Reviews over Osteopathie Sol Veenendaal, Nijverheidslaan 3m

5/5 - (1 stemmen)

Osteopathie Sol Veenendaal is een gerenommeerde osteopaat gevestigd aan de Nijverheidslaan 3m, 3903 AL Veenendaal. De kliniek is geopend van maandag tot en met vrijdag, met een sluitingstijd van 17:00 uur.

Overzicht van Osteopathie Sol Veenendaal

Osteopathie Sol Veenendaal is een gerenommeerde osteopaat gevestigd aan de Nijverheidslaan 3m, 3903 AL Veenendaal. De kliniek is geopend van maandag tot en met vrijdag, met een sluitingstijd van 17:00 uur. Osteopathie Sol Veenendaal is een vooruitstrevende praktijk die zich toelegt op het bieden van hoogwaardige zorg aan al haar patiënten. De praktijk is uitermate geschikt voor mensen die op zoek zijn naar alternatieve behandelingsmethoden en zich willen richten op hun algehele welzijn.

De locatie is rolstoeltoegankelijk met speciale parkeerplaatsen en zitplaatsen voor rolstoelgebruikers. Helaas is er geen rolstoeltoegankelijk toilet aanwezig, maar de praktijk beschikt wel over een standaard toilet. Osteopathie Sol Veenendaal streeft ernaar om een veilige en gastvrije omgeving te bieden voor al haar patiënten, ongeacht hun achtergrond. De kliniek is LGBTQ+ vriendelijk en zorgt voor een veilige omgeving voor transgenders.

Bij Osteopathie Sol Veenendaal is het maken van een afspraak verplicht. Dit zorgt ervoor dat elke patiënt de benodigde tijd en aandacht krijgt tijdens hun bezoek. Dit is een teken van toewijding aan de patiëntenzorg die de praktijk hoog in het vaandel heeft staan.

Patiënten kunnen bij Osteopathie Sol Veenendaal terecht voor een breed scala aan osteopathische behandelingen. De praktijk staat bekend om haar professionele en deskundige benadering van osteopathie, waarbij de focus ligt op het herstellen van het natuurlijke evenwicht van het lichaam. De ervaren osteopaten nemen de tijd om de specifieke behoeften van elke patiënt te begrijpen en een op maat gemaakt behandelplan op te stellen.

Osteopathie Sol Veenendaal is een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar hoogwaardige osteopathische zorg in een gastvrije en veilige omgeving. Met haar toewijding aan patiëntenzorg, toegankelijkheid en professionele benadering, is Osteopathie Sol Veenendaal de plek waar patiënten zich op hun gemak kunnen voelen terwijl ze werken aan hun welzijn.

Meer informatie over Osteopathie Sol Veenendaal

Osteopathie Sol Veenendaal Foto’s van Osteopathie Sol Veenendaal
Openingstijden
Maandag 22 jul.Gesloten
Dinsdag 23 jul.Gesloten
Woensdag 24 jul.Gesloten
Donderdag 25 jul.Gesloten
Vrijdag 26 jul.09:00 tot 17:00
Zaterdag 27 jul.Gesloten
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Osteopathie Sol Veenendaal
Osteopaat: 5(1 reviews)
  • Nijverheidslaan 3m, 3903 AL Veenendaal, Nederland
  • http://www.osteopathiesol.nl/;%20%20http://www.osteopathieveenendaal.nl
  • +31651695919
  • 0.45 km (Afstand van het stadscentrum van Veenendaal naar Osteopathie Sol Veenendaal).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Osteopathie Sol Veenendaal die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Nijverheidslaan 1 f, 3901 HC Veenendaal, Nederland.
100% klanten tevreden
Nijverheidslaan 1-E, 3903 AL Veenendaal, Nederland (0.01 km).
80% klanten tevreden
Kerkewijk 56, 3901 EJ Veenendaal, Nederland (0.56 km).
100% klanten tevreden
Nijverheidslaan 97, 3903 AN Veenendaal, Nederland (0.59 km).
Care For Women Veenendaal
100% klanten tevreden
Kerkewijk 92, 3904 JG Veenendaal, Nederland (0.62 km).
80% klanten tevreden
Hoofdstraat 30-32, 3901 AN Veenendaal, Nederland (1 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Osteopathie Sol Veenendaal. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Osteopathie Sol Veenendaal. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment