Reviews over Planet Piercing, Eurode-Park 1, Kerkrade

4/5 - (47 stemmen)

Planet Piercing is dé plek in Kerkrade waar liefhebbers van bodypiercing terecht kunnen voor hoogwaardige en professionele piercings. Gelegen op een centrale locatie in Eurode-Park 1, biedt Planet Piercing een unieke en moderne ruimte waar klanten zich direct op hun gemak zullen voelen.

Overzicht van Planet Piercing

Planet Piercing is dé plek in Kerkrade waar liefhebbers van bodypiercing terecht kunnen voor hoogwaardige en professionele piercings. Gelegen op een centrale locatie in Eurode-Park 1, biedt Planet Piercing een unieke en moderne ruimte waar klanten zich direct op hun gemak zullen voelen. Met een ervaren team van piercers, die allen gecertificeerd zijn in hygiëne en sterilisatie, ben je gegarandeerd in goede handen bij Planet Piercing.

De zaak beschikt over een uitgebreid assortiment aan piercingsieraden van de hoogste kwaliteit, waardoor klanten altijd de perfecte piercing kunnen vinden die bij hun persoonlijke stijl en smaak past. Daarnaast staat het team van Planet Piercing klaar om klanten te voorzien van deskundig advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste piercing, het verzorgen van de nieuwe piercing en het beantwoorden van alle vragen die zij mogelijk hebben.

Naast het aanbieden van professionele piercingservices, is Planet Piercing ook de ideale plek voor het laten zetten van een eerste piercing. Het vriendelijke en ervaren team zorgt ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen en met vol vertrouwen kunnen beslissen welke piercing zij graag willen laten zetten. Bovendien wordt bij Planet Piercing de nadruk gelegd op een professionele en hygiënische werkomgeving, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken en apparatuur om de veiligheid en gezondheid van klanten te waarborgen.

Klanten van Planet Piercing zijn laaiend enthousiast over de professionele service en resultaten die zij hebben ontvangen. De zaak heeft dan ook een uitstekende reputatie opgebouwd in Kerkrade en ver daarbuiten. Met klanttevredenheid als hoogste prioriteit, streeft Planet Piercing ernaar om elke klant een onvergetelijke ervaring te bieden, waarbij kwaliteit, hygiëne en persoonlijke aandacht centraal staan.

Kortom, voor een professionele, veilige en hoogwaardige piercingervaring is Planet Piercing de ultieme bestemming. Of je nu op zoek bent naar je eerste piercing, een nieuwe toevoeging aan je verzameling of gewoon deskundig advies wilt, Planet Piercing biedt alles wat je nodig hebt voor een perfecte piercingervaring.

Meer informatie over Planet Piercing

Locatie en contact van Planet Piercing
  • Eurode-Park 1, 6461 KB Kerkrade, Nederland
  • 1.1 km (Afstand van het stadscentrum van Kerkrade naar Planet Piercing).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Planet Piercing die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Hoofdstraat 32, 6461 CR Kerkrade, Nederland (1.01 km).
80% klanten tevreden
Sint Pieterstraat 23, 6463 CP Kerkrade, Nederland (1.71 km).
80% klanten tevreden
Haanraderstraat 56A, 6464 EV Kerkrade, Nederland (2.97 km).
80% klanten tevreden
Akerstraat 97 A, 6466 HD Kerkrade, Nederland (3.96 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Planet Piercing. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Planet Piercing. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment