Reviews over Op Hees – Natuurmonumenten, Wieksloterweg Oostzijde 11, Soest

5/5 - (6 stemmen)

Op Hees – Natuurmonumenten is een prachtig nationaal bos gelegen aan de Wieksloterweg Oostzijde 11 in Soest. Dit natuurmonument is de ideale plek voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een plek om te ontspannen en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Overzicht van Op Hees - Natuurmonumenten

Op Hees - Natuurmonumenten is een prachtig nationaal bos gelegen aan de Wieksloterweg Oostzijde 11 in Soest. Dit natuurmonument is de ideale plek voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een plek om te ontspannen en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Het bos is elke dag van de week, 24 uur per dag geopend, waardoor bezoekers op elk moment van de dag van de rust en schoonheid van de natuur kunnen genieten.

Het bos biedt verschillende activiteiten voor bezoekers, waaronder wandelen. Op Hees - Natuurmonumenten is uitermate geschikt voor wandelaars van alle niveaus. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen wandeling of juist een stevige trektocht wilt maken, het bos biedt voor ieder wat wils. Daarnaast is het bos ook zeer geschikt voor kinderen, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen om samen van de natuur te genieten. Hoewel er geen specifieke kindvriendelijke wandelroutes zijn, kunnen kinderen zich toch prima vermaken in het bos.

 Foto’s van Op Hees - Natuurmonumenten

Foto’s van Op Hees - Natuurmonumenten

Voor bezoekers die graag hun trouwe viervoeter willen meenemen, is er ook goed nieuws. Honden zijn toegestaan in Op Hees - Natuurmonumenten, waardoor ook zij kunnen genieten van de prachtige omgeving. Kortom, het nationaal bos biedt voor elk wat wils en is de ideale locatie voor een ontspannen dag in de natuur.

Het team van Natuurmonumenten zorgt ervoor dat het bos goed onderhouden wordt en dat bezoekers kunnen genieten van een schone en veilige omgeving. Op Hees - Natuurmonumenten is dan ook de perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en tot rust te komen te midden van de natuur. Of je nu alleen, met je gezin of met je hond komt, het bos verwelkomt iedereen met open armen.

 Foto’s van Op Hees - Natuurmonumenten

Foto’s van Op Hees - Natuurmonumenten

Kortom, voor een heerlijke dag in de natuur ben je bij Op Hees - Natuurmonumenten aan het juiste adres. Kom langs en ontdek zelf de rust en schoonheid van dit prachtige nationaal bos.

Meer informatie over Op Hees - Natuurmonumenten

Op Hees - Natuurmonumenten Foto’s van Op Hees - Natuurmonumenten
Openingstijden
Maandag 8 jul.24 uur geopend
Dinsdag 9 jul.24 uur geopend
Woensdag 10 jul.24 uur geopend
Donderdag 11 jul.24 uur geopend
Vrijdag 12 jul.24 uur geopend
Zaterdag 13 jul.24 uur geopend
Zondag 14 jul.24 uur geopend
Locatie en contact van Op Hees - Natuurmonumenten
Nationaal bos: 5(6 reviews)
 • Wieksloterweg Oostzijde 11, 3766 LS Soest, Nederland
 • https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/op-hees
 • 3.54 km (Afstand van het stadscentrum van Soest naar Op Hees - Natuurmonumenten).

Foto’s van Op Hees - Natuurmonumenten

Reviewoverzicht van Op Hees - Natuurmonumenten

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Op Hees - Natuurmonumenten hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Op Hees - Natuurmonumenten en een geschikte keuze maken.

ImageKlein natuurgebiedje van Natuurmonumenten, maar met genoeg aansluitende natuurgebieden kun je moeiteloos tot aan Amersfoort of Hilversum in de de natuur lopen. Dit gebied is relatief rustig door de verder opgelegen en druk bezochte Soesterduinen. Iets verder op bij de Voetbalclub en Boscomplex de Hees is er een parkeergelegenheid.Image

Joost
15 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Op Hees - Natuurmonumenten die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Wieksloterweg Oostzijde 9, 3766 LS Soest, Nederland (0.59 km).
100% klanten tevreden
Gerritslaan 3766, Soest, Nederland (1.05 km).
100% klanten tevreden
Wieksloterweg Oostzijde 10, 3766 LS Soest, Nederland (1.65 km).
100% klanten tevreden
3766 EG Soest, Nederland (1.81 km).
80% klanten tevreden
Belvedèreweg 2, 3762 EE Soest, Nederland (2.16 km).
80% klanten tevreden
Foekenlaan 25, Soest, Nederland (2.17 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Op Hees - Natuurmonumenten. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Op Hees - Natuurmonumenten. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

6 Comments

 • Joost
  Joost
  Posted 15 december, 2022 at 4:32 pm 0Likes
  Klein natuurgebiedje van Natuurmonumenten, maar met genoeg aansluitende natuurgebieden kun je moeiteloos tot aan Amersfoort of Hilversum in de de natuur lopen. Dit gebied is relatief rustig door de verder opgelegen en druk bezochte Soesterduinen.

  Iets verder op bij de Voetbalclub en Boscomplex de Hees is er een parkeergelegenheid.

 • Jeroen Hoek
  Jeroen Hoek
  Posted 21 december, 2022 at 7:28 pm 0Likes
  Zo mooi!… …
 • kees foekens
  kees foekens
  Posted 13 februari, 2023 at 10:14 am 0Likes
  Prettig wandel gebied
 • Martijn Haaijer
  Martijn Haaijer
  Posted 17 juli, 2023 at 7:38 pm 0Likes
  Prettige plek om te wandelen. Af en toe kom je een wandelaar of ree tegen
 • mohamad yazdi
  mohamad yazdi
  Posted 23 oktober, 2023 at 4:37 pm 0Likes
  Prachtig, met de geluiden van vogels
 • ed groen
  ed groen
  Posted 15 december, 2023 at 2:18 pm 0Likes
  Mooi natuurgebied wandelen mountainbike kan allemaal

Leave a comment