Reviews over Stichting Kids Active, Vliedlaan 62, Schagen

4/5 - (2 stemmen)

Bent u op zoek naar een leuke en actieve plek voor uw kinderen om te sporten en plezier te hebben? Dan is Stichting Kids Active de perfecte plek voor u! Gelegen aan de Vliedlaan 62 in Schagen, is deze sportclub de ideale locatie voor kinderen om hun energie kwijt te kunnen en nieuwe vaardigheden te leren.

Overzicht van Stichting Kids Active

Bent u op zoek naar een leuke en actieve plek voor uw kinderen om te sporten en plezier te hebben? Dan is Stichting Kids Active de perfecte plek voor u! Gelegen aan de Vliedlaan 62 in Schagen, is deze sportclub de ideale locatie voor kinderen om hun energie kwijt te kunnen en nieuwe vaardigheden te leren. De Stichting Kids Active biedt een breed scala aan sportactiviteiten, waaronder voetbal, basketbal, tennis en nog veel meer. De sportclub is toegankelijk voor kinderen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, en het vriendelijke en professionele personeel staat klaar om de kinderen te begeleiden en te helpen bij het verbeteren van hun vaardigheden.

De Stichting Kids Active is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over een rolstoeltoegankelijke ingang en parkeergelegenheid. Dit betekent dat alle kinderen, ongeacht hun mobiliteit, van harte welkom zijn om deel te nemen aan de sportieve activiteiten van de club. Bovendien is de locatie gunstig gelegen en biedt voldoende parkeergelegenheid voor ouders die hun kinderen willen brengen en ophalen.

 Foto’s van Stichting Kids Active

Foto’s van Stichting Kids Active

De sportclub is geopend op zondag van 09:00 tot 12:00, wat de perfecte gelegenheid biedt voor kinderen om 's ochtends actief te worden en hun weekend op een leuke manier te beginnen. Het team van Stichting Kids Active zorgt voor een veilige en leuke omgeving waar kinderen kunnen leren en groeien, terwijl ze ook nieuwe vriendschappen sluiten en hun passie voor sport ontwikkelen.

Voor meer informatie en het boeken van activiteiten kunt u terecht op de website van Stichting Kids Active. Hier vindt u een gedetailleerd overzicht van de verschillende sportactiviteiten en evenementen die de club aanbiedt. U kunt ook contact opnemen via telefoonnummer 0627005897 voor eventuele vragen of aanvullende informatie.

 Foto’s van Stichting Kids Active

Foto’s van Stichting Kids Active

Kortom, Stichting Kids Active is de ideale plek voor kinderen om actief te zijn en plezier te hebben. Met een breed scala aan sportactiviteiten, een toegankelijke locatie en een vriendelijk en professioneel team, is deze sportclub de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een leuke en leerzame omgeving voor hun kinderen.

Meer informatie over Stichting Kids Active

Stichting Kids Active Foto’s van Stichting Kids Active
Openingstijden
Maandag 22 jul.Gesloten
Dinsdag 23 jul.Gesloten
Woensdag 24 jul.Gesloten
Donderdag 25 jul.Gesloten
Vrijdag 26 jul.Gesloten
Zaterdag 27 jul.Gesloten
Zondag 28 jul.09:00 tot 12:00
Locatie en contact van Stichting Kids Active
Sportclub: 4(2 reviews)
 • Vliedlaan 62, 1741 DS Schagen, Nederland
 • http://kidsactive.nl/
 • +31627005897
 • 1.19 km (Afstand van het stadscentrum van Schagen naar Stichting Kids Active).

Foto’s van Stichting Kids Active

Reviewoverzicht van Stichting Kids Active

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Stichting Kids Active hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Stichting Kids Active en een geschikte keuze maken.

ImageSuper leuk hoe vaak Kids Active activiteiten organiseert voor de kids. Afwisselend, leuke trainers / begeleiders. Op deze manier blijven ze ook tijdens Corona lekker bezig.Image

Jojanneke
20 december 2022

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Stichting Kids Active die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

100% klanten tevreden
Hoep, 1741 MA Schagen, Nederland (0.55 km).
100% klanten tevreden
Groeneweg 3, 1741 TZ Schagen, Nederland (1.39 km).
De Zeldenrust
100% klanten tevreden
Zijperweg 4j, 1742 NE Schagen, Nederland (1.55 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Stichting Kids Active. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Stichting Kids Active. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

2 Comments

 • Mirella Wansink
  Mirella Wansink
  Posted 13 december, 2022 at 10:56 pm 0Likes
  … …
 • Jojanneke
  Jojanneke
  Posted 20 december, 2022 at 12:35 pm 0Likes
  Super leuk hoe vaak Kids Active activiteiten organiseert voor de kids. Afwisselend, leuke trainers / begeleiders. Op deze manier blijven ze ook tijdens Corona lekker bezig.

Leave a comment