Reviews over Rooms-Katholieke Basisschool Maria In Campis, Echtenstraat 1, Assen

4/5 - (4 stemmen)

Welkom bij de Rooms-Katholieke Basisschool (RKBS) Maria in Campis in Assen! Deze bruisende basisschool is gelegen aan de Echtenstraat 1 en staat bekend om haar toegankelijke en inclusieve karakter. De school is gemakkelijk bereikbaar via het telefoonnummer 0592340684 en staat open voor alle kinderen, ongeacht achtergrond of capaciteiten.

Overzicht van Rooms-Katholieke Basisschool Maria In Campis

Welkom bij de Rooms-Katholieke Basisschool (RKBS) Maria in Campis in Assen! Deze bruisende basisschool is gelegen aan de Echtenstraat 1 en staat bekend om haar toegankelijke en inclusieve karakter. De school is gemakkelijk bereikbaar via het telefoonnummer 0592340684 en staat open voor alle kinderen, ongeacht achtergrond of capaciteiten. Met een rolstoeltoegankelijke ingang is de school toegankelijk voor alle kinderen, waardoor iedereen zich welkom voelt bij RKBS Maria in Campis.

De basisschool is een warme en veilige omgeving waar kinderen worden aangemoedigd om zichzelf te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken. Het team van toegewijde leerkrachten en medewerkers zet zich in om een stimulerende leeromgeving te creëren waarin ieder kind de kans krijgt om het beste uit zichzelf te halen. Bovendien hecht RKBS Maria in Campis veel waarde aan de kernwaarden van het katholieke geloof, waardoor kinderen niet alleen academisch worden gevormd, maar ook worden gestimuleerd in hun persoonlijke en spirituele groei.

De school biedt een breed scala aan activiteiten en programma's, zowel binnen als buiten het klaslokaal. Van sportdagen en culturele uitstapjes tot educatieve projecten, RKBS Maria in Campis streeft ernaar om een gevarieerd en boeiend curriculum aan te bieden dat de leerlingen inspireert en motiveert. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan individuele begeleiding en ondersteuning, zodat ieder kind zich gezien en gehoord voelt.

Naast het stimuleren van persoonlijke groei, hecht RKBS Maria in Campis ook veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. De school staat open voor samenwerking met ouders, buurtbewoners en lokale organisaties om een hechte gemeenschap te vormen waarin iedereen elkaar ondersteunt en inspireert. Door middel van diverse sociale en maatschappelijke projecten leren de leerlingen om zich bewust te zijn van de wereld om hen heen en om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

Kortom, de Rooms-Katholieke Basisschool Maria in Campis is een dynamische en inclusieve leeromgeving waar ieder kind de kans krijgt om te groeien, te leren en zichzelf te zijn. Met haar toegankelijke en stimulerende karakter is de school een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een betrokken en inspirerende basisschool voor hun kinderen.

Meer informatie over Rooms-Katholieke Basisschool Maria In Campis

Locatie en contact van Rooms-Katholieke Basisschool Maria In Campis
Basisschool: 4(4 reviews)
  • Echtenstraat 1, 9402 JA Assen, Nederland
  • +31592340684
  • 0.86 km (Afstand van het stadscentrum van Assen naar Rooms-Katholieke Basisschool Maria In Campis).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Rooms-Katholieke Basisschool Maria In Campis die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Wethouder Bergerweg 2A, 9406 XP Assen, Nederland (0.77 km).
80% klanten tevreden
Industrieweg 3, 9402 NP Assen, Nederland (0.83 km).
100% klanten tevreden
Markt 7, 9401 GS Assen, Nederland (1.13 km).
80% klanten tevreden
Epe 83, 9406 HK Assen, Nederland (1.35 km).
80% klanten tevreden
Veenwalweg 5, 9407 AM Assen, Nederland (1.52 km).
100% klanten tevreden
Scharmbarg 1, 9407 EA Assen, Nederland (1.63 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Rooms-Katholieke Basisschool Maria In Campis. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Rooms-Katholieke Basisschool Maria In Campis. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

1 Comment

Leave a comment