Reviews over Sava Verkeersregelaars B.v., Aziëweg 1A, Assen

4/5 - (12 stemmen)

Sava Verkeersregelaars B.V. is een verkeersveiligheidspark gelegen aan de Aziëweg 1A in Assen. Dit unieke park is speciaal ontworpen om mensen bewust te maken van verkeersveiligheid en om te oefenen in verschillende verkeerssituaties.

Overzicht van Sava Verkeersregelaars B.v.

Sava Verkeersregelaars B.V. is een verkeersveiligheidspark gelegen aan de Aziëweg 1A in Assen. Dit unieke park is speciaal ontworpen om mensen bewust te maken van verkeersveiligheid en om te oefenen in verschillende verkeerssituaties. Met een focus op educatie en training, is Sava Verkeersregelaars B.V. een geweldige plek voor zowel kinderen als volwassenen om hun verkeersvaardigheden te verbeteren.

Het park is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur en is gesloten in het weekend. Het is gemakkelijk bereikbaar en biedt rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid voor bezoekers met mobiliteitsproblemen.

Sava Verkeersregelaars B.V. biedt verschillende educatieve programma's en trainingen aan voor scholen, bedrijven en particulieren. Met professionele instructeurs en realistische verkeersscenario's, is het park een waardevolle bron voor het verbeteren van verkeersvaardigheden en het bevorderen van verkeersveiligheid.

Het park beschikt over een breed scala aan verkeersfaciliteiten, waaronder verkeerslichten, rotondes, zebrapaden, en meer. Bezoekers kunnen hun vaardigheden testen en verbeteren in een veilige en gecontroleerde omgeving.

Naast educatieve programma's biedt Sava Verkeersregelaars B.V. ook certificeringscursussen voor verkeersregelaars. Deze cursussen zijn essentieel voor mensen die willen werken als professionele verkeersregelaars en behoefte hebben aan een officieel certificaat.

Voor meer informatie en om een afspraak te maken voor een educatief programma of training, kunnen geïnteresseerden de website van Sava Verkeersregelaars B.V. bezoeken of telefonisch contact opnemen via 0592201099.

Sava Verkeersregelaars B.V. is de perfecte plek voor iedereen die zijn verkeersvaardigheden wil verbeteren, of het nu gaat om kinderen die leren over verkeersveiligheid of professionals die hun kennis willen versterken. Met een toegewijd team van instructeurs en realistische trainingsfaciliteiten, is het park een waardevolle bron voor het bevorderen van verkeersveiligheid en bewustzijn.

Meer informatie over Sava Verkeersregelaars B.v.

Sava Verkeersregelaars B.v. Foto’s van Sava Verkeersregelaars B.v.
Openingstijden
Maandag 8 jul.08:00 tot 17:00
Dinsdag 9 jul.08:00 tot 17:00
Woensdag 10 jul.08:00 tot 17:00
Donderdag 11 jul.08:00 tot 17:00
Vrijdag 12 jul.08:00 tot 17:00
Zaterdag 13 jul.Gesloten
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Sava Verkeersregelaars B.v.
Verkeersveiligheidspark: 4(12 reviews)
 • Aziëweg 1A, 9407 TC Assen, Nederland
 • http://www.sava-verkeersregelaars.nl/
 • +31592201099
 • 3.01 km (Afstand van het stadscentrum van Assen naar Sava Verkeersregelaars B.v.).

Reviewoverzicht van Sava Verkeersregelaars B.v.

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Sava Verkeersregelaars B.v. hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Sava Verkeersregelaars B.v. en een geschikte keuze maken.

ImageVoor verstandig keuze zou ik niet kiezen voor deze bedrijf veel verschil in loon. En zijn nog veel dingen die er niet kloppen voor het personeel . Voordeel leuke collega.s En ook wel goede opleidingen maar kantoor is wel een dingetje.jij draait op voor de kosten als je de uren niet haalt komen afspraken niet na .Image

johan poepjes
2 september 2023

ImageVerkeersregelaars die denken dat "vlak voor je fiets springen" hetzelfde is als een "stopteken geven". Hierbij bijna ten val gekomen om vervolgens een grote bek te krijgen van de betreffende verkeersregelaar. Mislukte stadswacht. Functie elders aub. Bij de volgende parkeer ik mijn fiets in z'n middenrif.Image

--
22 april 2023

ImageIn een week tijd twee keer gebruik gemaakt van de dienstverlening van Sava. Goede communicatie voor, tijdens en na het uitvoeren van de werkzaamheden. Betrof begeleiding bij uitvaarten, waarbij de pet afging bij passeren. Respectvol!Image

Hielke Meijer
20 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Sava Verkeersregelaars B.v. die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

Tempo-Team Uitzendbureau Assen
100% klanten tevreden
1-3 (2e etage, Martin Luther Kingweg, 9403 PA Assen, Nederland (0.99 km).
80% klanten tevreden
De Lariks 1, 9406 CH Assen, Nederland (3.79 km).
80% klanten tevreden
Korenmaat 16, 9405 TJ Assen, Nederland (6.29 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Sava Verkeersregelaars B.v.. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Sava Verkeersregelaars B.v.. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

10 Comments

 • udo koster
  udo koster
  Posted 15 december, 2022 at 1:06 pm 0Likes
  Daar heb je goed leermeester
  Altij kans op slagen
 • Hielke Meijer
  Hielke Meijer
  Posted 20 december, 2022 at 12:30 am 0Likes
  In een week tijd twee keer gebruik gemaakt van de dienstverlening van Sava. Goede communicatie voor, tijdens en na het uitvoeren van de werkzaamheden. Betrof begeleiding bij uitvaarten, waarbij de pet afging bij passeren. Respectvol!
 • Marcel Copier
  Marcel Copier
  Posted 23 februari, 2023 at 10:21 pm 0Likes
  Schoolbank drukken voor BHV &AED Certificaat.
 • --
  --
  Posted 22 april, 2023 at 8:17 am 0Likes
  Verkeersregelaars die denken dat “vlak voor je fiets springen” hetzelfde is als een “stopteken geven”. Hierbij bijna ten val gekomen om vervolgens een grote bek te krijgen van de betreffende verkeersregelaar. Mislukte stadswacht. Functie elders aub. Bij de volgende parkeer ik mijn fiets in z’n middenrif.
 • Hendrik De Boer
  Hendrik De Boer
  Posted 22 april, 2023 at 6:51 pm 0Likes
  Lijkt mij een hele goeie werkgever, als je als beroepsverkeersregelaar de straat/weg op wilt…
 • martin krijgsman
  martin krijgsman
  Posted 18 juni, 2023 at 10:43 pm 0Likes
  Zeer onprofessioneel en onbeschoft personeel
 • Erik Visser
  Erik Visser
  Posted 16 juli, 2023 at 10:31 am 0Likes
  Mooi bedrijf om voor te werken .
 • Marco sportel
  Marco sportel
  Posted 27 augustus, 2023 at 3:45 pm 0Likes
  Niet gaan werken betaald niet geen gevaar geld . Niet goed verzekerd voor personeel.
 • johan poepjes
  johan poepjes
  Posted 2 september, 2023 at 5:57 pm 0Likes
  Voor verstandig keuze zou ik niet kiezen voor deze bedrijf veel verschil in loon. En zijn nog veel dingen die er niet kloppen voor het personeel . Voordeel leuke collega.s En ook wel goede opleidingen maar kantoor is wel een dingetje.jij draait op voor de kosten als je de uren niet haalt komen afspraken niet na .
 • Toussaint Koopmans
  Toussaint Koopmans
  Posted 21 oktober, 2023 at 2:03 pm 0Likes
  Wil je uitgebuit en tevens onderbetaald worden vooral hier solliciteren!!!!!

Leave a comment