Reviews over Piet Piet Koffie, Lageweg 37, Katwijk aan Zee

4/5 - (10 stemmen)

Piet Piet Koffie is een koffiebranderij gevestigd aan de Lageweg 37, F4, in het schilderachtige Katwijk aan Zee. Deze unieke en charmante locatie biedt bezoekers de mogelijkheid om het ambacht van koffiebranden van dichtbij te ervaren.

Overzicht van Piet Piet Koffie

Piet Piet Koffie is een koffiebranderij gevestigd aan de Lageweg 37, F4, in het schilderachtige Katwijk aan Zee. Deze unieke en charmante locatie biedt bezoekers de mogelijkheid om het ambacht van koffiebranden van dichtbij te ervaren. De koffiebranderij is gespecialiseerd in het branden van hoogwaardige koffiebonen, afkomstig uit diverse delen van de wereld. De eigenaar, Piet Piet, is een gepassioneerde koffiekenner die zijn kennis en expertise graag deelt met gasten en klanten.

De koffiebranderij is gevestigd in een sfeervolle en gezellige omgeving, waar bezoekers zich direct thuis zullen voelen. De geur van vers gebrande koffiebonen vult de ruimte en zorgt voor een ware smaakbeleving. Naast het branden van koffiebonen, biedt Piet Piet Koffie ook diverse koffieproeverijen en workshops aan. Hier kunnen gasten onder begeleiding van Piet Piet zelf, kennismaken met verschillende koffiesoorten en de kunst van het koffieproeven ontdekken.

 Foto’s van Piet Piet Koffie

Foto’s van Piet Piet Koffie

Met een bezoek aan Piet Piet Koffie kunnen koffieliefhebbers hun passie voor koffie naar een hoger niveau tillen. De koffiebranderij is de ideale plek om meer te leren over koffie, van het brandproces tot het zetten van de perfecte kop koffie. Bovendien is de locatie ook te huur voor besloten evenementen en bijeenkomsten, waarbij koffie uiteraard centraal staat.

Hoewel de werktijden beperkt zijn, is een bezoek aan Piet Piet Koffie zeker de moeite waard. Tijdens de openingstijden op vrijdag van 16:00 tot 17:00 kunnen bezoekers de koffiebranderij in volle bedrijvigheid ervaren en genieten van de ongeëvenaarde geur en smaak van vers gebrande koffie. Bovendien kunnen gasten ook terecht op de website van Piet Piet Koffie voor meer informatie en het bestellen van koffiebonen en andere koffieproducten.

 Foto’s van Piet Piet Koffie

Foto’s van Piet Piet Koffie

Al met al is Piet Piet Koffie een unieke en inspirerende locatie voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar een authentieke koffie-ervaring. Of je nu een fervent koffiedrinker bent of gewoonweg geïnteresseerd bent in het ambacht van koffiebranden, bij Piet Piet Koffie ben je aan het juiste adres.

Meer informatie over Piet Piet Koffie

Piet Piet Koffie Foto’s van Piet Piet Koffie
Openingstijden
Maandag 8 jul.Gesloten
Dinsdag 9 jul.Gesloten
Woensdag 10 jul.Gesloten
Donderdag 11 jul.Gesloten
Vrijdag 12 jul.16:00 tot 17:00
Zaterdag 13 jul.Gesloten
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Piet Piet Koffie
Koffiebranders: 4(10 reviews)
 • Lageweg 37, F4, 2222 AG Katwijk aan Zee, Nederland
 • https://www.pietpietkoffie.nl/

Reviewoverzicht van Piet Piet Koffie

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Piet Piet Koffie hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Piet Piet Koffie en een geschikte keuze maken.

ImageOnlangs zijn we overgestapt naar de 'Piet Piet' koffie op kantoor. Dit was een goede keuze, elke dag, je werkdag goed beginnen met deze heerlijke koffie!Image

Maurice van den Oever
20 maart 2023

ImageEnorm lekkere koffie. Toen ik het maalde rook de koffie al heerlijk, heel anders dan 'normale' koffie. De koffie proeft fantastisch, zacht, beetje zoetig maar nog steeds naar koffie, is ook helemaal niet bitter of zuur oid. Zeker voor herhaling vatbaar!Image

Dennis
16 maart 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Piet Piet Koffie die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
E.A. Borgerstraat 50, 2225 AS Katwijk aan Zee, Nederland (2.69 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Piet Piet Koffie. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Piet Piet Koffie. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

7 Comments

 • Dennis
  Dennis
  Posted 16 maart, 2023 at 11:10 am 0Likes
  Enorm lekkere koffie.
  Toen ik het maalde rook de koffie al heerlijk, heel anders dan ‘normale’ koffie.
  De koffie proeft fantastisch, zacht, beetje zoetig maar nog steeds naar koffie, is ook helemaal niet bitter of zuur oid.
  Zeker voor herhaling vatbaar!
 • Jelte van der Goot
  Jelte van der Goot
  Posted 16 maart, 2023 at 2:07 pm 0Likes
  Speciality coffee die ook lekker is uit mijn eenvoudige krups machine! Aanrader
 • Maurice van den Oever
  Maurice van den Oever
  Posted 20 maart, 2023 at 7:10 am 0Likes
  Onlangs zijn we overgestapt naar de ‘Piet Piet’ koffie op kantoor. Dit was een goede keuze, elke dag, je werkdag goed beginnen met deze heerlijke koffie!
 • Maurice van den Oever
  Maurice van den Oever
  Posted 27 maart, 2023 at 6:19 pm 0Likes
  Heerlijke koffie!!
 • Iris Velthuijzen
  Iris Velthuijzen
  Posted 20 april, 2023 at 3:02 pm 0Likes
  Smaakvolle bonen, lievelingskoffie!
 • Lotte Bosma
  Lotte Bosma
  Posted 24 april, 2023 at 2:40 pm 0Likes
  Heerlijke koffie!!
 • Kim Poelsema
  Kim Poelsema
  Posted 26 april, 2023 at 11:40 am 0Likes
  Dankjewel!!

Leave a comment