Reviews over Snel Decoratie, Lorentzbaan 10, Nieuwegein

5/5 - (4 stemmen)

Bent u op zoek naar unieke meubelaccessoires om uw interieur te verfraaien? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan Snel Decoratie, gelegen aan de Lorentzbaan 10 in Nieuwegein. Deze unieke winkel biedt een uitgebreid assortiment aan meubelaccessoires, variërend van sierkussens en plaids tot decoratieve beeldjes en vazen.

Overzicht van Snel Decoratie

Bent u op zoek naar unieke meubelaccessoires om uw interieur te verfraaien? Dan moet u zeker een bezoek brengen aan Snel Decoratie, gelegen aan de Lorentzbaan 10 in Nieuwegein. Deze unieke winkel biedt een uitgebreid assortiment aan meubelaccessoires, variërend van sierkussens en plaids tot decoratieve beeldjes en vazen. Met een passie voor interieurdecoratie en oog voor kwaliteit, is Snel Decoratie de perfecte bestemming voor iedereen die zijn huis wilt omtoveren tot een stijlvolle en gezellige plek.

De openingstijden van Snel Decoratie zijn ideaal voor iedereen met een druk schema. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag, met ruime openingstijden zodat u, na een lange werkdag, nog even langs kunt komen. Helaas is de winkel op zaterdag en zondag gesloten, maar dat betekent niet dat u de prachtige meubelaccessoires hoeft te missen. Neem gewoon een kijkje op de website http://www.sneldecoratie.nl/ en ontdek het uitgebreide assortiment van Snel Decoratie vanuit het comfort van uw eigen huis.

 Foto’s van Snel Decoratie

Foto’s van Snel Decoratie

Wat de toegankelijkheid betreft, is Snel Decoratie goed bereikbaar voor iedereen. Er is een rolstoeltoegankelijke parking beschikbaar, zodat mensen met een handicap comfortabel en veilig de winkel kunnen bezoeken. Daarnaast accepteert Snel Decoratie ook betaalpassen en creditcards, wat het betalen van uw aankopen gemakkelijk en stressvrij maakt.

Dus, of u nu op zoek bent naar een nieuwe set sierkussens om uw bank op te fleuren, of een uniek decoratief stuk om uw woonkamer af te maken, Snel Decoratie heeft alles wat u nodig heeft. Kom langs tijdens de ruime openingstijden en laat u inspireren door de prachtige en unieke meubelaccessoires die de winkel te bieden heeft. Of neem een kijkje op de website en bestel uw favoriete items met slechts een paar klikken. Snel Decoratie is de ultieme bestemming voor iedereen die op zoek is naar kwalitatieve en stijlvolle meubelaccessoires om hun huis te transformeren.

 Foto’s van Snel Decoratie

Foto’s van Snel Decoratie

Meer informatie over Snel Decoratie

Snel Decoratie Foto’s van Snel Decoratie
Openingstijden
Maandag 22 jul.09:00 tot 17:00
Dinsdag 23 jul.10:00 tot 17:00
Woensdag 24 jul.10:00 tot 17:00
Donderdag 25 jul.10:00 tot 17:00
Vrijdag 26 jul.09:00 tot 17:00
Zaterdag 27 jul.Gesloten
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Snel Decoratie
Meubelaccessoires: 5(4 reviews)
 • Lorentzbaan 10, 3439 NM Nieuwegein, Nederland
 • http://www.sneldecoratie.nl/
 • +31639147999
 • 1.34 km (Afstand van het stadscentrum van Nieuwegein naar Snel Decoratie).

Foto’s van Snel Decoratie

Reviewoverzicht van Snel Decoratie

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Snel Decoratie hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Snel Decoratie en een geschikte keuze maken.

ImageWat zijn wij blij met Marcel Snel! Hij heeft ons snel uit de brand geholpen toen de vorige aannemer niet op kwam dagen om onze badkamer te renoveren. Hij denkt mee, geeft goede adviezen en hij en zijn team werken uiterst keurig Wij hebben nu een super mooie badkamer. Zeker meer dan 5 sterren waard! Henny DamenImage

Henny Damen
15 juli 2023

ImageZeer ontevreden. 1. Voor een eenvoudige opdracht (2 deuren sluitend maken) minstens vier keer achteraan moeten bellen. Komt zijn afspraken niet na. Behalve zijn factuur: die stuurt die dezelfde dag nog 2. Afronding is belabberd. Als we niet ingegrepen hadden, zaten we nog met slecht sluitende deuren. Ik heb zelf maar zijn rotzooi opgeruimd.Image

Michel Bongers
26 februari 2019

ImageWij zijn door de firma Snel zeer goed geholpen met een lekkage van onze radiator in het toilet zonder alles te moeten afbreken. 2 andere firma hielden mij aan de lijn en wilden niet. Klus te klein blijkbaar of wilden de de buitenkant niet openbreken om bij de aansluitingen te komen. Binnen een paar weken alles afgewerkt. Prima , daarom deze recensie met lof!Image

peter sodaar
15 maart 2018

ImageEen geweldige woon en werk plek voor Onderhoudsbedrijf Snel en Snel Decoratie.nl Webwinkel. Wij wonen en werken hier heel fijn.Image

marcel snel
30 december 2017

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Snel Decoratie die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Goudenregenhof 31, 3434 TJ Nieuwegein, Nederland (2.25 km).
80% klanten tevreden
Laagraven 5, 3439 LG Nieuwegein, Nederland (3.15 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Snel Decoratie. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Snel Decoratie. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

5 Comments

 • marcel snel
  marcel snel
  Posted 30 december, 2017 at 6:20 pm 0Likes
  Een geweldige woon en werk plek voor Onderhoudsbedrijf Snel en Snel Decoratie.nl Webwinkel. Wij wonen en werken hier heel fijn.
 • peter sodaar
  peter sodaar
  Posted 15 maart, 2018 at 11:57 pm 0Likes
  Wij zijn door de firma Snel zeer goed geholpen met een lekkage van onze radiator in het toilet zonder alles te moeten afbreken. 2 andere firma hielden mij aan de lijn en wilden niet. Klus te klein blijkbaar of wilden de de buitenkant niet openbreken om bij de aansluitingen te komen. Binnen een paar weken alles afgewerkt. Prima , daarom deze recensie met lof!
 • Michel Bongers
  Michel Bongers
  Posted 26 februari, 2019 at 1:12 pm 0Likes
  Zeer ontevreden. 1. Voor een eenvoudige opdracht (2 deuren sluitend maken) minstens vier keer achteraan moeten bellen. Komt zijn afspraken niet na. Behalve zijn factuur: die stuurt die dezelfde dag nog 2. Afronding is belabberd. Als we niet ingegrepen hadden, zaten we nog met slecht sluitende deuren. Ik heb zelf maar zijn rotzooi opgeruimd.
 • Angely Geerlings
  Angely Geerlings
  Posted 25 november, 2020 at 7:39 am 0Likes
  Werkt keurig, en heeft een prachtige toilet bij ons geplaatst.
 • Henny Damen
  Henny Damen
  Posted 15 juli, 2023 at 3:54 pm 0Likes
  Wat zijn wij blij met Marcel Snel!
  Hij heeft ons snel uit de brand geholpen toen de vorige aannemer niet op kwam dagen om onze badkamer te renoveren.
  Hij denkt mee, geeft goede adviezen en hij en zijn team werken uiterst keurig
  Wij hebben nu een super mooie badkamer. Zeker meer dan 5 sterren waard!

  Henny Damen

Leave a comment