Reviews over Raadhuis Voor De Kunst, Torenstraat 7, Velsen-Zuid

4/5 - (16 stemmen)

Raadhuis Voor De Kunst is een charmante kunstgalerie gelegen aan de Torenstraat 7 in Velsen-Zuid. Met een breed scala aan kunstwerken, van schilderijen tot beeldhouwwerken, is deze plek een must-see voor kunstliefhebbers van alle leeftijden.

Overzicht van Raadhuis Voor De Kunst

Raadhuis Voor De Kunst is een charmante kunstgalerie gelegen aan de Torenstraat 7 in Velsen-Zuid. Met een breed scala aan kunstwerken, van schilderijen tot beeldhouwwerken, is deze plek een must-see voor kunstliefhebbers van alle leeftijden. De galerie is gehuisvest in een prachtig historisch pand, dat een unieke sfeer toevoegt aan de expositie.

Het Raadhuis Voor De Kunst biedt bezoekers de mogelijkheid om te genieten van hoogwaardige kunst in een intieme en gastvrije omgeving. Of je nu een ervaren kunstkenner bent of gewoon op zoek bent naar een inspirerende middag, deze galerie heeft voor ieder wat wils.

 Foto’s van Raadhuis Voor De Kunst

Foto’s van Raadhuis Voor De Kunst

De galerie beschikt over een toilet voor bezoekers, maar heeft helaas geen restaurantfaciliteiten. Echter, met een gunstige ligging in het centrum van Velsen-Zuid, zijn er tal van eetgelegenheden in de omgeving waar bezoekers kunnen genieten van een hapje en drankje voor of na hun bezoek aan de galerie.

Met een toegewijd en gepassioneerd team dat altijd klaar staat om bezoekers te verwelkomen en te voorzien van informatie over de kunstwerken, is een bezoek aan Raadhuis Voor De Kunst een onvergetelijke ervaring. Bovendien organiseert de galerie regelmatig evenementen en exposities om nieuwe en opkomende kunstenaars te promoten, waardoor er altijd iets nieuws te ontdekken valt.

 Foto’s van Raadhuis Voor De Kunst

Foto’s van Raadhuis Voor De Kunst

Voor meer informatie over de galerie, zoals openingstijden en toekomstige tentoonstellingen, kunnen bezoekers terecht op de website van Raadhuis Voor De Kunst of contact opnemen via telefoonnummer 0255518051.

Kortom, Raadhuis Voor De Kunst is een unieke bestemming voor kunstliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige kunst in een historische en sfeervolle omgeving. Met een prachtige collectie kunstwerken en een gastvrij team dat altijd klaar staat om bezoekers te verwelkomen, is een bezoek aan deze galerie een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en cultuur.

Meer informatie over Raadhuis Voor De Kunst

Locatie en contact van Raadhuis Voor De Kunst
Kunstgalerie: 4(16 reviews)
 • Torenstraat 7, 1981 BC Velsen-Zuid, Nederland
 • http://www.raadhuisvoordekunst.nl/
 • +31255518051
 • 2.11 km (Afstand van het stadscentrum van Velsen-Zuid naar Raadhuis Voor De Kunst).

Foto’s van Raadhuis Voor De Kunst

Reviewoverzicht van Raadhuis Voor De Kunst

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Raadhuis Voor De Kunst hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Raadhuis Voor De Kunst en een geschikte keuze maken.

ImageLeuke plek om bijvoorbeeld een expositie in te richten. Wel warm aankleden in de winter. Het is er koud.Image

Willemien Kamps
8 december 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Raadhuis Voor De Kunst die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Raadhuis Voor De Kunst. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Raadhuis Voor De Kunst. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

7 Comments

 • Re Noo
  Re Noo
  Posted 21 december, 2016 at 10:55 pm 0Likes
  Geweldig mooie straatjes met mooie gebouwen.
 • Kevin Dekkers
  Kevin Dekkers
  Posted 3 oktober, 2018 at 11:30 am 0Likes
  Leuke kerst tentoonstelling en ook prachtig beeldhouwwerk.
 • Hans Kloos
  Hans Kloos
  Posted 15 december, 2018 at 12:22 pm 0Likes
  Prachtige locatie, leuke mensen
 • Roberta en Michael Koorevaar
  Roberta en Michael Koorevaar
  Posted 6 februari, 2020 at 5:05 pm 0Likes
  Broedplaats van creativiteit
 • Ad De Vries
  Ad De Vries
  Posted 14 januari, 2022 at 5:15 pm 0Likes
  Het oude dorp alleen is al een beleving. De e positie in het oude raadhuis is apart!
 • Gert B
  Gert B
  Posted 1 december, 2023 at 1:10 pm 0Likes
  Goed
 • Willemien Kamps
  Willemien Kamps
  Posted 8 december, 2023 at 2:37 pm 0Likes
  Leuke plek om bijvoorbeeld een expositie in te richten. Wel warm aankleden in de winter. Het is er koud.

Leave a comment