Reviews over Sandra, Diezedal 4, Capelle aan den IJssel

5/5 - (11 stemmen)

Sandra’s Rijschool, gelegen aan Diezedal 4 in Capelle aan den IJssel, is een toonaangevende rijschool die wordt gerund door de ervaren ondernemer Sandra. Als vrouwelijke ondernemer heeft Sandra een passie voor het lesgeven in rijvaardigheid en heeft ze een toegewijd team van instructeurs om haar te ondersteunen.

Overzicht van Sandra

Sandra's Rijschool, gelegen aan Diezedal 4 in Capelle aan den IJssel, is een toonaangevende rijschool die wordt gerund door de ervaren ondernemer Sandra. Als vrouwelijke ondernemer heeft Sandra een passie voor het lesgeven in rijvaardigheid en heeft ze een toegewijd team van instructeurs om haar te ondersteunen. De rijschool biedt een scala aan rijopleidingen aan, met werktijden van maandag tot en met vrijdag, waarbij op vrijdag de werktijd tot 16:00 loopt. Helaas zijn er op zaterdag en zondag geen lessen beschikbaar.

Sandra's rijschool is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogstaande rijlessen in de omgeving van Capelle aan den IJssel. Met haar deskundige instructeurs en gestructureerde lesprogramma kunt u er zeker van zijn dat u de juiste begeleiding en ondersteuning krijgt om een zelfverzekerde en competente bestuurder te worden. Of u nu een beginner bent die net begint met autorijden, of iemand die zijn rijvaardigheid wil verbeteren, Sandra's Rijschool heeft alles in huis om aan uw behoeften te voldoen.

 Foto’s van Sandra

Foto’s van Sandra

Hoewel de rijschool momenteel geen online lessen of diensten op locatie aanbiedt, kunt u nog steeds profiteren van de persoonlijke aanpak en expertise van Sandra en haar team. Met een sterke focus op klanttevredenheid en het leveren van hoogwaardige rijopleidingen, staat Sandra's Rijschool bekend om zijn professionele en vriendelijke benadering.

Sandra en haar team streven ernaar om elke cursist een veilige, zelfverzekerde en verantwoordelijke chauffeur te maken. Met een flexibel lesrooster, duidelijke lesmaterialen en een persoonlijke benadering van elke leerling, kunt u er zeker van zijn dat u bij Sandra's Rijschool in goede handen bent.

 Foto’s van Sandra

Foto’s van Sandra

Of u nu wilt beginnen met rijlessen of uw vaardigheden verder wilt ontwikkelen, nodigen we u uit om contact op te nemen met Sandra's Rijschool en te profiteren van hun uitstekende diensten. U kunt hen telefonisch bereiken op 0630192847, of een bezoek brengen aan hun website voor meer informatie en om uzelf in te schrijven voor een rijopleiding. Met Sandra's Rijschool bent u op de goede weg naar rijvaardigheid en zelfvertrouwen achter het stuur.

Meer informatie over Sandra

Sandra Foto’s van Sandra
Openingstijden
Maandag 22 jul.08:00 tot 18:00
Dinsdag 23 jul.08:00 tot 18:00
Woensdag 24 jul.08:00 tot 18:00
Donderdag 25 jul.08:00 tot 18:00
Vrijdag 26 jul.08:00 tot 16:00
Zaterdag 27 jul.Gesloten
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Sandra
Rijschool: 5(11 reviews)
 • Diezedal 4, 2904 CB Capelle aan den IJssel, Nederland
 • http://sandrasrijschool.nl/
 • +31630192847
 • 1.65 km (Afstand van het stadscentrum van Capelle aan den IJssel naar Sandra).

Foto’s van Sandra

Reviewoverzicht van Sandra

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Sandra hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Sandra en een geschikte keuze maken.

ImageGeweldig geduldige en positieve instructeur. Met onze jongste zoon met psychische klachten enorm veel medewerking en begrip mogen krijgen van Sandra. Ook voelde onze zoon zich zeer op zijn gemak in de auto. Juist voor jongeren met een rugzakje een zeer attente en goede begeleiding gehad bij haar. Voor iedereen zeer aan te bevelen, maar nog meer voor jongeren waarbij niet iedere stap in het leven even logisch is. Bedankt Sandra!Image

Sander D
14 maart 2023

ImageNa meerdere rijscholen ben ik uiteindelijk bij Sandra terecht gekomen. Vanaf het eerste moment liet ze me op me gemak voelen. Dit heeft erg geholpen en ben hierdoor ook geslaagd. Sandra neemt goed de tijd voor je om alles rustig uit te leggen. Ik raad iedereen aan om bij Sandra te gaan lessen!Image

Rick Jeroense
19 december 2022

ImageHele goede rijschool! Neemt alle tijd om alles rustig uit te leggen en zet niet teveel druk op de leerlingen.Image

Alex .N
15 december 2022

ImageLeuke en gezellige instructrice die er alles aan doet om jou goed opweg te helpen. Er is altijd een rustige en relaxte sweer in de auto. Ik raad mensen zeker aan om hier te gaan lessen.Image

Daan t hart
15 december 2022

ImageNa een aantal slechte ervaringen gehad te hebben met verschillende rijscholen ben ik overgestapt naar Sandra's Rijschool. Wat een enorm verschil. Sandra is o.a. professioneel, vakkundig en informeel. Dit maakt dat de lessen bij Sandra heel fijn én uiteraard leerzaam zijn. Daarnaast is ze ontzettend sterk in het begeleiden van leerlingen met faalangst. Dus, nergens om je druk over te maken wanneer je lest bij Sandra!Image

Sam Houtman
12 december 2022

ImageEcht een hele fijne rij-instructrice! Sandra communiceert altijd duidelijk en is geduldig. Ze bereidt je goed voor op het rijexamen. Daarnaast kan je ook altijd met haar lachen in de auto!Image

David van Overdam
10 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Sandra die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Paulus Potterlaan 8 (Unit G5, 2902 GP Capelle aan den IJssel, Nederland (2.09 km).
80% klanten tevreden
Hoofdweg Zuid 302, 2908 LC Capelle aan den IJssel, Nederland (2.94 km).
100% klanten tevreden
Donizettistraat 49, 2901 KD Capelle aan den IJssel, Nederland (3.09 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Sandra. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Sandra. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

14 Comments

 • David van Overdam
  David van Overdam
  Posted 10 december, 2022 at 7:56 am 0Likes
  Echt een hele fijne rij-instructrice! Sandra communiceert altijd duidelijk en is geduldig. Ze bereidt je goed voor op het rijexamen. Daarnaast kan je ook altijd met haar lachen in de auto!
 • Daan
  Daan
  Posted 10 december, 2022 at 8:37 pm 0Likes
  Betere rijschool vind je niet!
 • Pol Bardet
  Pol Bardet
  Posted 11 december, 2022 at 4:17 pm 0Likes
  Bedankt!
 • Sam Houtman
  Sam Houtman
  Posted 12 december, 2022 at 9:12 am 0Likes
  Na een aantal slechte ervaringen gehad te hebben met verschillende rijscholen ben ik overgestapt naar Sandra’s Rijschool. Wat een enorm verschil. Sandra is o.a. professioneel, vakkundig en informeel. Dit maakt dat de lessen bij Sandra heel fijn én uiteraard leerzaam zijn. Daarnaast is ze ontzettend sterk in het begeleiden van leerlingen met faalangst. Dus, nergens om je druk over te maken wanneer je lest bij Sandra!
 • Merel Vermeulen
  Merel Vermeulen
  Posted 12 december, 2022 at 1:53 pm 0Likes
  Dankjewel!
 • Maria Markesini
  Maria Markesini
  Posted 13 december, 2022 at 12:30 am 0Likes
  Sandra is de beste. Geduldig, vakkundig, grappig, intelligent, zorgzaam. Zeer aan te raden!!!
 • Laura Langezaal
  Laura Langezaal
  Posted 13 december, 2022 at 11:46 am 0Likes
  Wat hebben wij samen allemaal meegemaakt zeg van allerlei momenten en gebeurtenissen zoals de verbouwingsfile bij deAlgerabrug en vanachter aangereden, waardoor we allebei een T-shirt hebben gekocht met de slogan : “ wat een ellende” en met dat T-shirt in corona tijd op examen gegaan dat de examinator ook moest lachen!Ik heb genoten van je typische uitspraken tijdens de rijles zoals “ wat voor rotonde ? Een ovulatierotonde ? ( ovatonde) Leuk dat we nog steeds contact hebben via multimedia!
 • Daan t hart
  Daan t hart
  Posted 15 december, 2022 at 7:04 pm 0Likes
  Leuke en gezellige instructrice die er alles aan doet om jou goed opweg te helpen. Er is altijd een rustige en relaxte sweer in de auto. Ik raad mensen zeker aan om hier te gaan lessen.
 • Alex .N
  Alex .N
  Posted 15 december, 2022 at 8:52 pm 0Likes
  Hele goede rijschool! Neemt alle tijd om alles rustig uit te leggen en zet niet teveel druk op de leerlingen.
 • Rick Jeroense
  Rick Jeroense
  Posted 19 december, 2022 at 12:19 am 0Likes
  Na meerdere rijscholen ben ik uiteindelijk bij Sandra terecht gekomen. Vanaf het eerste moment liet ze me op me gemak voelen. Dit heeft erg geholpen en ben hierdoor ook geslaagd.

  Sandra neemt goed de tijd voor je om alles rustig uit te leggen.

  Ik raad iedereen aan om bij Sandra te gaan lessen!

 • Filimon Meles
  Filimon Meles
  Posted 20 december, 2022 at 5:08 pm 0Likes
  Bedankt!
 • Sander D
  Sander D
  Posted 14 maart, 2023 at 12:34 am 0Likes
  Geweldig geduldige en positieve instructeur. Met onze jongste zoon met psychische klachten enorm veel medewerking en begrip mogen krijgen van Sandra. Ook voelde onze zoon zich zeer op zijn gemak in de auto. Juist voor jongeren met een rugzakje een zeer attente en goede begeleiding gehad bij haar. Voor iedereen zeer aan te bevelen, maar nog meer voor jongeren waarbij niet iedere stap in het leven even logisch is. Bedankt Sandra!
 • Elmah Jahan
  Elmah Jahan
  Posted 6 oktober, 2023 at 5:53 pm 0Likes
  Dankjewel Elma!
 • Felix Houtman
  Felix Houtman
  Posted 16 oktober, 2023 at 5:47 pm 0Likes
  Mijn zoon Felix is in één keer geslaagd na 30 autorijlessen bij Sandra. Ze heeft Felix altijd op zijn gemak gesteld en de vaardigheden met veel geduld uitgelegd. Het vertrouwen in Felix heeft tot dit hele mooie resultaat geleid! Het behalen van de theorie alvorens de weg op te gaan vind ik heel erg logisch en vooral veilig! Zowel Sam als Felix zijn bij Sandra geslaagd. Ik zou zeggen, ga kennis maken met Sandra en je begrijpt direct wat ik bedoel. Zie ook mijn review over Sam. Groetjes van een trotse moeder die zich overal naar toe laat rijden! Time flies – Patricia

  Ik ben super enthousiast over de manier waarop Sandra rijles geeft, rustig en geruststellend. Daarnaast is er veel flexibiliteit in het rijden en kan je lekker consistent de weg op! Helemaal top, nogmaals ontzettend bedankt voor de fijne lessen Sandra. Ik heb veel kunnen lachen en vooral veel geleerd.

  Ik zou iedereen aanraden om bij Sandra rijlessen te gaan volgen! – Felix

Leave a comment