Reviews over Qt Scan B.v., W.M. Dudokweg 55, Heerhugowaard

4/5 - (12 stemmen)

QT Scan B.V. is een toonaangevend zorgcentrum gelegen aan de W.M. Dudokweg 55 in Heerhugowaard. Het is een ultramoderne faciliteit die gespecialiseerd is in het aanbieden van geavanceerde scans en diagnostische oplossingen.

Overzicht van Qt Scan B.v.

QT Scan B.V. is een toonaangevend zorgcentrum gelegen aan de W.M. Dudokweg 55 in Heerhugowaard. Het is een ultramoderne faciliteit die gespecialiseerd is in het aanbieden van geavanceerde scans en diagnostische oplossingen. Met een toegewijd team van professionals en state-of-the-art apparatuur, streeft QT Scan B.V. ernaar om de hoogste kwaliteit van zorg en service te bieden aan al haar patiënten.

Het zorgcentrum is trots op het feit dat het rolstoeltoegankelijk is, met zowel een rolstoeltoegankelijke ingang als parkeergelegenheid. Dit zorgt ervoor dat alle patiënten, ongeacht hun mobiliteitsbehoeften, gemakkelijk toegang hebben tot de faciliteit. Bovendien is de locatie gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar, met voldoende parkeergelegenheid voor alle bezoekers.

De werktijden van QT Scan B.V. zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:00. Deze uren zijn zorgvuldig gekozen om tegemoet te komen aan de behoeften van patiënten en om ervoor te zorgen dat iedereen de zorg en aandacht krijgt die ze verdienen. Het zorgcentrum is op zaterdag en zondag gesloten, maar het toegewijde team staat klaar om op doordeweekse dagen patiënten te ontvangen en te ondersteunen.

Het zorgcentrum biedt een breed scala aan diensten, waaronder MRI-scans, CT-scans, röntgenfoto's en echografieën. Met geavanceerde technologie en ervaren radiologen streeft QT Scan B.V. ernaar om nauwkeurige diagnose en uitstekende zorg te leveren aan al haar patiënten. Bovendien wordt elke patiënt behandeld met respect, begrip en vriendelijkheid, wat bijdraagt aan een positieve ervaring voor iedereen die het zorgcentrum bezoekt.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunnen geïnteresseerden contact opnemen met QT Scan B.V. via telefoonnummer 0850291714. Daarnaast kunnen bezoekers de officiële website van het zorgcentrum bezoeken, http://www.qt-scan.com/, voor meer details over de aangeboden diensten en faciliteiten. QT Scan B.V. staat klaar om te helpen en biedt de beste zorg en diagnostische oplossingen voor iedereen die het nodig heeft.

Meer informatie over Qt Scan B.v.

Qt Scan B.v. Foto’s van Qt Scan B.v.
Openingstijden
Maandag 15 jul.09:00 tot 12:00
Dinsdag 16 jul.09:00 tot 12:00
Woensdag 17 jul.09:00 tot 12:00
Donderdag 18 jul.09:00 tot 12:00
Vrijdag 19 jul.09:00 tot 12:00
Zaterdag 20 jul.Gesloten
Zondag 21 jul.Gesloten
Locatie en contact van Qt Scan B.v.
  • W.M. Dudokweg 55, 1703 DC Heerhugowaard, Nederland
  • http://www.qt-scan.com/
  • +31850291714
  • 1.07 km (Afstand van het stadscentrum van Heerhugowaard naar Qt Scan B.v.).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Qt Scan B.v. die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Stationsplein 49, 1703 WD Heerhugowaard, Nederland (0.68 km).
100% klanten tevreden
Middenweg 53, 1703 RB Heerhugowaard, Nederland (0.87 km).
80% klanten tevreden
Dreef 2-A, 1701 GP Heerhugowaard, Nederland (2.04 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Qt Scan B.v.. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Qt Scan B.v.. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment