Reviews over Personal Trainer Fitness, Van Doesburgveld 1, Barendrecht

4/5 - (22 stemmen)

Personal Trainer Fitness is dé plek in Barendrecht voor iedereen die op zoek is naar professionele begeleiding bij het behalen van fitnessdoelen. Gelegen aan Van Doesburgveld 1, biedt deze fitnessstudio een breed scala aan trainingsmogelijkheden, geleid door ervaren personal trainers.

Overzicht van Personal Trainer Fitness

Personal Trainer Fitness is dé plek in Barendrecht voor iedereen die op zoek is naar professionele begeleiding bij het behalen van fitnessdoelen. Gelegen aan Van Doesburgveld 1, biedt deze fitnessstudio een breed scala aan trainingsmogelijkheden, geleid door ervaren personal trainers. Of je nu wilt werken aan krachttraining, conditieverbetering, gewichtsverlies of een ander specifiek doel hebt, de deskundige trainers van Personal Trainer Fitness staan klaar om je te helpen.

De trainingsfaciliteit is zeven dagen per week geopend, van 09:00 tot 15:00, waardoor het gemakkelijk is om een trainingsschema te vinden dat past bij jouw drukke leven. Bovendien is de locatie rolstoeltoegankelijk en biedt het voldoende parkeergelegenheid.

Wat deze fitnessstudio onderscheidt van andere locaties is de nadruk op persoonlijke begeleiding. Bij Personal Trainer Fitness geloven ze dat het hebben van een persoonlijke trainer de sleutel is tot het behalen van langdurige en effectieve resultaten. Daarom bieden ze op maat gemaakte trainingsprogramma's die zijn afgestemd op de individuele behoeften en doelen van elke klant. Of je nu een beginner bent die net begint met sporten, of een ervaren atleet die zijn prestaties naar een hoger niveau wil tillen, de trainers van Personal Trainer Fitness staan voor je klaar.

Naast de persoonlijke begeleiding, beschikt de fitnessstudio over moderne apparatuur en faciliteiten die ervoor zorgen dat jouw trainingen veilig en effectief zijn. Bovendien is er een toilet beschikbaar en zijn er services op locatie zodat bedrijven ook gebruik kunnen maken van de diensten van Personal Trainer Fitness.

Voor meer informatie of het plannen van een intakegesprek kun je contact opnemen met Personal Trainer Fitness op 0629556511. Of je nu je fysieke kracht wilt verbeteren, wilt werken aan je conditie of gewoon op zoek bent naar een gezondere levensstijl, Personal Trainer Fitness is de ideale plek voor iedereen die op zoek is naar professionele, persoonlijke begeleiding op het gebied van fitness.

Meer informatie over Personal Trainer Fitness

Personal Trainer Fitness Foto’s van Personal Trainer Fitness
Openingstijden
Maandag 15 jul.09:00 tot 15:00
Dinsdag 16 jul.09:00 tot 15:00
Woensdag 17 jul.09:00 tot 15:00
Donderdag 18 jul.09:00 tot 15:00
Vrijdag 19 jul.09:00 tot 15:00
Zaterdag 20 jul.09:00 tot 15:00
Zondag 21 jul.09:00 tot 15:00
Locatie en contact van Personal Trainer Fitness
  • Van Doesburgveld 1, 2992 HG Barendrecht, Nederland
  • +31629556511
  • 1.42 km (Afstand van het stadscentrum van Barendrecht naar Personal Trainer Fitness).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Personal Trainer Fitness die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

Fitness Carnisselande B.v.
80% klanten tevreden
Hamburg 204, 2993 LG Barendrecht, Nederland (1.46 km).
100% klanten tevreden
Escudostraat 2, 2991 XV Barendrecht, Nederland (1.96 km).
100% klanten tevreden
Middeldijkerplein 93-95 2993 DL, 2993 DL Barendrecht, Nederland (2.35 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Personal Trainer Fitness. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Personal Trainer Fitness. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment