Reviews over Pedicuresalon De Voetstap, Melkhoeve 22, Houten

5/5 - (47 stemmen)

Pedicuresalon De Voetstap bevindt zich in het pittoreske Houten en is een toonaangevende nagelstudio die gespecialiseerd is in pedicurebehandelingen. Gelegen aan de Melkhoeve 22, 3992 XT, biedt deze salon een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw voeten er op hun best uitzien en aanvoelen.

Overzicht van Pedicuresalon De Voetstap

Pedicuresalon De Voetstap bevindt zich in het pittoreske Houten en is een toonaangevende nagelstudio die gespecialiseerd is in pedicurebehandelingen. Gelegen aan de Melkhoeve 22, 3992 XT, biedt deze salon een uitgebreid scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw voeten er op hun best uitzien en aanvoelen. Met een team van professionele en ervaren nagelstylisten, is Pedicuresalon De Voetstap de ideale plek voor liefhebbers van een perfecte pedicure.

Wat Pedicuresalon De Voetstap onderscheidt van andere nagelstudio's is de toegankelijkheid en de voorzieningen die het biedt aan haar klanten. De salon heeft speciale rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor rolstoelgebruikers. Bovendien heeft de salon een toegankelijk toilet, wat bijdraagt aan het comfort van alle klanten. Het toegankelijk zijn voor iedereen is een punt van trots voor Pedicuresalon De Voetstap en het toont hun toewijding aan het bieden van hoogwaardige diensten aan al hun klanten.

Met een bezoek aan de website van Pedicuresalon De Voetstap, https://www.pedicuresalondevoetstap.nl/, kun je eenvoudig een afspraak maken of meer informatie vinden over de verschillende behandelingen die de salon aanbiedt. Of je nu op zoek bent naar een klassieke pedicure, een spa-behandeling voor je voeten of een trendy nagellak, deze nagelstudio heeft alles in huis om jouw wensen te vervullen.

De klanten van Pedicuresalon De Voetstap komen keer op keer terug vanwege de uitzonderlijke kwaliteit van de diensten die ze bieden. Het team van deskundige nagelstylisten staat bekend om hun aandacht voor detail en hun vermogen om aan de individuele behoeften van elke klant te voldoen. Bovendien heerst er een gastvrije sfeer in de salon, waardoor klanten zich direct op hun gemak voelen.

Al met al is Pedicuresalon De Voetstap de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een professionele en klantgerichte nagelstudio. Met toegankelijkheid, hoogwaardige voorzieningen en een toegewijd team, ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring die je voeten extra blij zal maken. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf waarom Pedicuresalon De Voetstap zo geliefd is.

Meer informatie over Pedicuresalon De Voetstap

Locatie en contact van Pedicuresalon De Voetstap
  • Melkhoeve 22, 3992 XT Houten, Nederland
  • https://www.pedicuresalondevoetstap.nl/
  • +31306376925
  • 0.23 km (Afstand van het stadscentrum van Houten naar Pedicuresalon De Voetstap).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Pedicuresalon De Voetstap die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Het Kant 37, 3995 DZ Houten, Nederland (0.08 km).
100% klanten tevreden
Koolmeeshaag, 3993 AP Houten, Nederland (0.43 km).
Beauty For Me
100% klanten tevreden
De Weide 36, 3993 DW Houten, Nederland (0.96 km).
80% klanten tevreden
Kruisboog 4, 3994 AE Houten, Nederland (1.26 km).
100% klanten tevreden
Piazza 77, 3995 XL Houten, Nederland (2.27 km).
80% klanten tevreden
Stuwmeer 65, 3994 HH Houten, Nederland (2.49 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Pedicuresalon De Voetstap. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Pedicuresalon De Voetstap. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment