Reviews over Reflexologiepraktijk Suzanne Van Kasteren, Kloosterhof 6a, Veldhoven

4/5 - (2 stemmen)

Reflexologiepraktijk Suzanne van Kasteren is een toonaangevende reflexologiepraktijk gelegen aan Kloosterhof 6a in Veldhoven. Suzanne is een ervaren reflexoloog die gespecialiseerd is in het behandelen van verschillende klachten door middel van reflexologie.

Overzicht van Reflexologiepraktijk Suzanne Van Kasteren

Reflexologiepraktijk Suzanne van Kasteren is een toonaangevende reflexologiepraktijk gelegen aan Kloosterhof 6a in Veldhoven. Suzanne is een ervaren reflexoloog die gespecialiseerd is in het behandelen van verschillende klachten door middel van reflexologie. Met een holistische benadering van gezondheid en welzijn, biedt Suzanne haar cliënten een veilige en ontspannende omgeving waar ze kunnen werken aan het herstellen van de balans in hun lichaam.

De praktijk is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over rolstoeltoegankelijke voorzieningen, waaronder een rolstoeltoegankelijk toilet en parkeergelegenheid. Dit zorgt ervoor dat iedereen, ongeacht hun fysieke beperkingen, van de voordelen van reflexologie kan genieten.

 Foto’s van  Reflexologiepraktijk Suzanne Van Kasteren

Foto’s van Reflexologiepraktijk Suzanne Van Kasteren

Suzanne verwelkomt nieuwe patiënten en biedt flexibele werktijden aan om tegemoet te komen aan de drukke schema's van haar cliënten. De praktijk is geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 08:30 tot 14:00 uur. Dit biedt cliënten de mogelijkheid om een afspraak te plannen die past bij hun eigen schema. Bovendien is het gemakkelijk om een afspraak te maken via het telefoonnummer 0651537172 of via de website van de praktijk.

Reflexologie is een effectieve vorm van therapie die gericht is op het stimuleren van de natuurlijke genezingsprocessen in het lichaam. Suzanne heeft een bewezen staat van dienst in het helpen van haar cliënten bij het omgaan met stress, het verminderen van pijn en het verbeteren van hun algehele welzijn. Door middel van drukpuntmassage op de voeten en handen, helpt Suzanne haar cliënten om de balans in hun lichaam te herstellen en de energiestromen te bevorderen.

 Foto’s van  Reflexologiepraktijk Suzanne Van Kasteren

Foto’s van Reflexologiepraktijk Suzanne Van Kasteren

Of je nu last hebt van lichamelijke klachten, emotionele stress of gewoon op zoek bent naar een moment van ontspanning, Reflexologiepraktijk Suzanne van Kasteren biedt een oplossing op maat. Met persoonlijke aandacht en zorgzaamheid streeft Suzanne ernaar om haar cliënten te helpen een gezonder en evenwichtiger leven te leiden.

Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf de voordelen van reflexologie bij Reflexologiepraktijk Suzanne van Kasteren!

Meer informatie over Reflexologiepraktijk Suzanne Van Kasteren

Reflexologiepraktijk Suzanne Van Kasteren Foto’s van Reflexologiepraktijk Suzanne Van Kasteren
Openingstijden
Maandag 8 jul.08:30 tot 14:00
Dinsdag 9 jul.08:30 tot 14:00
Woensdag 10 jul.08:30 tot 14:00
Donderdag 11 jul.Gesloten
Vrijdag 12 jul.Gesloten
Zaterdag 13 jul.Gesloten
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Reflexologiepraktijk Suzanne Van Kasteren
Reflexoloog: 4(2 reviews)
  • Kloosterhof 6a, 5504 HR Veldhoven, Nederland
  • http://www.reflexologie-veldhoven.nl/
  • +31651537172
  • 1.92 km (Afstand van het stadscentrum van Veldhoven naar Reflexologiepraktijk Suzanne Van Kasteren).

Foto’s van Reflexologiepraktijk Suzanne Van Kasteren

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Reflexologiepraktijk Suzanne Van Kasteren die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Het Gewad 21, 5504 TK Veldhoven, Nederland (0.29 km).
80% klanten tevreden
Sterrenlaan 146, 5505 AL Veldhoven, Nederland (0.84 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Reflexologiepraktijk Suzanne Van Kasteren. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Reflexologiepraktijk Suzanne Van Kasteren. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment