Reviews over Stichting Swalm & Roer Voor Onderwijs En Opvoeding, Roermond

5/5 - (8 stemmen)

Stichting Swalm & Roer voor Onderwijs en Opvoeding is een basisschool gelegen aan de Jan Amentstraat 24, 6041 BE in Roermond. De school staat bekend om haar toegankelijkheid, met zowel een rolstoeltoegankelijke ingang als parkeergelegenheid.

Overzicht van Stichting Swalm & Roer Voor Onderwijs En Opvoeding

Stichting Swalm & Roer voor Onderwijs en Opvoeding is een basisschool gelegen aan de Jan Amentstraat 24, 6041 BE in Roermond. De school staat bekend om haar toegankelijkheid, met zowel een rolstoeltoegankelijke ingang als parkeergelegenheid. Dit maakt de school toegankelijk voor iedereen, ongeacht eventuele mobiliteitsbeperkingen.

De stichting heeft als missie om onderwijs en opvoeding te combineren, zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Op de website van de school, http://www.swalmenroer.nl/, is meer informatie te vinden over het onderwijsaanbod, de visie en de activiteiten die worden georganiseerd. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen via het nummer 0475318601 voor eventuele vragen of om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

De locatie van Stichting Swalm & Roer voor Onderwijs en Opvoeding is ideaal voor gezinnen die in de omgeving van Roermond wonen. De school is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Bovendien is de omgeving veilig en kindvriendelijk, wat bijdraagt aan een prettige leeromgeving voor de leerlingen.

De basisschool richt zich niet alleen op het overbrengen van kennis, maar ook op het stimuleren van de creativiteit, sociale vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling van ieder kind. Door middel van diverse activiteiten en projecten worden de leerlingen gestimuleerd om zich breed te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken.

Ouders die op zoek zijn naar een basisschool die oog heeft voor de totale ontwikkeling van hun kind, zijn bij Stichting Swalm & Roer voor Onderwijs en Opvoeding aan het juiste adres. Het team van ervaren en betrokken leerkrachten staat klaar om de kinderen te begeleiden en te ondersteunen in hun leerproces.

Kortom, Stichting Swalm & Roer voor Onderwijs en Opvoeding is een toegankelijke basisschool met oog voor de totale ontwikkeling van ieder kind. De locatie, het deskundige team en het diverse aanbod maken deze school een uitstekende keuze voor gezinnen in de omgeving van Roermond.

Meer informatie over Stichting Swalm & Roer Voor Onderwijs En Opvoeding

Locatie en contact van Stichting Swalm & Roer Voor Onderwijs En Opvoeding
  • Jan Amentstraat 24, 6041 BE Roermond, Nederland
  • http://www.swalmenroer.nl/
  • +31475318601
  • 1.68 km (Afstand van het stadscentrum van Roermond naar Stichting Swalm & Roer Voor Onderwijs En Opvoeding).

Mensen zoeken ook naar

Hier is een lijst met locaties in de buurt van Stichting Swalm & Roer Voor Onderwijs En Opvoeding die vaak door mensen worden gezocht, zoals we hebben samengesteld. Controleer de informatie en ontdek populaire locaties in de buurt.

Basisschool Neel
80% klanten tevreden
Dominicushof 5, 6042 NG Roermond, Nederland (1.67 km).
100% klanten tevreden
Bredeweg 235, 6042 GE Roermond, Nederland (1.84 km).
80% klanten tevreden
Jagerstraat 2, 6042 KA Roermond, Nederland (2.15 km).
80% klanten tevreden
Kerkeveldlaan 1, 6042 JW Roermond, Nederland (2.21 km).
80% klanten tevreden
Kasteel Hillenraedtstraat 36A, 6043 HK Roermond, Nederland (2.35 km).
80% klanten tevreden
Hendriklaan 86, 6043 BT Roermond, Nederland (2.7 km).

nederlandsewebsites.com heeft uitgebreide informatie verzameld en verstrekt over Stichting Swalm & Roer Voor Onderwijs En Opvoeding. We hopen dat het artikel een waardevolle informatiebron voor u zal zijn als u op zoek bent naar details over Stichting Swalm & Roer Voor Onderwijs En Opvoeding. Vergeet niet nederlandsewebsites.com te bezoeken om meer hoogwaardige en interessante locaties in Nederland te ontdekken!

Show CommentsClose Comments

Leave a comment