Reviews over Rijschool Rayden, Lisdoddestraat 5, Assen

4/5 - (1 stemmen)

Rijschool Rayden is een gerenommeerde autorijschool gevestigd aan de Lisdoddestraat 5 in Assen. Met een focus op het leveren van hoogwaardig rijonderwijs en een goede klantenservice, heeft de rijschool een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio.

Overzicht van Rijschool Rayden

Rijschool Rayden is een gerenommeerde autorijschool gevestigd aan de Lisdoddestraat 5 in Assen. Met een focus op het leveren van hoogwaardig rijonderwijs en een goede klantenservice, heeft de rijschool een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio. De rijschool is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Bij Rijschool Rayden kunnen leerlingen terecht voor professionele rijlessen, ongeacht hun ervaringsniveau. Het team van ervaren instructeurs is goed opgeleid en toegewijd om elke leerling te helpen slagen. Of het nu gaat om het behalen van het rijbewijs B of een opfriscursus voor ervaren bestuurders, de rijschool biedt een breed scala aan lessen die afgestemd zijn op de individuele behoeften van elke leerling.

De rijschool streeft ernaar om een veilige en ondersteunende leeromgeving te bieden, waar leerlingen met vertrouwen en comfort kunnen leren autorijden. Daarnaast zet Rijschool Rayden zich in voor het geven van duidelijke en gestructureerde instructies, waardoor leerlingen snel vooruitgang kunnen boeken. Het doel is om elke leerling de vaardigheden en kennis bij te brengen die nodig zijn om veilig en zelfverzekerd de weg op te kunnen.

Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij Rijschool Rayden. Het vriendelijke en behulpzame personeel zorgt ervoor dat elke leerling zich op zijn gemak voelt en geniet van de rijlessen. Bovendien hanteert de rijschool een transparante en eerlijke benadering, waarbij duidelijke communicatie en respect voor elke leerling centraal staan.

Voor meer informatie over de beschikbare lessen, tarieven en inschrijvingen, kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Rijschool Rayden of telefonisch contact opnemen via 0611416856. Rijschool Rayden nodigt iedereen uit om de weg naar veilig en zelfverzekerd autorijden in te slaan en biedt daarbij de nodige begeleiding en ondersteuning. Onderschat het belang van een goede rijopleiding niet en kies voor Rijschool Rayden voor een professionele en betrouwbare rijopleiding.

Meer informatie over Rijschool Rayden

Locatie en contact van Rijschool Rayden
Autorijschool: 4(1 reviews)
 • Lisdoddestraat 5, 9404 KE Assen, Nederland
 • https://www.rijschoolrayden.nl/
 • +31611416856
 • 1.54 km (Afstand van het stadscentrum van Assen naar Rijschool Rayden).

Reviewoverzicht van Rijschool Rayden

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Rijschool Rayden hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Rijschool Rayden en een geschikte keuze maken.

ImageBij Dennis heb ik mijn rijexamen in 1 keer gehaald! Dat is mede te danken aan de kundige, vriendelijke en geduldige manier waarop hij lesgeeft. Absoluut een aanrader om hier je rijlessen te volgen!Image

Eva Arends
27 april 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Rijschool Rayden die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Apollopad 78, 9401 ZA Assen, Nederland (1.62 km).
100% klanten tevreden
Picardtstraat 12, 9406 JT Assen, Nederland (2.75 km).
80% klanten tevreden
De Haar 9, 9405 TE Assen, Nederland (4.58 km).
80% klanten tevreden
Kersenhof 20, 9408 AS Assen, Nederland (4.84 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Rijschool Rayden. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Rijschool Rayden. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

1 Comment

 • Eva Arends
  Eva Arends
  Posted 27 april, 2023 at 10:15 pm 0Likes
  Bij Dennis heb ik mijn rijexamen in 1 keer gehaald! Dat is mede te danken aan de kundige, vriendelijke en geduldige manier waarop hij lesgeeft. Absoluut een aanrader om hier je rijlessen te volgen!

Leave a comment