Reviews over Sportschool J. Van Den Hoofdakker, Bachdreef 3, Harderwijk

4/5 - (4 stemmen)

Sportschool J. van den Hoofdakker is een karateclub gelegen aan de Bachdreef 3 in Harderwijk. De sportschool is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige karatelessen aan zowel kinderen als volwassenen.

Overzicht van Sportschool J. Van Den Hoofdakker

Sportschool J. van den Hoofdakker is een karateclub gelegen aan de Bachdreef 3 in Harderwijk. De sportschool is toegewijd aan het bieden van hoogwaardige karatelessen aan zowel kinderen als volwassenen. De sportschool heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en staat bekend om de professionele instructeurs, de positieve sfeer en de toegankelijkheid voor mensen met verschillende vaardigheden en behoeften.

De sportschool J. van den Hoofdakker heeft een duidelijke missie om mensen te helpen hun karatedoelen te bereiken, of het nu gaat om het verbeteren van fysieke fitheid, het leren van zelfverdedigingstechnieken of het ontwikkelen van discipline en zelfvertrouwen. Het ervaren instructeursteam is gepassioneerd in het begeleiden van studenten op hun karatereis en het creëren van een ondersteunende en stimulerende omgeving.

De locatie is goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid, inclusief rolstoeltoegankelijke parkeerplaatsen, waardoor het gemakkelijk is voor mensen met mobiliteitsproblemen om de sportschool te bezoeken. De sportschool is geopend op woensdag en vrijdag van 16:00 tot 22:00 en biedt flexibele lesuren om tegemoet te komen aan uiteenlopende schema's.

De officiële website van de sportschool J. van den Hoofdakker biedt uitgebreide informatie over het lesrooster, tarieven en lidmaatschapsopties. De website dient ook als een bron van inspiratie en een hub voor de karategemeenschap, met nieuws, evenementen en verhalen van studenten die hun successen delen.

Voor eventuele vragen of aanmeldingen kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de sportschool via het telefoonnummer 0341432682. Het vriendelijke personeel staat klaar om te helpen en vragen te beantwoorden.

Kortom, Sportschool J. van den Hoofdakker is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een toegewijde karateclub met een sterke gemeenschapssfeer en professionele begeleiding. Bezoek de sportschool vandaag nog en begin aan een spannende reis vol zelfontdekking, discipline en fysieke en mentale groei. Karate is meer dan alleen een sport, het is een levensveranderende ervaring, en bij Sportschool J. van den Hoofdakker kunnen mensen die ervaring ten volle omarmen.

Meer informatie over Sportschool J. Van Den Hoofdakker

Sportschool J. Van Den Hoofdakker Foto’s van Sportschool J. Van Den Hoofdakker
Openingstijden
Maandag 22 jul.Gesloten
Dinsdag 23 jul.Gesloten
Woensdag 24 jul.16:00 tot 22:00
Donderdag 25 jul.Gesloten
Vrijdag 26 jul.16:00 tot 22:00
Zaterdag 27 jul.Gesloten
Zondag 28 jul.Gesloten
Locatie en contact van Sportschool J. Van Den Hoofdakker
Karateclub: 4(4 reviews)
  • Bachdreef 3, 3845 AB Harderwijk, Nederland
  • http://www.jvdhoofdakker.nl/
  • +31341432682
  • 2.34 km (Afstand van het stadscentrum van Harderwijk naar Sportschool J. Van Den Hoofdakker).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Sportschool J. Van Den Hoofdakker die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Nederland, Drielandendreef 34, 3845 CA Harderwijk, Nederland (0.3 km).
100% klanten tevreden
Fagotdreef 1, 3845 DE Harderwijk, Nederland (0.6 km).
80% klanten tevreden
Baanweg 28, 3844 KS Harderwijk, Nederland (0.83 km).
100% klanten tevreden
Achterste Wei, 3844 HV Harderwijk, Nederland (0.85 km).
100% klanten tevreden
Kolbaanweg 3, 3845 LJ Harderwijk, Nederland (0.89 km).
100% klanten tevreden
Gelreweg 33, 3843 AN Harderwijk, Nederland (1.8 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Sportschool J. Van Den Hoofdakker. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Sportschool J. Van Den Hoofdakker. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment