Reviews over Stichting Careander, Protestants Christelijke Stichting Voor Mensen Met Een Verstandelijke Beperking, Harderwijk

4/5 - (24 stemmen)

Stichting Careander is een protestants-christelijke stichting die zich richt op het bieden van zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. De stichting is gevestigd aan de Brederolaan 51 in Harderwijk en biedt een scala aan diensten aan, waaronder een basisschool voor kinderen met een verstandelijke beperking.

Overzicht van Stichting Careander, Protestants Christelijke Stichting Voor Mensen Met Een Verstandelijke Beperking

Stichting Careander is een protestants-christelijke stichting die zich richt op het bieden van zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. De stichting is gevestigd aan de Brederolaan 51 in Harderwijk en biedt een scala aan diensten aan, waaronder een basisschool voor kinderen met een verstandelijke beperking. De stichting streeft ernaar om een veilige en inclusieve omgeving te creëren waar elk kind de kans krijgt om zich te ontwikkelen op zijn of haar eigen tempo.

Een van de unieke aspecten van Stichting Careander is de focus op het integreren van kinderen met een verstandelijke beperking in het reguliere onderwijssysteem. Door de basisschool aan te bieden als onderdeel van de stichting, kunnen kinderen met een verstandelijke beperking deelnemen aan het reguliere onderwijs en tegelijkertijd de speciale zorg en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

De locatie van Stichting Careander is ook zeer toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking. De ingang is rolstoeltoegankelijk, wat betekent dat iedereen welkom is om de stichting te bezoeken. Daarnaast beschikt de stichting over rolstoeltoegankelijke parkeergelegenheid, waardoor het voor mensen met een beperking makkelijk is om de locatie te bereiken.

De stichting heeft een duidelijke missie om kinderen met een verstandelijke beperking te ondersteunen en hen de kans te geven om zich te ontwikkelen en hun potentieel te bereiken. Deze missie wordt ondersteund door een team van toegewijde professionals die zich inzetten om de beste zorg en onderwijs te bieden aan de kinderen die zij bedienen.

Voor meer informatie over Stichting Careander en de diensten die zij bieden, kunt u terecht op hun website of contact opnemen via telefoonnummer 0341475599. De stichting verwelkomt bezoekers en geïnteresseerden om de locatie te bezoeken en meer te leren over hun inzet voor mensen met een verstandelijke beperking.

Meer informatie over Stichting Careander, Protestants Christelijke Stichting Voor Mensen Met Een Verstandelijke Beperking

Locatie en contact van Stichting Careander, Protestants Christelijke Stichting Voor Mensen Met Een Verstandelijke Beperking
  • Brederolaan 51, 3842 GC Harderwijk, Nederland
  • http://www.careander.nl/
  • +31341475599
  • 1.57 km (Afstand van het stadscentrum van Harderwijk naar Stichting Careander, Protestants Christelijke Stichting Voor Mensen Met Een Verstandelijke Beperking).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Stichting Careander, Protestants Christelijke Stichting Voor Mensen Met Een Verstandelijke Beperking die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Van Speyklaan 182, 3843 GT Harderwijk, Nederland (0.33 km).
100% klanten tevreden
Thorbeckelaan 49, 3842 DP Harderwijk, Nederland (0.47 km).
De Macht Bv
100% klanten tevreden
The Offish Building, Westeinde 23, 3844 DD Harderwijk, Nederland (1.43 km).
80% klanten tevreden
Kruithuis 2, 3844 DH Harderwijk, Nederland (1.44 km).
100% klanten tevreden
Kruithuis 2, 3844 DH Harderwijk, Nederland (1.44 km).
80% klanten tevreden
Veldkamp 33, 3843 BG Harderwijk, Nederland (1.48 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Stichting Careander, Protestants Christelijke Stichting Voor Mensen Met Een Verstandelijke Beperking. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Stichting Careander, Protestants Christelijke Stichting Voor Mensen Met Een Verstandelijke Beperking. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment