Reviews over Schoonheidssalon De Opkamer, Houtzaagmolen 216, Hoorn

5/5 - (46 stemmen)

Schoonheidssalon De Opkamer, gelegen aan Houtzaagmolen 216 in Hoorn, is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een moment van ontspanning en verwennerij. Dit verfijnde schoonheidssalon biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, huidverzorging, manicure en pedicure.

Overzicht van Schoonheidssalon De Opkamer

Schoonheidssalon De Opkamer, gelegen aan Houtzaagmolen 216 in Hoorn, is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een moment van ontspanning en verwennerij. Dit verfijnde schoonheidssalon biedt een breed scala aan behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, huidverzorging, manicure en pedicure. De Opkamer staat bekend om zijn professionele en ervaren team van schoonheidsspecialisten die zich inzetten om elke klant te laten stralen.

Bij binnenkomst in De Opkamer wordt men begroet door een rustgevende en sfeervolle ambiance die direct een gevoel van luxe en comfort creëert. De salon is ingericht met oog voor detail en straalt een warme en uitnodigende sfeer uit. De klant kan genieten van een kopje thee of koffie terwijl ze wachten op hun behandeling.

Het schoonheidssalon beschikt over moderne faciliteiten en is uitgerust met state-of-the-art apparatuur om de klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Daarnaast is er een toilet aanwezig voor het gemak van de klanten.

De Opkamer is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige en gepersonaliseerde diensten die voldoen aan de individuele behoeften en wensen van elke klant. Of het nu gaat om een verfrissende gezichtsbehandeling, een ontspannende massage of een perfecte manicure, het deskundige team van De Opkamer staat klaar om de klant te voorzien van de beste zorg en aandacht.

Klanten van De Opkamer waarderen de klantgerichte aanpak van het salon en zijn lovend over de kwaliteit van de aangeboden behandelingen. De vriendelijke en professionele houding van het personeel draagt bij aan een onvergetelijke ervaring en maakt het bezoek aan De Opkamer een echte verwennerij.

Voor meer informatie en om een afspraak te maken, kunnen geïnteresseerden terecht op de website van De Opkamer of bellen naar het verstrekte telefoonnummer. Schoonheidssalon De Opkamer, waar u zich volledig kunt ontspannen en verfrissen in een luxe omgeving, wacht op u voor een onvergetelijke schoonheidsbehandeling.

Meer informatie over Schoonheidssalon De Opkamer

Locatie en contact van Schoonheidssalon De Opkamer
  • Houtzaagmolen 216, 1622 HR Hoorn, Nederland
  • http://www.deopkamerhoorn.nl/
  • +31611913953
  • 2.81 km (Afstand van het stadscentrum van Hoorn naar Schoonheidssalon De Opkamer).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Schoonheidssalon De Opkamer die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Breed 29, 1621 KA Hoorn, Nederland (1.68 km).
80% klanten tevreden
Ramen 36, 1621 EL Hoorn, Nederland (1.9 km).
100% klanten tevreden
Nieuwland 28, 1621 HK Hoorn, Nederland (2.01 km).
100% klanten tevreden
Gouw 24, 1621 HB Hoorn, Nederland (2.02 km).
80% klanten tevreden
Johannes Poststraat 40a, 1624 CD Hoorn, Nederland (2.54 km).
80% klanten tevreden
J.P. Coenstraat 55, 1623 LE Hoorn, Nederland (2.66 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Schoonheidssalon De Opkamer. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Schoonheidssalon De Opkamer. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment