Reviews over Pa-Tatjes On Tour, Saturnusstraat 323, Spijkenisse

5/5 - (22 stemmen)

Welkom bij Pa-Tatjes On Tour, een cateringbedrijf gevestigd in Spijkenisse. Pa-Tatjes On Tour is gespecialiseerd in het leveren van heerlijke en verse aardappelgerechten op locatie. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een verjaardagsfeest of een ander evenement, Pa-Tatjes On Tour staat klaar om uw gasten te verwennen met hun smakelijke en creatieve gerechten.

Overzicht van Pa-Tatjes On Tour

Welkom bij Pa-Tatjes On Tour, een cateringbedrijf gevestigd in Spijkenisse. Pa-Tatjes On Tour is gespecialiseerd in het leveren van heerlijke en verse aardappelgerechten op locatie. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een verjaardagsfeest of een ander evenement, Pa-Tatjes On Tour staat klaar om uw gasten te verwennen met hun smakelijke en creatieve gerechten. Het bedrijf is gevestigd op Saturnusstraat 323, 3204 TS Spijkenisse en is eenvoudig te bereiken.

Met een uitgebreid menu biedt Pa-Tatjes On Tour een breed scala aan aardappelgerechten, van klassieke frietjes tot creatieve en verrassende opties zoals aardappelwafels en aardappelspiesjes. Het team van Pa-Tatjes On Tour is zeer flexibel en kan zich aanpassen aan de wensen van de klant, of het nu gaat om vegetarische, veganistische of glutenvrije opties, het bedrijf kan aan alle dieetwensen voldoen.

Het bedrijf streeft ernaar om niet alleen heerlijk eten te leveren, maar ook een geweldige ervaring. Het team van Pa-Tatjes On Tour zorgt voor een professionele en vriendelijke service, waardoor uw evenement soepel verloopt en uw gasten tevreden en verzadigd naar huis gaan.

Pa-Tatjes On Tour is trots op hun vermogen om op maat gemaakte menu's te creëren die perfect passen bij de smaak en behoeften van de klant. Of u nu op zoek bent naar een informele en feestelijke sfeer met aardappellollies en aardappelchips of een meer formele en elegante setting met aardappelkroketten en aardappelgratin, het team kan aan al uw wensen voldoen.

Als u op zoek bent naar een unieke en smakelijke toevoeging aan uw evenement, neem dan contact op met Pa-Tatjes On Tour. U kunt telefonisch contact opnemen via 0611586820 of een kijkje nemen op hun website https://www.pa-tatjes.nl/ voor meer informatie en om een offerte aan te vragen. Laat Pa-Tatjes On Tour uw volgende evenement omtoveren tot een onvergetelijke en smakelijke ervaring!

Meer informatie over Pa-Tatjes On Tour

Locatie en contact van Pa-Tatjes On Tour
  • Saturnusstraat 323, 3204 TS Spijkenisse, Nederland
  • https://www.pa-tatjes.nl/
  • +31611586820
  • 1.47 km (Afstand van het stadscentrum van Spijkenisse naar Pa-Tatjes On Tour).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Pa-Tatjes On Tour die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Visserskreek 72, 3206 GR Spijkenisse, Nederland (1.71 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Pa-Tatjes On Tour. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Pa-Tatjes On Tour. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment