komen aan de behoeften van alle klanten. Op vrijdag is de winkel zelfs geopend tot 20:00, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om na hun werk langs te komen voor een oogmeting of het uitzoeken van een nieuwe bril. Daarnaast is de winkel rolstoeltoegankelijk, met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid, waardoor Oogwereld Bremer voor iedereen toegankelijk is. Bovendien biedt de winkel ook gratis wifi aan, zodat klanten kunnen genieten van een naadloze winkelervaring.

 Foto’s van Oogwereld Bremer

Foto’s van Oogwereld Bremer

Als het gaat om betalingsopties, biedt Oogwereld Bremer klanten veel flexibiliteit, met de mogelijkheid om zowel met betaalpassen als creditcards te betalen, evenals de optie voor contactloos mobiel betalen. Daarnaast is de winkel ook LGBTQ+ vriendelijk, waardoor het een inclusieve en gastvrije omgeving creëert voor alle klanten.

Met een toegewijd team van professionals en een breed scala aan kwaliteitsproducten, is Oogwereld Bremer de ultieme bestemming voor al uw optische behoeften. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe bril of contactlenzen, of gewoon een deskundig advies wilt over oogzorg, het vriendelijke team bij Oogwereld Bremer staat klaar om u te helpen. Neem contact op met de winkel op 0104502522 of breng een bezoek aan de winkel in Capelle aan den IJssel voor een uitstekende optische ervaring die voldoet aan al uw behoeften.

 Foto’s van Oogwereld Bremer

Foto’s van Oogwereld Bremer

Meer informatie over Oogwereld Bremer

Oogwereld Bremer Foto’s van Oogwereld Bremer
Openingstijden
Maandag 15 jul.Gesloten
Dinsdag 16 jul.09:15 tot 17:30
Woensdag 17 jul.09:15 tot 17:30
Donderdag 18 jul.09:15 tot 17:30
Vrijdag 19 jul.09:15 tot 17:30 - 18:30 tot 20:00
Zaterdag 20 jul.09:15 tot 17:00
Zondag 21 jul.Gesloten
Locatie en contact van Oogwereld Bremer
Opticien: 4(19 reviews)
 • Centrumpassage 126, 2903 HE Capelle aan den IJssel, Nederland
 • https://www.oogwereld.nl/vestigingen/oogwereld-bremer
 • +31104502522
 • 0.55 km (Afstand van het stadscentrum van Capelle aan den IJssel naar Oogwereld Bremer).

Foto’s van Oogwereld Bremer

Reviewoverzicht van Oogwereld Bremer

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Oogwereld Bremer hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Oogwereld Bremer en een geschikte keuze maken.

ImageZeer fijne deskundige zaak, al jaren goed geholpen door Robert en Ben. Robert is erg vakkundig . Ik ben zeer tevreden.Image

wilma klevering
20 december 2022

ImageKlant onvriendelijk personeel en een zeer dure zaak niet zo vreemd dat mensen naar de grote concurrent gaan waar je wel netjes en beleeft wordt geholpen en dat ook nog eens voor de helft van de prijs wat braemer vraagtImage

Teus Krijgsman
18 december 2022

ImageAfgelopen week ben ik zeer fijn geslaagd bij Oogwereld Bremer. Het zijn zeer prettige mensen, die je voorzien van vakkundig advies in zowel oogmeting als montuurkeuze! We komen er al jaren naar volle tevredenheid.Image

Herman Poelsma
17 december 2022

ImageGa ik er op een vrijdagavond heen omdat ik op internet ziet dat ze geopend zijn tot 20:00 kom ik er tot mijn stomme verbazing daar achter dat het rolluik naar beneden zit en de winkel dus gesloten is. Ben ik er voor Jan met de korte achternaam heen gereden! Beetje jammer. Dus maar naar een concurrent gegaan die wel gewoon open is op een koopavondImage

Roland van Egdom
12 december 2022

Imagena een aantal issues met mijn nieuwe bril voortreffelijk en tot volle tevredenheid en meer geholpen door Bremer Opticiens. Ik ben door de service zeer geïmponeerd. Werkelijk top afgehandeld en nog nooit zoveel complimenten gekregen over mijn bril.Image

Aernout Willems
1 januari 2020

ImageEen professionele houding op een heel prettige manier. Zeer kundige mensen die weten waar ze het over hebben. Vakkennis is daar het sleutelwoord. En dan de gezelligheid, want onder het genot van een kopje koffie kom je tot de beste resultaten. Zeker waar het gaat over de keuze van een montuur. Ja, ze hebben er kijk op. Da's zeker.Image

Arno Duizendstra
13 maart 2019

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Oogwereld Bremer die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Centrumpassage 126, 2903 HE Capelle aan den IJssel, Nederland.

