Reviews over Speeltuin Wever, Wever 37, Hoorn

4/5 - (38 stemmen)

Speeltuin Wever is een levendige en vermakelijke speeltuin gelegen in Hoorn. De speeltuin, gelegen aan Wever 37, 1625 VL Hoorn, is een populaire bestemming voor gezinnen en kinderen van alle leeftijden.

Overzicht van Speeltuin Wever

Speeltuin Wever is een levendige en vermakelijke speeltuin gelegen in Hoorn. De speeltuin, gelegen aan Wever 37, 1625 VL Hoorn, is een populaire bestemming voor gezinnen en kinderen van alle leeftijden. Met zijn ruime openingstijden, die de hele week door 24 uur per dag geopend zijn, is Speeltuin Wever de perfecte plek om plezier te hebben op elk moment van de dag. De speeltuin biedt een breed scala aan activiteiten en faciliteiten om kinderen bezig en energiek te houden, zoals schommels, glijbanen, klimrekken, en speeltoestellen van hoge kwaliteit.

De locatie wordt ook gewaardeerd om zijn veiligheid en netheid. Het speelterrein is goed onderhouden en er wordt regelmatig schoongemaakt, wat zorgt voor een aangename en hygiënische omgeving. Daarnaast is er voldoende zitgelegenheid en schaduwrijke plekken voor ouders om te ontspannen terwijl hun kinderen spelen.

Speeltuin Wever heeft ook een picknickgedeelte, wat het de ideale plek maakt om een dagje uit te plannen. Gezinnen kunnen hun eigen lunch meenemen en genieten van een gezellige picknick in de buitenlucht terwijl de kinderen zich vermaken op het speelterrein.

De speeltuin bevordert ook gezinsvriendelijke activiteiten en sociale interactie. Het is een ontmoetingsplaats voor buurtbewoners en bezoekers, en biedt de mogelijkheid om nieuwe vriendschappen te sluiten en connecties te versterken.

Kortom, Speeltuin Wever is een geweldige plek voor gezinnen om quality time door te brengen en kinderen zich te laten vermaken in een veilige en aangename omgeving. Met zijn ruime openingstijden en gevarieerde faciliteiten is het een must-visit bestemming in Hoorn voor zowel lokale bewoners als toeristen. Dus pak je kinderen en kom langs om te genieten van een dag vol avontuur en plezier in Speeltuin Wever!

Meer informatie over Speeltuin Wever

Speeltuin Wever Foto’s van Speeltuin Wever
Openingstijden
Maandag 22 jul.24 uur geopend
Dinsdag 23 jul.24 uur geopend
Woensdag 24 jul.24 uur geopend
Donderdag 25 jul.24 uur geopend
Vrijdag 26 jul.24 uur geopend
Zaterdag 27 jul.24 uur geopend
Zondag 28 jul.24 uur geopend
Locatie en contact van Speeltuin Wever
  • Wever 37, 1625 VL Hoorn, Nederland
  • 1.39 km (Afstand van het stadscentrum van Hoorn naar Speeltuin Wever).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Speeltuin Wever die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Van Dedemstraat 8, 1624 NN Hoorn, Nederland (1.34 km).
80% klanten tevreden
Roode Steen 15, 1621 CV Hoorn, Nederland (2.09 km).
80% klanten tevreden
Dwaalpark 2, 1622 KZ Hoorn, Nederland (3.35 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Speeltuin Wever. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Speeltuin Wever. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment