Reviews over Partycentrum Zaal Aad Leeuwe, Burgemeester Thomas Wackersstraat 61, Roermond

4/5 - (7 stemmen)

Partycentrum Zaal Aad Leeuwe is een van de meest populaire locaties voor feesten en evenementen in Roermond. Gelegen aan de Burgemeester Thomas Wackersstraat 61, biedt deze locatie een scala aan cateringmogelijkheden voor verschillende soorten evenementen.

Overzicht van Partycentrum Zaal Aad Leeuwe

Partycentrum Zaal Aad Leeuwe is een van de meest populaire locaties voor feesten en evenementen in Roermond. Gelegen aan de Burgemeester Thomas Wackersstraat 61, biedt deze locatie een scala aan cateringmogelijkheden voor verschillende soorten evenementen. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum, bruiloft of bedrijfsbijeenkomst, Partycentrum Zaal Aad Leeuwe heeft alles wat je nodig hebt om je gasten te overweldigen en van je evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Met een prachtige ambiance en sfeervolle inrichting is Partycentrum Zaal Aad Leeuwe de perfecte locatie voor mensen die op zoek zijn naar een gezellige en gastvrije plek om van elkaars gezelschap te genieten. De ruime zaal biedt voldoende ruimte voor grote groepen, terwijl de knusse hoekjes zorgen voor een intieme sfeer voor kleinere bijeenkomsten.

 Foto’s van Partycentrum Zaal Aad Leeuwe

Foto’s van Partycentrum Zaal Aad Leeuwe

Wat betreft serviceopties, biedt Partycentrum Zaal Aad Leeuwe verschillende mogelijkheden. Ter plaatse eten is uiteraard mogelijk, en de locatie is rolstoeltoegankelijk, met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Betalen is ook eenvoudig, met de mogelijkheid om met betaalpassen, contactloos mobiel betalen en creditcards te betalen.

De werktijden van Partycentrum Zaal Aad Leeuwe maken het de ideale locatie voor feesten en evenementen, met openingstijden tot in de late uren. Of het nu gaat om een avondfeest of een gezellige middagbijeenkomst op zondag, deze locatie past zich moeiteloos aan aan de behoeften van elke gast.

 Foto’s van Partycentrum Zaal Aad Leeuwe

Foto’s van Partycentrum Zaal Aad Leeuwe

Voor meer informatie en reserveringen, kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Partycentrum Zaal Aad Leeuwe, of bellen naar het telefoonnummer 0475326701. Ook voor vragen over specifieke wensen of dieetvereisten is het personeel van deze locatie altijd bereid om te helpen en te zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor elke gast.

Kortom, als je op zoek bent naar de perfecte locatie voor je volgende feest of evenement, dan is Partycentrum Zaal Aad Leeuwe de ideale keuze. Met een uitstekende service, toegankelijkheid en sfeervolle ambiance, zal deze locatie zeker aan al je verwachtingen voldoen en meer.

Meer informatie over Partycentrum Zaal Aad Leeuwe

Partycentrum Zaal Aad Leeuwe Foto’s van Partycentrum Zaal Aad Leeuwe
Openingstijden
Maandag 15 jul.18:00 tot 01:00
Dinsdag 16 jul.18:00 tot 01:00
Woensdag 17 jul.Gesloten
Donderdag 18 jul.18:00 tot 01:00
Vrijdag 19 jul.17:00 tot 02:00
Zaterdag 20 jul.16:00 tot 02:00
Zondag 21 jul.14:00 tot 00:00
Locatie en contact van Partycentrum Zaal Aad Leeuwe
Catering: 4(7 reviews)
 • Burgemeester Thomas Wackersstraat 61, 6041 AK Roermond, Nederland
 • http://partycentrum-aadleeuwe.eatbu.com/
 • +31475326701
 • 1.8 km (Afstand van het stadscentrum van Roermond naar Partycentrum Zaal Aad Leeuwe).

Reviewoverzicht van Partycentrum Zaal Aad Leeuwe

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Partycentrum Zaal Aad Leeuwe hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Partycentrum Zaal Aad Leeuwe en een geschikte keuze maken.

ImageSuper lekker eten en drinken.....en geweldig vriendelijke bediening..... En kwaliteit prijs verhouding is gunstig voor jou als klantImage

john ratelband
13 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Partycentrum Zaal Aad Leeuwe die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Julianalaan 2, 6042 JG Roermond, Nederland (1.34 km).
80% klanten tevreden
Steegstraat 7b, 6041 EA Roermond, Nederland (1.66 km).
80% klanten tevreden
Kruisherenstraat 300, 6041 HK Roermond, Nederland (2.27 km).
80% klanten tevreden
Dorpsstraat 32, 6042 LC Roermond, Nederland (3.33 km).
100% klanten tevreden
Muggenbroekerlaan 39, 6045 BA Roermond, Nederland (3.48 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Partycentrum Zaal Aad Leeuwe. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Partycentrum Zaal Aad Leeuwe. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

2 Comments

 • Phil Child
  Phil Child
  Posted 9 januari, 2022 at 11:33 pm 0Likes
  Een leuk café met een vriendelijke klantenkring, ook op maandag geopend
 • john ratelband
  john ratelband
  Posted 13 december, 2022 at 11:12 pm 0Likes
  Super lekker eten en drinken…..en geweldig vriendelijke bediening…..
  En kwaliteit prijs verhouding is gunstig voor jou als klant

Leave a comment