Reviews over Stichting De Hofstee, Oranjelaan 2, Spijkenisse

5/5 - (42 stemmen)

Stichting De Hofstee is een woonzorgcomplex gelegen aan de Oranjelaan 2, in het hart van Spijkenisse. De stichting biedt een warme en huiselijke omgeving voor ouderen die behoefte hebben aan zorg en ondersteuning.

Overzicht van Stichting De Hofstee

Stichting De Hofstee is een woonzorgcomplex gelegen aan de Oranjelaan 2, in het hart van Spijkenisse. De stichting biedt een warme en huiselijke omgeving voor ouderen die behoefte hebben aan zorg en ondersteuning. Met een focus op het welzijn van de bewoners, biedt De Hofstee een scala aan voorzieningen en activiteiten om een comfortabel en gelukkig leven te bevorderen.

Wat De Hofstee uniek maakt, is de toegankelijkheid voor mindervaliden. De locatie is voorzien van rolstoeltoegankelijke ingangen en parkeergelegenheid, waardoor het gemakkelijk is voor bewoners en bezoekers om zich vrij te bewegen binnen het complex. Dit zorgt voor een inclusieve omgeving waar iedereen zich welkom voelt.

Naast de toegankelijkheid, biedt De Hofstee ook een breed scala aan voorzieningen voor haar bewoners. Het complex beschikt over ruime en comfortabele kamers, gezellige gemeenschappelijke ruimtes, een prachtige tuin en een restaurant waar heerlijke maaltijden worden geserveerd. Bovendien is er 24/7 zorg aanwezig, zodat bewoners altijd kunnen rekenen op de ondersteuning die ze nodig hebben.

De stichting organiseert tevens diverse activiteiten en evenementen, waardoor er altijd iets te doen is voor de bewoners. Dit draagt bij aan een levendige en sociale sfeer, waarin de bewoners de kans krijgen om nieuwe vriendschappen te sluiten en van elkaars gezelschap te genieten.

Op de website van Stichting De Hofstee vinden geïnteresseerden meer informatie over de voorzieningen, diensten en het aanmeldingsproces. Daarnaast kunnen bezoekers contact opnemen via het verstrekte telefoonnummer om een rondleiding te plannen of eventuele vragen te stellen.

Stichting De Hofstee is meer dan alleen een woonzorgcomplex; het is een thuis waar bewoners liefdevolle zorg en ondersteuning ontvangen in een warme en respectvolle omgeving. Met haar focus op toegankelijkheid, welzijn en kwaliteit van leven, is De Hofstee een plek waar bewoners kunnen genieten van hun gouden jaren in alle comfort en gemak.

Meer informatie over Stichting De Hofstee

Locatie en contact van Stichting De Hofstee
  • Oranjelaan 2, 3201 CN Spijkenisse, Nederland
  • http://www.stichtingdehofstee.nl/
  • +31181613151
  • 0.77 km (Afstand van het stadscentrum van Spijkenisse naar Stichting De Hofstee).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Stichting De Hofstee die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

80% klanten tevreden
Markt 4, 3201 CZ Spijkenisse, Nederland (0.21 km).
80% klanten tevreden
Vredehofstraat 14, 3201 CV Spijkenisse, Nederland (0.36 km).
80% klanten tevreden
Rozenlaan 9, 3202 KC Spijkenisse, Nederland (0.42 km).
100% klanten tevreden
Dreef 65, 3204 GB Spijkenisse, Nederland (1.72 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Stichting De Hofstee. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Stichting De Hofstee. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment