Reviews over Silvia Hamersma Training & Coaching, Olijfboomhof 24, IJmuiden

5/5 - (5 stemmen)

Silvia Hamersma Training & Coaching is een lifecoach-praktijk gevestigd in IJmuiden. Silvia Hamersma is een ervaren lifecoach die haar cliënten helpt om hun volledige potentieel te bereiken. Haar praktijk bevindt zich op een gunstige locatie aan Olijfboomhof 24, met gemakkelijke toegang tot rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid.

Overzicht van Silvia Hamersma Training & Coaching

Silvia Hamersma Training & Coaching is een lifecoach-praktijk gevestigd in IJmuiden. Silvia Hamersma is een ervaren lifecoach die haar cliënten helpt om hun volledige potentieel te bereiken. Haar praktijk bevindt zich op een gunstige locatie aan Olijfboomhof 24, met gemakkelijke toegang tot rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid. Silvia is toegewijd aan het helpen van mensen en biedt flexibele werktijden, zodat haar cliënten afspraken kunnen maken die passen bij hun drukke schema's.

Met meer dan tien jaar ervaring als lifecoach, heeft Silvia Hamersma een reputatie opgebouwd als een deskundige in het begeleiden van mensen naar een leven van vervulling en geluk. Haar benadering is persoonlijk en op maat gemaakt voor elke cliënt, waarbij ze gebruik maakt van verschillende technieken en strategieën om individuen te helpen hun doelen te bereiken.

 Foto’s van Silvia Hamersma Training & Coaching

Foto’s van Silvia Hamersma Training & Coaching

Op de website van Silvia Hamersma Training & Coaching, http://www.silviahamersma.nl/, kunnen geïnteresseerden meer informatie vinden en direct contact opnemen om een afspraak te maken. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08:00 tot 18:00 uur, waardoor het gemakkelijk is om een geschikt tijdstip te vinden voor een sessie.

Het belangrijkste kenmerk van Silvia Hamersma Training & Coaching is de toewijding aan het helpen van mensen om positieve veranderingen in hun leven aan te brengen. Dankzij Silvia's uitgebreide ervaring en deskundigheid kunnen cliënten rekenen op professionele begeleiding en ondersteuning op hun reis naar persoonlijke groei en succes.

 Foto’s van Silvia Hamersma Training & Coaching

Foto’s van Silvia Hamersma Training & Coaching

Als u op zoek bent naar een lifecoach die u kan helpen om uw doelen te bereiken en u te begeleiden op een pad naar vervulling, dan is Silvia Hamersma Training & Coaching de plek voor u. Neem contact op via telefoon op 0648347119 en maak vandaag nog een afspraak om de eerste stap te zetten naar een positieve verandering in uw leven.

Meer informatie over Silvia Hamersma Training & Coaching

Silvia Hamersma Training & Coaching Foto’s van Silvia Hamersma Training & Coaching
Openingstijden
Maandag 8 jul.08:00 tot 18:00
Dinsdag 9 jul.08:00 tot 18:00
Woensdag 10 jul.08:00 tot 18:00
Donderdag 11 jul.08:00 tot 18:00
Vrijdag 12 jul.08:00 tot 18:00
Zaterdag 13 jul.08:00 tot 18:00
Zondag 14 jul.Gesloten
Locatie en contact van Silvia Hamersma Training & Coaching
Lifecoach: 5(5 reviews)
 • Olijfboomhof 24, 1971 RG IJmuiden, Nederland
 • http://www.silviahamersma.nl/
 • +31648347119
 • 0.49 km (Afstand van het stadscentrum van IJmuiden naar Silvia Hamersma Training & Coaching).

Foto’s van Silvia Hamersma Training & Coaching

Reviewoverzicht van Silvia Hamersma Training & Coaching

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Silvia Hamersma Training & Coaching hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Silvia Hamersma Training & Coaching en een geschikte keuze maken.

ImageSilvia heeft mij op een hele fijne wijze begeleid bij mijn coachingsvraag en heeft daarbij veel aandacht voor wat ik nodig had/ wat voor mij goed werkt. Die persoonlijke aandacht en afstemming, in combinatie met het feit dat Silvia een hele vriendelijke en leuke vrouw is om mee te praten, maken haar echt een topcoach!Image

Belle Montanus
4 januari 2022

ImageIk heb een NLP Training communicatie gevolgd bij Silvia. Naast de heerlijke thee en lekkere koffie heb ik een hoop tools en inzichten gekregen waar ik in de praktijk echt iets aan heb. Silvia heeft een rustige, zorgzame maar ook doordachte manier van begeleiden. Een aanrader, en een plek waar ik in de toekomst zeker nog eens een training wil volgen.Image

ilonka wilms
7 december 2020

ImageAl enige tijd ben ik coachee van Silvia. Silvia is fantastisch en weet de juiste tools te bieden inzake ‘innerlijk leiderschap’ . Daarnaast weet zij mijn blinde vlekken te belichten middels het stellen van de juiste vragen.Image

Belinda Tano
4 december 2020

ImageSilvia heeft mij ondersteund met mijn coachingsvraag. Ik ben ontzettend geholpen door de fijne, ontspannen gesprekken die ik met haar heb gevoerd. Door de professionaliteit en oprechtheid van Silvia voelde ik me op zo op mijn gemak dat ik mij open en kwetsbaar op kon stellen, om echt tot de kern van mijn coachingsvraag te komen. Iets waar ik juist veel moeite mee dacht te zullen hebben.Image

Caroline de Jong
27 oktober 2020

ImageBij Silvia gekomen met vragen over m'n werk. We behandelen veel en zeker niet alleen werk gerelateerde vragen. Ik heb erg veel aan deze coaching en leer ontzettend veel. Het gaat behoorlijk diep en ik kom tot veel inzichten. Een absolute aanrader om bij Silvia te komen voor al je levensvragen.Image

Elvira Lamerus
18 oktober 2020

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Silvia Hamersma Training & Coaching die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Lange Nieuwstraat 795, 1971 GG IJmuiden, Nederland (0.28 km).
Gall & Gall Ijmuiden
80% klanten tevreden
Plein 1945 49, 1971 GC IJmuiden, Nederland (0.31 km).
80% klanten tevreden
Velserduinweg 161, 1971 ZB IJmuiden, Nederland (0.34 km).
100% klanten tevreden
Gerard Doustraat 20, 1971 XM IJmuiden, Nederland (0.44 km).
80% klanten tevreden
Planetenweg 74, 1973 BH IJmuiden, Nederland (1.64 km).
Trekpleister
100% klanten tevreden
Zeewijkplein 141, 1974 PA IJmuiden, Nederland (2.21 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Silvia Hamersma Training & Coaching. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Silvia Hamersma Training & Coaching. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

6 Comments

 • Peter Pippel
  Peter Pippel
  Posted 10 januari, 2020 at 6:06 pm 0Likes
  Dank je wel Peter!
 • Elvira Lamerus
  Elvira Lamerus
  Posted 18 oktober, 2020 at 5:02 pm 0Likes
  Bij Silvia gekomen met vragen over m’n werk. We behandelen veel en zeker niet alleen werk gerelateerde vragen. Ik heb erg veel aan deze coaching en leer ontzettend veel. Het gaat behoorlijk diep en ik kom tot veel inzichten. Een absolute aanrader om bij Silvia te komen voor al je levensvragen.
 • Caroline de Jong
  Caroline de Jong
  Posted 27 oktober, 2020 at 9:36 pm 0Likes
  Silvia heeft mij ondersteund met mijn coachingsvraag. Ik ben ontzettend geholpen door de fijne, ontspannen gesprekken die ik met haar heb gevoerd. Door de professionaliteit en oprechtheid van Silvia voelde ik me op zo op mijn gemak dat ik mij open en kwetsbaar op kon stellen, om echt tot de kern van mijn coachingsvraag te komen. Iets waar ik juist veel moeite mee dacht te zullen hebben.
 • Belinda Tano
  Belinda Tano
  Posted 4 december, 2020 at 7:51 am 0Likes
  Al enige tijd ben ik coachee van Silvia. Silvia is fantastisch en weet de juiste tools te bieden inzake ‘innerlijk leiderschap’ . Daarnaast weet zij mijn blinde vlekken te belichten middels het stellen van de juiste vragen.
 • ilonka wilms
  ilonka wilms
  Posted 7 december, 2020 at 7:31 am 0Likes
  Ik heb een NLP Training communicatie gevolgd bij Silvia. Naast de heerlijke thee en lekkere koffie heb ik een hoop tools en inzichten gekregen waar ik in de praktijk echt iets aan heb. Silvia heeft een rustige, zorgzame maar ook doordachte manier van begeleiden. Een aanrader, en een plek waar ik in de toekomst zeker nog eens een training wil volgen.
 • Belle Montanus
  Belle Montanus
  Posted 4 januari, 2022 at 5:43 pm 0Likes
  Silvia heeft mij op een hele fijne wijze begeleid bij mijn coachingsvraag en heeft daarbij veel aandacht voor wat ik nodig had/ wat voor mij goed werkt. Die persoonlijke aandacht en afstemming, in combinatie met het feit dat Silvia een hele vriendelijke en leuke vrouw is om mee te praten, maken haar echt een topcoach!

Leave a comment