Reviews over Saif Auto’s, Winkler Prinsstraat 43, Assen

5/5 - (9 stemmen)

Saif Auto’s is een gerenommeerde autoreparatie- en onderhoudsbedrijf gelegen aan de Winkler Prinsstraat 43 in Assen. Met een werkrooster dat van maandag tot en met zaterdag loopt, biedt Saif Auto’s een uitgebreide service aan zijn klanten.

Overzicht van Saif Auto's

Saif Auto's is een gerenommeerde autoreparatie- en onderhoudsbedrijf gelegen aan de Winkler Prinsstraat 43 in Assen. Met een werkrooster dat van maandag tot en met zaterdag loopt, biedt Saif Auto's een uitgebreide service aan zijn klanten. Of het nu gaat om een klein onderhoud of een grote reparatie, het ervaren team van Saif Auto's staat altijd klaar om de klus te klaren.

De locatie is gemakkelijk bereikbaar voor zowel auto's als rolstoelgebruikers, met een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Dit maakt het voor iedereen eenvoudig om het bedrijf te bezoeken en van de diensten gebruik te maken.

 Foto’s van Saif Auto's

Foto’s van Saif Auto's

Met een telefoonnummer dat 24/7 bereikbaar is, zorgt Saif Auto's ervoor dat klanten altijd hulp kunnen krijgen wanneer ze dat nodig hebben. Of het nu gaat om een noodgeval of een vraag over een dienst, het vriendelijke personeel staat altijd klaar om te helpen.

De website van Saif Auto's is ook een handige tool voor klanten, met gedetailleerde informatie over hun diensten en contactgegevens. Het stelt klanten in staat om met een paar klikken een afspraak te maken of meer te weten te komen over de verschillende services die worden aangeboden.

 Foto’s van Saif Auto's

Foto’s van Saif Auto's

Saif Auto's is meer dan alleen een autowerkplaats. Het is een plek waar klanten kunnen vertrouwen op eersteklas service en deskundig advies. Het bedrijf streeft naar uitmuntendheid in alles wat ze doen, en dat is duidelijk te zien in de tevredenheid van hun klanten. Of het nu gaat om een routine-onderhoudsbeurt of een complexe reparatie, het team van Saif Auto's staat altijd klaar om de klus te klaren.

Al met al is Saif Auto's een betrouwbare en toegankelijke locatie voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige autoreparatie- en onderhoudsdiensten in Assen. Met een toegewijd team en een breed scala aan diensten, is Saif Auto's de perfecte plek voor elke autoliefhebber.

Meer informatie over Saif Auto's

Saif Auto's Foto’s van Saif Auto's
Openingstijden
Maandag 22 jul.09:00 tot 18:00
Dinsdag 23 jul.09:00 tot 18:00
Woensdag 24 jul.09:00 tot 18:00
Donderdag 25 jul.09:00 tot 18:00
Vrijdag 26 jul.09:00 tot 18:00
Zaterdag 27 jul.09:00 tot 18:00
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Saif Auto's
Autoreparatie en -onderhoud: 5(9 reviews)
 • Winkler Prinsstraat 43, 9403 AZ Assen, Nederland
 • http://www.carrcrew.nl/
 • +31613977399
 • 1.36 km (Afstand van het stadscentrum van Assen naar Saif Auto's).

Foto’s van Saif Auto's

Reviewoverzicht van Saif Auto's

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Saif Auto's hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Saif Auto's en een geschikte keuze maken.

ImageTop bedrijf. Kom hier altijd mijn apk doen. Ben altijd vriendelijk geholpen. Zeer ervaren personeel. Je krijgt kwaliteit geleverd en passen advies. Mag zeker gewaardeerd worden.Image

Ahmed Touma
28 maart 2023

ImageEerlijke mensen, vriendelijk, en komen hen afspraken na. Goede autos en service. Heb me huidige auto 2 jaar geleden hier gekocht en doe nog steeds mijn reparatie's en onderhoud bij hen.Image

Bassam Ahmed
14 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Saif Auto's die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Van Vlissingenstraat 19, 9403 BB Assen, Nederland (0.04 km).
80% klanten tevreden
Winkler Prinsstraat 22, 9403 AZ Assen, Nederland (0.15 km).
80% klanten tevreden
Wenkebachstraat 10, 9403 BG Assen, Nederland (0.42 km).
80% klanten tevreden
Klompmakerstraat 26A, 9403 VL Assen, Nederland (0.45 km).
Vakgarage Auto Douwes
80% klanten tevreden
A.H.G. Fokkerstraat 18/N, 9403 AP Assen, Nederland (0.52 km).
80% klanten tevreden
W.A. Scholtenstraat 9-B, 9403 AJ Assen, Nederland (0.65 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Saif Auto's. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Saif Auto's. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

8 Comments

 • ssaaer 1994
  ssaaer 1994
  Posted 9 september, 2020 at 9:11 pm 0Likes
  Gd
 • Zakaria Memar
  Zakaria Memar
  Posted 20 september, 2020 at 3:24 pm 0Likes
  Avondmaal garage
 • Jasem Ibrahim
  Jasem Ibrahim
  Posted 10 december, 2020 at 8:35 am 0Likes
  Goede behandeling en uitstekende werknauwkeurigheid
 • Bassam Ahmed
  Bassam Ahmed
  Posted 14 december, 2022 at 12:18 am 0Likes
  Eerlijke mensen, vriendelijk, en komen hen afspraken na. Goede autos en service.

  Heb me huidige auto 2 jaar geleden hier gekocht en doe nog steeds mijn reparatie’s en onderhoud bij hen.

 • Abeer Muawad Muawad
  Abeer Muawad Muawad
  Posted 19 december, 2022 at 7:31 am 0Likes
  Beste plek om uw auto te repareren, na met meer dan 4 verschillende garages te hebben geleden. Eindelijk heb ik de gemakkelijkste oplossing en de meest voordelige prijs gevonden. ervaring is niet genoeg om de garage te beoordelen, maar eerlijkheid is erg belangrijk, anders worden de kosten waanzinnig
  Anderhalve maand lang was ik dronken met mijn auto en niemand wist wat er aan mankeerde. Alle garages die ik bezocht waren onervaren en onveilig. Ze lieten me allemaal begrijpen dat de auto beschadigd was en niet gerepareerd kon worden. Het was beter voor mij om hem te verkopen, omdat het zoveel zou kosten. Maar hier, met een inspectie van tien minuten op basis van ervaring. Hij identificeerde het probleem, repareerde het… en de auto. Ik kwam sterker terug dan voorheen

  Mijn respect voor ervaring en eerlijkheid als ze een professional ontmoeten …………

 • Frederick j
  Frederick j
  Posted 23 maart, 2023 at 4:49 pm 0Likes
  Zojuist nieuwe banden Michelin City Grip 2 120/70-12 TL 58S op mijn Vespa Sprint geplaatst. Dit werd mij geadviseerd. Het bedrijf gaat netjes te werk en de scooter kon snel worden opgehaald. Ik ben zeer tevreden!

  Auto:

  Aardig personeel. Ging er heen voor een APK. Ze hebben ook het oliepeil even nagekeken wat veel te laag bleek te zijn. Toch fijn dat ze dat even gecontroleerd hebben ondanks dat het geen onderdeel van de APK is, waardoor eventueel gevolgschade voorkomen is. Voor de volgende APK of onderhoud ga ik hier zeker weer naar toe.

  Altijd zeer tevreden met verricht werk, service, communicatie en transparantie. Hele zorgvuldige manier waarop deze mensen te werk gaan. Ze nemen de tijd, luisteren goed, zijn echt geïnteresseerd en kwamen met goede oplossingen. Bleven mij goed informeren over prijs en tijdsduur van de werkzaamheden.

  Absolute aanrader

 • Ahmed Touma
  Ahmed Touma
  Posted 28 maart, 2023 at 12:02 am 0Likes
  Top bedrijf. Kom hier altijd mijn apk doen. Ben altijd vriendelijk geholpen.
  Zeer ervaren personeel.

  Je krijgt kwaliteit geleverd en passen advies. Mag zeker gewaardeerd worden.

 • Mohammed Shami
  Mohammed Shami
  Posted 19 september, 2023 at 7:09 am 0Likes
  De beste autogarage en Assen , ik raad aan, en de beste service ooit

Leave a comment