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Oogwereld Bremer. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Oogwereld Bremer. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

11 Comments

 • Nelleke Slotboom (Yoga Capelle)
  Nelleke Slotboom (Yoga Capelle)
  Posted 24 februari, 2017 at 9:29 am 0Likes
  Ik heb al jaren goede ervaringen met opticien Bremer
 • Arno Duizendstra
  Arno Duizendstra
  Posted 13 maart, 2019 at 1:04 pm 0Likes
  Een professionele houding op een heel prettige manier. Zeer kundige mensen die weten waar ze het over hebben. Vakkennis is daar het sleutelwoord. En dan de gezelligheid, want onder het genot van een kopje koffie kom je tot de beste resultaten. Zeker waar het gaat over de keuze van een montuur. Ja, ze hebben er kijk op. Da’s zeker.
 • Aernout Willems
  Aernout Willems
  Posted 1 januari, 2020 at 6:24 pm 0Likes
  na een aantal issues met mijn nieuwe bril voortreffelijk en tot volle tevredenheid en meer geholpen door Bremer Opticiens. Ik ben door de service zeer geïmponeerd. Werkelijk top afgehandeld en nog nooit zoveel complimenten gekregen over mijn bril.
 • els hubregtse
  els hubregtse
  Posted 1 februari, 2020 at 4:00 pm 0Likes
  Prima service en persoonlijke aandacht.
  En wat een mooie monturen.
  Die zie je niet in elke opticien
 • Leon Man
  Leon Man
  Posted 13 oktober, 2020 at 5:53 pm 0Likes
  Ongelofelijk hoe ze hier schofterig klanten behandelen. Bremer ‘lokt’ de klanten met misleidende reclames op internet om proeflezen te halen en dat je langs kon komen om ze aan te laten meten. Omdat ik bijna gestalkt ben om eindelijk langs te gaan, werd ik afgewimpeld dat het niet zo werkte en moest maar een afspraak maken om nog een keer langs te komen lekker klantvriendelijk werd ik behandeld…ik draag al jaren lenzen en wilde ze proberen maar kijk wel uit om er zaken te doen voortaan. Er zijn genoeg andere ‘goede brilzaken’!! Een afrader, afgedankt interieur ook, ik ben er zeer verbolgen over.
 • Gerrit van Weerdhuizen
  Gerrit van Weerdhuizen
  Posted 18 oktober, 2020 at 8:38 pm 0Likes
  Uitstekend geholpen
 • Hans Dijkers
  Hans Dijkers
  Posted 10 december, 2022 at 11:02 am 0Likes
  In januari 2021 een bril voor mijn vrouw gekocht met Variluxglaxen. Na een half jaar terug gegaan omdat het totaal niet lukte om na een lange gewenningstijd met die bril te lezen of kijken. Nieuwe oogmeting en nieuwe glazen besteld, maar ook dat mocht niet baten. Zeker nog 8 keer langsgeweest om steeds weer iets bij te stellen. Hierbij niet altijd even vriendelijk te woord gestaan….uiteindelijk (een jaar na dato) elders second opinion gevraagd met als resultaat dat de oogmeting van het linkeroog maar liefst 0,7 punten afweek van de dubbele meting bij Bremer…..Met andere woorden: zeer duur prutswerk. Bril met glazen van eur 2000,- met slechte service en gewoon in het water gegooid! Mijn vrouw was al meer dan 20 jaar klant bij Bremer, diverse brillen gekocht, maar nu is het echt over! Schande!

  Zaterdag 12 maart 2022 hebben wij een uitermate goed gesprek gehad met de heer Bremer, waarin de door ons geschetste ervaringen/problemen alsnog tot volle tevredenheid zijn opgelost.. De persoonlijke aanpak van de heer Bremer wordt door ons in hoge mate gewaardeerd.

 • Roland van Egdom
  Roland van Egdom
  Posted 12 december, 2022 at 9:51 pm 0Likes
  Ga ik er op een vrijdagavond heen omdat ik op internet ziet dat ze geopend zijn tot 20:00 kom ik er tot mijn stomme verbazing daar achter dat het rolluik naar beneden zit en de winkel dus gesloten is. Ben ik er voor Jan met de korte achternaam heen gereden!
  Beetje jammer.
  Dus maar naar een concurrent gegaan die wel gewoon open is op een koopavond
 • Herman Poelsma
  Herman Poelsma
  Posted 17 december, 2022 at 9:47 pm 0Likes
  Afgelopen week ben ik zeer fijn geslaagd bij Oogwereld Bremer. Het zijn zeer prettige mensen, die je voorzien van vakkundig advies in zowel oogmeting als montuurkeuze! We komen er al jaren naar volle tevredenheid.
 • Teus Krijgsman
  Teus Krijgsman
  Posted 18 december, 2022 at 7:34 pm 0Likes
  Klant onvriendelijk personeel en een zeer dure zaak niet zo vreemd dat mensen naar de grote concurrent gaan waar je wel netjes en beleeft wordt geholpen en dat ook nog eens voor de helft van de prijs wat braemer vraagt
 • wilma klevering
  wilma klevering
  Posted 20 december, 2022 at 6:58 pm 0Likes
  Zeer fijne deskundige zaak, al jaren goed geholpen door Robert en Ben. Robert is erg vakkundig . Ik ben zeer tevreden.

Leave a comment