Reviews over Stichting Pensioenfonds Voor Personeelsdiensten, Noordweg 150, Zeist

5/5 - (40 stemmen)

Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP) is een gerenommeerd pensioenbureau gevestigd aan de Noordweg 150 in Zeist. Het bureau is gespecialiseerd in het regelen van pensioenvoorzieningen en -regelingen voor personeelsdiensten.

Overzicht van Stichting Pensioenfonds Voor Personeelsdiensten

Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP) is een gerenommeerd pensioenbureau gevestigd aan de Noordweg 150 in Zeist. Het bureau is gespecialiseerd in het regelen van pensioenvoorzieningen en -regelingen voor personeelsdiensten. Met een toegewijd team van experts staat StiPP klaar om werkgevers en werknemers te voorzien van deskundig advies en ondersteuning op het gebied van pensioenen.

Het pensioenbureau is geopend van maandag tot en met vrijdag vanaf 08:00 uur tot 18:00 uur, en is gesloten op zaterdag en zondag. Voor vragen en advies kunnen geïnteresseerden contact opnemen met StiPP via het telefoonnummer 030-2775690 of een bezoek brengen aan hun website http://www.stippensioen.nl/.

StiPP hecht veel waarde aan toegankelijkheid en heeft rolstoeltoegankelijke ingangen en parkeergelegenheid. Personen met een rolstoel kunnen dus zonder problemen het pensioenbureau bezoeken en gebruik maken van de faciliteiten.

Het team van StiPP bestaat uit toegewijde en ervaren professionals die klaar staan om klanten te voorzien van hoogwaardige pensioenservices. Of het nu gaat om het regelen van pensioenregelingen, het verstrekken van informatie over pensioenvoorzieningen of het geven van deskundig advies, StiPP staat garant voor een uitstekende dienstverlening op maat.

Voor werkgevers die hun werknemers willen voorzien van goede pensioenvoorzieningen, of werknemers die meer willen weten over hun pensioenregeling, is StiPP de ideale partner. Met een grondige kennis van de pensioenmarkt en ervaring in het bieden van maatwerkoplossingen, kunnen klanten vertrouwen op de expertise van StiPP.

Kortom, Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (StiPP) is dé plek voor deskundig pensioenadvies en -regelingen. Met een toegankelijke locatie, een ervaren team en uitgebreide dienstverlening, is StiPP de ideale partner voor alles wat te maken heeft met pensioenvoorzieningen.

Meer informatie over Stichting Pensioenfonds Voor Personeelsdiensten

Stichting Pensioenfonds Voor Personeelsdiensten Foto’s van Stichting Pensioenfonds Voor Personeelsdiensten
Openingstijden
Maandag 15 jul.08:00 tot 18:00
Dinsdag 16 jul.08:00 tot 18:00
Woensdag 17 jul.08:00 tot 18:00
Donderdag 18 jul.08:00 tot 18:00
Vrijdag 19 jul.08:00 tot 18:00
Zaterdag 20 jul.Gesloten
Zondag 21 jul.Gesloten
Locatie en contact van Stichting Pensioenfonds Voor Personeelsdiensten
Pensioenbureau: 5(40 reviews)
 • Noordweg 150, 3704 JG Zeist, Nederland
 • http://www.stippensioen.nl/
 • +31302775690
 • 1.58 km (Afstand van het stadscentrum van Zeist naar Stichting Pensioenfonds Voor Personeelsdiensten ).

Reviewoverzicht van Stichting Pensioenfonds Voor Personeelsdiensten

Hier biedt nederlandsewebsites.com eerlijke beoordelingen en reviews van klanten die de diensten van Stichting Pensioenfonds Voor Personeelsdiensten hebben gebruikt. Gebaseerd op deze beoordelingen kunt u een objectieve en gedetailleerdere evaluatie maken van Stichting Pensioenfonds Voor Personeelsdiensten en een geschikte keuze maken.

ImageWerk al ruim 4 jaar in Nederland en heb nog geen enkele mijn pensioen gegevens kunnen bekijken omdat ik geen digid heb. Sinds kort kan je ook proberen inloggen met iets zoals Itsme voor Belgen maar dat werkt even goed niet. WaardeloosImage

Tomas Christoffels
10 oktober 2023

ImageIk kwam in dienst via een uitzendbureau dat me dwong gebruik te maken van deze pensioenregeling. Nu ik een vast contract en direct pensioen heb van mijn nieuwe werkgever kan ik geen waardeoverdracht doen vanuit STIPP. Zij weigeren de waardeoverdracht. Dus een waardeloos pensioen. U kunt het niet eens overdragen aan een gerenommeerd bedrijf. Is dit geld dan verloren?Image

Swift Vlog South Africa
1 september 2023

ImageLisette Heidstra geeft steeds verkeerde antwoorden op mijn vragen, wat raar. Andere pensioenmaatschappijen gaven direct een juist antwoord.Image

zana uthman
20 augustus 2023

ImageSlechte klantenservice, weten letterlijk van niks. Ze nemen voor niks op als je toch al niet kan helpen.Image

beytullah celik
12 mei 2023

ImageIk heb een waardeoverdracht aangevraagd, maar dit is afgewezen door StiPP omdat ze een automatische waardeoverdracht doen binnen 11 maanden na afloop van de periode dat ik bij StiPP zat aangesloten. Ik vind dit wel heel erg lang duren. Dit kan veel sneller. Totaal geen service dus.Image

Juliette
25 april 2023

Imageklantenservice is uitstekend, zeer goed en zeer zorgzaam Medewerker genaamd Janneke zorgde geduldig voor mijImage

İbrahim Ahmet
24 april 2023

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Stichting Pensioenfonds Voor Personeelsdiensten die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

Trompetter & Partners
80% klanten tevreden
Utrechtseweg 75, 3702 AA Zeist, Nederland (1.42 km).
100% klanten tevreden
Utrechtseweg 82, 3702 AD Zeist, Nederland (1.54 km).
Mik Medisch Interim
100% klanten tevreden
Steniaweg 40, 3702 AG Zeist, Nederland (1.91 km).
80% klanten tevreden
Montaubanstraat 2A, 3701 HP Zeist, Nederland (2.09 km).
80% klanten tevreden
1e Dorpsstraat 13, 3701 HA Zeist, Nederland (2.23 km).
100% klanten tevreden
1e Dorpsstraat 20, 3701 HB Zeist, Nederland (2.26 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Stichting Pensioenfonds Voor Personeelsdiensten . We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Stichting Pensioenfonds Voor Personeelsdiensten . Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

23 Comments

 • Jan Brundel
  Jan Brundel
  Posted 20 februari, 2019 at 12:01 pm 0Likes
  Wat een waardeloos gebeuren bij Stipp Pensioenfonds, let goed op als je je pensioen wil afkopen wat een drama daar, ben al 4 maanden bezig en er komen er nog 4 maanden bij ook.
 • Stats Tube
  Stats Tube
  Posted 17 december, 2019 at 10:16 pm 0Likes
  Inhouden gebeurt vanaf dag 1. Afkopen duurt 2 maanden? Niet meer van deze tijd
 • A. Reviewer
  A. Reviewer
  Posted 9 januari, 2020 at 4:37 pm 0Likes
  Ik ben zeer goed geholpen door de klantenservice i.v.m. het afkopen van mijn (klein)pensioen.

  Door omstandigheden was mijn formulier blijven liggen tot 31 dec 2018 en dacht dat ik te laat was, maar heb toch voor de zekerheid nog dezelfde dag de klantenservice gebeld om te vragen hoe het zat.
  Want ik wist dat als ik de formulier toch zou opsturen dat door de drukte van de feestdagen het formulier toch te laat zou aankomen.

  Gelukkig zei deze vriendelijke mevrouw dat ik het ook via de mail kon regelen.
  Zij heeft mij precies gezegd welke stappen ik moest doen om alles toch nog voor de deadline (3 jan 2019) via de mail in orde te krijgen.

  Hierbij mijn dank, nu hopen dat alles ook daadwerkelijk goed wordt afgehandeld maar de stress bij mij is er in ieder geval vanaf.
  Nogmaals bedankt Stipp.

 • Siniša Šijan
  Siniša Šijan
  Posted 22 januari, 2020 at 9:29 pm 0Likes
  Deze pensioenfonds stichting heeft niet duidelijke antworden. Van 360 euro, premie is 230 euro en ze kunnen of willen niet uitleggen waar gaat 130 euro mandelijks naar toen.
 • Niels Broek van den
  Niels Broek van den
  Posted 1 december, 2020 at 3:17 pm 0Likes
  Waardeloos ! enorm agressief om geld te innen, wij moesten zelf bewijzen dat wij niet bij hun hoorde, hoe leuk was dat. na lang gesleep over en weer met onduidelijke en moeilijke in te vullen formulieren, is het nu voor hun nog onduidelijk. Ga bij de Aldi achter de kassa zitten aub. BPF BOUW is waar wij aan afdragen al een paar jaar. En dan ineens heb heb je STIPP, die denken ook even geld te innen met strenge taal.
 • onbekend
  onbekend
  Posted 20 december, 2021 at 12:58 pm 0Likes
  Mijn oude pensioenfonds heeft hier het geld heen gestort, vind het abnormaal de nieuwe wetgeving vanuit de overheid dat dit zomaar kan. Helaas tot op heden geen bericht dat mijn geld is aangekomen…
 • Kirsten de Koning
  Kirsten de Koning
  Posted 22 december, 2021 at 10:21 am 0Likes
  4-8-2021. Administratie niet op orde. Na 6 maanden uit dienst te zijn en niet meer bij STIPP pensioen op te bouwen, krijg ik nog even een narekening, omdat ik automatisch in de plusregeling had overgemoeten, wat niet is gebeurd.

  Dit kreeg ik dan via Nextpayroll te horen. Wanneer je vraagt om uitleg, krijg je halve stukken, maar wel aanmaningen en dreigingen met incassobureau’s.

  En STIPP stuurt mij begin augustus 2021 de brief die ik vorig jaar december had moeten krijgen.

  Let goed op bij je je pensioen afsluit en of ze hun administratie op orde hebben!

 • Tanja Opdam
  Tanja Opdam
  Posted 28 december, 2021 at 7:37 am 0Likes
  02-06-2021 Slechte resultaten voor een pensioenfonds. Daarbij is de administratie niet op orde. Wacht nu al 2 maanden op een klein bedrag met betrekking tot afkoop van mijn pensioen. Na de derde keer gebeld te hebben waar het bedrag blijft, blijkt dat ik nog een maand geduld moet hebben. Wordt nu pas eind juni uitbetaald. Ben geholpen door een heel vriendelijke dame, die toegaf dat deze gang van zaken geen schoonheidsprijs verdient.
 • Sebastian Królewski
  Sebastian Królewski
  Posted 11 december, 2022 at 11:23 am 0Likes
  Bijna 2/3de van de inleg wordt gestolen door het pensioenfonds.
 • Wioletta Ziejewska
  Wioletta Ziejewska
  Posted 11 december, 2022 at 1:33 pm 0Likes
  Het is moeilijk om contact met ze op te nemen. Ik heb in Luxemburg met een soortgelijke zaak te maken en de samenwerking is prima, maar ik heb de indruk dat de administratie in Nederland doet alsof ze dood is als ze het geld moet betalen.
 • Raphael Conquest
  Raphael Conquest
  Posted 14 december, 2022 at 9:01 pm 0Likes
  Zeer slecht pensioenfonds. Tussen de 21 en 24 jaar is de kapitaalopbouw 4.2% van de pensioengrondslag terwijl de werkgever en werknemer samen 12% betalen. Bijna 2/3de van de inleg wordt gestolen door het pensioenfonds.
 • dejonge belegger
  dejonge belegger
  Posted 15 december, 2022 at 7:10 pm 0Likes
  Slecht en helaas verplicht pensioenfonds, hoge kosten, slechte klantenservice en nihil keuzevrijheid. Gelukkig bouw ik zelf nog aanvullend pensioen op voor later, anders was het op een houtje bijten door StiPP.
 • Bayram Gedek
  Bayram Gedek
  Posted 17 december, 2022 at 12:20 am 0Likes
  komen afspraken niet na! denken niet mee!
 • lm
  lm
  Posted 17 december, 2022 at 9:12 am 0Likes
  waardeloze organisatie
 • Lucas Van Gils
  Lucas Van Gils
  Posted 17 december, 2022 at 7:31 pm 0Likes
  Hele irritante organisatie, heel dwingend en agressief
 • jeroen visee
  jeroen visee
  Posted 19 december, 2022 at 9:04 am 0Likes
  Arrogant k## bedrijf heeft schijd aan de avg schijnen niet door te hebben als ik zeg steek die zooi op een plek waar het heel donker is dat ze dan aan het kortste eind trekken dat niets afneem wat ik niet zelf besteld heb ver vandaan blijven!
  Waardeloos arrogant persoon met een blad voor hunkop !
 • İbrahim Ahmet
  İbrahim Ahmet
  Posted 24 april, 2023 at 12:57 am 0Likes
  klantenservice is uitstekend, zeer goed en zeer zorgzaam Medewerker genaamd Janneke zorgde geduldig voor mij
 • Juliette
  Juliette
  Posted 25 april, 2023 at 4:32 pm 0Likes
  Ik heb een waardeoverdracht aangevraagd, maar dit is afgewezen door StiPP omdat ze een automatische waardeoverdracht doen binnen 11 maanden na afloop van de periode dat ik bij StiPP zat aangesloten. Ik vind dit wel heel erg lang duren. Dit kan veel sneller. Totaal geen service dus.
 • beytullah celik
  beytullah celik
  Posted 12 mei, 2023 at 7:03 pm 0Likes
  Slechte klantenservice, weten letterlijk van niks. Ze nemen voor niks op als je toch al niet kan helpen.
 • zana uthman
  zana uthman
  Posted 20 augustus, 2023 at 9:50 am 0Likes
  Lisette Heidstra geeft steeds verkeerde antwoorden op mijn vragen, wat raar.

  Andere pensioenmaatschappijen gaven direct een juist antwoord.

 • Swift Vlog South Africa
  Swift Vlog South Africa
  Posted 1 september, 2023 at 5:54 pm 0Likes
  Ik kwam in dienst via een uitzendbureau dat me dwong gebruik te maken van deze pensioenregeling. Nu ik een vast contract en direct pensioen heb van mijn nieuwe werkgever kan ik geen waardeoverdracht doen vanuit STIPP. Zij weigeren de waardeoverdracht.

  Dus een waardeloos pensioen. U kunt het niet eens overdragen aan een gerenommeerd bedrijf. Is dit geld dan verloren?

 • DroidMan
  DroidMan
  Posted 8 september, 2023 at 8:09 pm 0Likes
  Ze betaalden mij niet veel geld … …
 • Tomas Christoffels
  Tomas Christoffels
  Posted 10 oktober, 2023 at 3:21 pm 0Likes
  Werk al ruim 4 jaar in Nederland en heb nog geen enkele mijn pensioen gegevens kunnen bekijken omdat ik geen digid heb.
  Sinds kort kan je ook proberen inloggen met iets zoals Itsme voor Belgen maar dat werkt even goed niet.
  Waardeloos

Leave a comment