Reviews over Paramedisch Centrum Parkstraat, Zoom 18, Assen

5/5 - (21 stemmen)

Paramedisch Centrum Parkstraat is een fysiotherapiepraktijk gelegen aan de Zoom 18 in Assen. Met een toegewijd team van professionals bieden zij hoogwaardige fysiotherapie en revalidatiediensten aan hun patiënten.

Overzicht van Paramedisch Centrum Parkstraat

Paramedisch Centrum Parkstraat is een fysiotherapiepraktijk gelegen aan de Zoom 18 in Assen. Met een toegewijd team van professionals bieden zij hoogwaardige fysiotherapie en revalidatiediensten aan hun patiënten. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag, met ruime openingstijden om aan de behoeften van hun patiënten te voldoen. Het centrum is rolstoeltoegankelijk, met voorzieningen zoals een rolstoeltoegankelijk toilet, ingang, lift en parkeergelegenheid.

Wat Paramedisch Centrum Parkstraat onderscheidt, is hun toewijding aan het bieden van een comfortabele en gastvrije omgeving voor al hun patiënten. Met een focus op toegankelijkheid, is de praktijk uitgerust met voorzieningen voor rolstoelgebruikers, waardoor iedereen de zorg kan krijgen die ze nodig hebben. Met een toegankelijk toilet, ingang en lift, is het centrum ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van alle patiënten, ongeacht hun mobiliteitsniveau.

Naast het bieden van toegankelijke faciliteiten, neemt Paramedisch Centrum Parkstraat ook nieuwe patiënten aan. Met hun toegewijde team van professionals, zijn ze in staat om een breed scala aan patiënten te behandelen en te begeleiden op hun reis naar herstel en welzijn. Of het nu gaat om revalidatie na een blessure, het verlichten van pijnlijke symptomen of het verbeteren van de algehele mobiliteit, het centrum biedt gepersonaliseerde zorg op maat van elke patiënt.

Door het aanbieden van hoogwaardige fysiotherapie en revalidatiediensten, streeft Paramedisch Centrum Parkstraat ernaar om het leven van hun patiënten te verbeteren en hun welzijn te bevorderen. Met een focus op het creëren van een ondersteunende en gastvrije omgeving, ontvangen patiënten de zorg en aandacht die ze verdienen. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare fysiotherapiepraktijk die toegankelijk is en nieuwe patiënten aanneemt, dan is Paramedisch Centrum Parkstraat de ideale keuze voor u.

Meer informatie over Paramedisch Centrum Parkstraat

Paramedisch Centrum Parkstraat Foto’s van Paramedisch Centrum Parkstraat
Openingstijden
Maandag 15 jul.08:00 tot 21:00
Dinsdag 16 jul.08:00 tot 21:00
Woensdag 17 jul.08:00 tot 18:00
Donderdag 18 jul.08:00 tot 18:00
Vrijdag 19 jul.08:00 tot 18:00
Zaterdag 20 jul.Gesloten
Zondag 21 jul.Gesloten
Locatie en contact van Paramedisch Centrum Parkstraat
  • Zoom 18, 9405 PS Assen, Nederland
  • http://www.pcpassen.nl/
  • +31592330163
  • 3.34 km (Afstand van het stadscentrum van Assen naar Paramedisch Centrum Parkstraat).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Paramedisch Centrum Parkstraat die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Kloostersingel 3, 9408 AL Assen, Nederland (0.88 km).
80% klanten tevreden
Oostergracht 2, 9408 MR Assen, Nederland (0.99 km).
100% klanten tevreden
Scharmbarg 43, 9407 EA Assen, Nederland (3.93 km).
80% klanten tevreden
J.C. van Markenstraat 6a, 9403 AS Assen, Nederland (3.93 km).
Van Der Knaap En Postmus Fysiotherapeuten І Locatie Messchenstaete
80% klanten tevreden
Hoekbree 3, 9403 GR Assen, Nederland (4.9 km).
Oedeem En Fysiotherapie Jansen
80% klanten tevreden
Bezembinderstraat 1A, 9403 VT Assen, Nederland (5.58 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Paramedisch Centrum Parkstraat. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Paramedisch Centrum Parkstraat. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment